sigortacıyım poliçeyle ilgili sorun cıkmıs bana söylenmedi böyle tahsil edilecek diye tanzim ettim dün aksam dokuza kadar insaf ya kalkmıs bana böyle olmaması gerekti git müşteriye sen izah et ben dedim ya sankiGünaydın canımm
Günaydın , hayırdır ? Ne işle meşgulsun ne oldu?
kesin der bastan izin alıp yapmam gerekGündem burayı söylemek heraldeee , ne dicekler ki yaa bence bişey olmaz söylesem
sigortacıyım poliçeyle ilgili sorun cıkmıs bana söylenmedi böyle tahsil edilecek diye tanzim ettim dün aksam dokuza kadar insaf ya kalkmıs bana böyle olmaması gerekti git müşteriye sen izah et ben dedim ya sanki
Sıkma canınıı ya kaçırma keyfinii böyle şeyler hep oluyo duymuyorum ben olunca yoksa bütün gün kötü geciyosigortacıyım poliçeyle ilgili sorun cıkmıs bana söylenmedi böyle tahsil edilecek diye tanzim ettim dün aksam dokuza kadar insaf ya kalkmıs bana böyle olmaması gerekti git müşteriye sen izah et ben dedim ya sanki
Benim asıl mesleğim öğretmenlik rica minnet cağırdılar üniversitedeykende burdaydım ben madem öyle bi doğru davranSıkma canınıı ya kaçırma keyfinii böyle şeyler hep oluyo duymuyorum ben olunca yoksa bütün gün kötü geciyo
olmaz burda ateşe atılacak biri varken ne gerek var zaten tahsilatta olduğum için hiçbir müşteri sevmez e adamlardan para istiyoruz ben olsam bende sevmemHay Allahımm ya , işin de zormuş .. Kendi açıklasın hayret bişey
Oy nazar değmesin sizee
Kızçeler şimdi şöyle bir durum var ki sevgilime burayı söylemeden böyle bir işe kalkışamam ne yazık kiBakayım bi konuşsam mı ki ne der de bilmiyorum ama, aramız bozulsun istemiyorum Ama çok da katılmak istiyorumm ne yapiciiz bilemedim şimdi
Ay hadi bakalım kurtardımHem bak zaten çalışmaya başladım az önce, kaçırdım muhabbetleri. Daha da 1 saat mesai var ohooo
Kizlar aksam aksam sinir oldum.size anlatmak istedim. Benim erkek. Arkadasimin varligini herkes biliyordu ve isteme olacagi biliniyordu askerligi bekliyorduk. Tam askerlik bitti isteme yapicaz.Benim yakin bir akrabamin kişinin sevgilisi olduğu ortaya cikti ve hemen istemesi yapildi.ben nisan tarihi aldim.bir önceki hafta onlar tarih aldi.şimdide bir ay öncesinde düğün tarihini ayarlamama rağmen bugün duyuyorum ki benden bir yada iki hafta önceye ayarliyirlarmis ddüğünü.ya bir insan nasil bunu yaparya. Beni ailemi ve tüm akrabalarimizi nnasil bu kadar zora sokar ya.aklim almiyor valla.sanki günler çuvala giriyor.
cumartesi tek çalışan bizmiyiz yaaaa oturup ağlıcam şimdi
Kızlar benim eşim biliyo. bana diyo dedikodu mu yapıyon yine diye:) eğer sitenin amacını tam anlatırsanız bişe diceğini sanmıyorum
olmaz burda ateşe atılacak biri varken ne gerek var zaten tahsilatta olduğum için hiçbir müşteri sevmez e adamlardan para istiyoruz ben olsam bende sevmem
aynen gecti artık napayım gider konusuruz:):) daha önemli seyler var yaniSıkma canını ya , bu güzel haftasonunu mahvetme boşver
kuzum haklısın ama üzülme yani gercekten anlamıyorum böyle insanlarıKizlar aksam aksam sinir oldum.size anlatmak istedim. Benim erkek. Arkadasimin varligini herkes biliyordu ve isteme olacagi biliniyordu askerligi bekliyorduk. Tam askerlik bitti isteme yapicaz.Benim yakin bir akrabamin kişinin sevgilisi olduğu ortaya cikti ve hemen istemesi yapildi.ben nisan tarihi aldim.bir önceki hafta onlar tarih aldi.şimdide bir ay öncesinde düğün tarihini ayarlamama rağmen bugün duyuyorum ki benden bir yada iki hafta önceye ayarliyirlarmis ddüğünü.ya bir insan nasil bunu yaparya. Beni ailemi ve tüm akrabalarimizi nnasil bu kadar zora sokar ya.aklim almiyor valla.sanki günler çuvala giriyor.
Fikrini sormuş sende istemiyosan hayır de canım ki ben böyle çok yakın oturmamaktan yanayımbu arada size asıl bomboyı patlatıyorum hazırmısınız dün bulustuk nerde oturacagımız konusu vardı ben fark etmez demiştim çünkü su an oturduğum yer cok uzakta her yere bu basta dediki senin işime benim işime yakın olsun sonra dün dedi ki bizim mahallede olsa olur mu yani su an ailesiyle yasadığı yerden bahseiyor
bu arada size asıl bomboyı patlatıyorum hazırmısınız dün bulustuk nerde oturacagımız konusu vardı ben fark etmez demiştim çünkü su an oturduğum yer cok uzakta her yere bu basta dediki senin işime benim işime yakın olsun sonra dün dedi ki bizim mahallede olsa olur mu yani su an ailesiyle yasadığı yerden bahseiyor
ya öyle bi anlattı ki diyemedim dedi annemlerle konustuk iste nerde oturacaksınız konusu oldu onlar demişler bu da demiş benim bi c planım var aynı mahallede olabilir zaten bana bıraktı Allah için kızcağızın bisey söylediği yok dediKızlar bu arada günaydınlar *.*
Olmaz deseydin bence ya ne kadar uzak olsan o kadar iyidir bence
ailesi cok iyi aslına bakarsanız bilemedim diyemedim sen bilirsin dedimFikrini sormuş sende istemiyosan hayır de canım ki ben böyle çok yakın oturmamaktan yanayım
bu arada size asıl bomboyı patlatıyorum hazırmısınız dün bulustuk nerde oturacagımız konusu vardı ben fark etmez demiştim çünkü su an oturduğum yer cok uzakta her yere bu basta dediki senin işime benim işime yakın olsun sonra dün dedi ki bizim mahallede olsa olur mu yani su an ailesiyle yasadığı yerden bahseiyor
aslında onun ailesinin oturduğu yer işyerime cok yakın aileside iyi ama ne biliyim ürkütücühiç şaşırmadım canım.bizim ailer aynı yerde oturuyo konuşmuştuk seninle de.bende uzakta oturmak istiyodum, o da öyle istiyodu.daha merkezi bi yerde.arsası vardı mütahite vercekti.tam istediğimiz yerden çok güzel de bi dairemiz olucaktı ama anlaşamadı.şimdi orası beklemede olduğu için şuan oturduğumuz yerde oturcaz.yalnız burdan da güzel bi daire aldı.ben takılmadım o yüzden.yine ikna et canım istemiyosan ama önemli olan işine uzak değilse semtten önce oturduğun eviin güzel olması.çalışıyomuşsun da zaten.çok yakın değilse bi sorun olmaz görmezsiniz bile ailesini.
aslında onun ailesinin oturduğu yer işyerime cok yakın aileside iyi ama ne biliyim ürkütücü
beeeeennngünaydın kızlarr ..
cumartesi benim gibi çalışanlar kimlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?