2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canımm

Günaydın , hayırdır ? Ne işle meşgulsun ne oldu?
sigortacıyım poliçeyle ilgili sorun cıkmıs bana söylenmedi böyle tahsil edilecek diye tanzim ettim dün aksam dokuza kadar insaf ya kalkmıs bana böyle olmaması gerekti git müşteriye sen izah et ben dedim ya sanki

sigortacıyım poliçeyle ilgili sorun cıkmıs bana söylenmedi böyle tahsil edilecek diye tanzim ettim dün aksam dokuza kadar insaf ya kalkmıs bana böyle olmaması gerekti git müşteriye sen izah et ben dedim ya sanki

Hay Allahımm ya , işin de zormuş .. Kendi açıklasın hayret bişey

Sıkma canınıı ya kaçırma keyfinii böyle şeyler hep oluyo duymuyorum ben olunca yoksa bütün gün kötü geciyo

Sıkma canınıı ya kaçırma keyfinii böyle şeyler hep oluyo duymuyorum ben olunca yoksa bütün gün kötü geciyo
Benim asıl mesleğim öğretmenlik rica minnet cağırdılar üniversitedeykende burdaydım ben madem öyle bi doğru davran

Hay Allahımm ya , işin de zormuş .. Kendi açıklasın hayret bişey
olmaz burda ateşe atılacak biri varken ne gerek var zaten tahsilatta olduğum için hiçbir müşteri sevmez e adamlardan para istiyoruz ben olsam bende sevmem

Ben çıkmıştım canım :) Nİşanlım geldi gezdik buzdolabı tv çeyiz baktık fikir olsun diye :))))))))))))) ayyyyyy çok mutluuyum canım nişanlım yanımda ama ben işteyim

Bu konuyu hatırlıyorum ben ya skma canını canım eden bulur elbet.. Benimde halam ve kızı böyle her aileden çıkıyor böyleleri maalesef

cumartesi tek çalışan bizmiyiz yaaaa oturup ağlıcam şimdi

No bende çalışıyorum yaaaaaaaaa hemde nişanlımı evde braktım hıhhh

Kızlar benim eşim biliyo. bana diyo dedikodu mu yapıyon yine diye:) eğer sitenin amacını tam anlatırsanız bişe diceğini sanmıyorum

Benim nişanlım da biliyor çok meraklıdır aslında ama girip bakmadı ben anlatıyorum bazen aldıklarınızı falan oda konuyu anladığı için merak etmedi herhalde bir şey de demedi çok şükür :)

bu arada size asıl bomboyı patlatıyorum hazırmısınız dün bulustuk nerde oturacagımız konusu vardı ben fark etmez demiştim çünkü su an oturduğum yer cok uzakta her yere bu basta dediki senin işime benim işime yakın olsun sonra dün dedi ki bizim mahallede olsa olur mu yani su an ailesiyle yasadığı yerden bahseiyor

olmaz burda ateşe atılacak biri varken ne gerek var zaten tahsilatta olduğum için hiçbir müşteri sevmez e adamlardan para istiyoruz ben olsam bende sevmem

Sıkma canını ya , bu güzel haftasonunu mahvetme boşver

kuzum haklısın ama üzülme yani gercekten anlamıyorum böyle insanları

günaydın kızlar.bende söylemedim ama bdvde bi konuda bişey danışmışlardı.sözlümün de konuda bilgisi var diye sordum ona.noldu neden sordunki nerden çıktı dedi.bi kadın sitesi varda orda birisi soruyo dedim.bazen napyısoun internette diyo bende kadın sitesi var bi tane onu okuyorum diyorum.sadece kadınların olduğu bi site olunca sormuyo bile daha fazla.twitter falan olsa girip kurcalardı hemen.bilmesinde sakınca yok ama burda yazdıklarımı araştırır bulursa diye korkuyorum.neyseki forumları pek bilmiyo anlamıyo.sadece şüphelenirse girip bakar.bişey demez onun dışında.

Fikrini sormuş sende istemiyosan hayır de canım ki ben böyle çok yakın oturmamaktan yanayım

Kızlar bu arada günaydınlar *.*

Olmaz deseydin bence ya ne kadar uzak olsan o kadar iyidir bence

Kızlar bu arada günaydınlar *.*

Olmaz deseydin bence ya ne kadar uzak olsan o kadar iyidir bence
ya öyle bi anlattı ki diyemedim dedi annemlerle konustuk iste nerde oturacaksınız konusu oldu onlar demişler bu da demiş benim bi c planım var aynı mahallede olabilir zaten bana bıraktı Allah için kızcağızın bisey söylediği yok dedi

hiç şaşırmadım canım.bizim ailer aynı yerde oturuyo konuşmuştuk seninle de.bende uzakta oturmak istiyodum, o da öyle istiyodu.daha merkezi bi yerde.arsası vardı mütahite vercekti.tam istediğimiz yerden çok güzel de bi dairemiz olucaktı ama anlaşamadı.şimdi orası beklemede olduğu için şuan oturduğumuz yerde oturcaz.yalnız burdan da güzel bi daire aldı.ben takılmadım o yüzden.yine ikna et canım istemiyosan ama önemli olan işine uzak değilse semtten önce oturduğun eviin güzel olması.çalışıyomuşsun da zaten.çok yakın değilse bi sorun olmaz görmezsiniz bile ailesini.

aslında onun ailesinin oturduğu yer işyerime cok yakın aileside iyi ama ne biliyim ürkütücü

aslında onun ailesinin oturduğu yer işyerime cok yakın aileside iyi ama ne biliyim ürkütücü

olabildiğince uzak seçmeye çalış canım bi sorun olmaz bence.aynı mahallede bi sürü insan yaşıyoruz kaç tanesini görüyoruz ki.çalıştığınız için haftasonu gidersiniz sadece ailesine.başka bi semtte de aynı şekilde olur.farkı yok bence çok dip dibe olmıycaksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…