2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım başın sağ olsun ...

Günaydın kızlarrr valla bende çalışıyorum bugün hemde 5 e kadar ve neden bilmiyorum şuan başım çok ağrıyo sabah sabah nerden geldiyse
Sağol canım benim. Günaydın sanada

Kızlar benimde nevresim yorgan yastık falan tam Çeyizimde. mutfak eşyalarından da yemek takımım var. Çelik tencere setim var. kahvaltı takımım var. 6kişilik günlük yemek takımım var. bide çkb takımım var mutfağım çok eksik. Ama burda bişe alamıyorum ama 2ayda herşeyi alacaz inşallah

Kızlar benim eşim biliyo. bana diyo dedikodu mu yapıyon yine diye:) eğer sitenin amacını tam anlatırsanız bişe diceğini sanmıyorum

aynı durumdan bende korkuyorum kalkar der bunu niye anlattın anlamaz ama gizli de olsun istemiyorum bilemiyorum

Kızlar benim eşim biliyo. bana diyo dedikodu mu yapıyon yine diye:) eğer sitenin amacını tam anlatırsanız bişe diceğini sanmıyorum
canım benim sıkıntım merak edip bakabilir yani ben olsam öyle yapardım merak eidp araştırırdım ne anlatıo die o benim kadar meraklı değil ama olsun

canım benim sıkıntım merak edip bakabilir yani ben olsam öyle yapardım merak eidp araştırırdım ne anlatıo die o benim kadar meraklı değil ama olsun
Benimki de meraklı değil bakmıyo. Bi.kaç kere ne yazıyon dedi. Dedim çeyiz konuşuyoz diye bişe demedi. Bazen bdv deki konuları okuyorm yorum yapıoz beraber:)

Benimki de meraklı değil bakmıyo. Bi.kaç kere ne yazıyon dedi. Dedim çeyiz konuşuyoz diye bişe demedi. Bazen bdv deki konuları okuyorm yorum yapıoz beraber:)
seninki iyimiş be telefonu biraz fazla elime alım ona bile kızıyor yeter bırak die
benimki kesin araştırır yani
emin değilim ama riske girip huzurumuzu bozmaya gerek yok cnaım

seninki iyimiş be telefonu biraz fazla elime alım ona bile kızıyor yeter bırak die

Kötü bişe yapmadığımız için boşver o zaman. Eğer bi gün görürse söylersin:)

Ayy bugün temizlik yapacam hiç içimden gelmiyo ama yapcek bişe yok herifimde uyanmadı en iyisi ben başliim de rahat rhat kahvaltı yapayım:)

of bilmiyorum her an anlatasım var gir bak derim ama sıfırdan hesap acmak gerek:) yoksa der yapmıssın ne diye söylüyosun:)

sabah sabah insanın sinirini bozuyorlar bi gün bu işi bu adam yüzünden bırakıcam o derece of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…