2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Huff mesainin 7de bittiği yetmezmiş gibi bir de montajda işler yetişmemiş 1 saat daha mecbur servis için bekliyorum. Yuh arkadaş ya bu nedir oldu olacak 12de döneyim eve

İyiyiz canım sen nasılsn ? Nasıl gidiyo evlilik ?
Evlilik koşuşturmaca ya ne yemek yapsamsa geçiyo:) zor oluyo ama sevdiceğinle olmak çok güze:) sen nasılsın napıyosun
Çok heves ettim bakalım bi kritik yapayım :)

Merhaba evli hatun :) İyiyiz çok şükür, sen nasılsın toparlayabildin mi kendini
Daha aklıma geldikçe ağlıyorum bazen onunla ilgili şeyler hayırlıyorum gülümsüyorum ama çok zormuş. alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Diyorum memlekete gidince o olmayacak yanında diye

Anca geldim eveee
Ya millet çıktı evine gitti ben hala işteyim, cuma diye sevinmiştim ağlıycam şimdi ya
Canım huzurla uyusun inşallah. Allah mekanını cennet etsin. Ne denir inan bilemiyorum başka

Ya millet çıktı evine gitti ben hala işteyim, cuma diye sevinmiştim ağlıycam şimdi ya

Canım huzurla uyusun inşallah. Allah mekanını cennet etsin. Ne denir inan bilemiyorum başka
Canım yatağa bağımlıydı kurtuldu aslında. bi tek babannem bakıyodu. Onada zordu

Canım valla uzun süre dayanıyo 15 gün belki daha fazla

Çok fazla dayanıyor diye biliyorum ama süre dersen bişey diyemedim. Benim nişan kurabiyelerini 15 gün sonra yedim bişey olmadı hayattayım

Canım ben butik kurabiye yapıyorum. Şeker hamuru son kullanma tarihine kadar dayanır. Hava alırsa kurur, sertleşir. İyi paketlenirse 1 aya kadar dayanır, sertleşmez.

teşekkürler kızlar :)

off ben nası kahvaltı takımı seçicem. dün bernardonun takımları indirime girmişti.200-300 liraydı.ama benim pek içime sinmedi gibi kararsız kaldım.almadım.şimdide karar veremiyorum.sizin beğendiğiniz takımlar var mı kızlar.

Begendiklerini at secelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…