Ben ona arkdsin isteyken yaninda olmasin dedim onun yanına bana sanane fln dedi agrima gitti kizlar ya beni oglen 2den 6bucuga kadar aramsdi bi baktm 5de face grlmis hem tlefn cekmio hemde ardsinin telinden face grmis foto atmis ya ya dedim hem cekmio diosun hemde foto atiosun arkindan drdim.onunki turkcelmis nisanlmn vodefone dedim senin telin hic cekmezken onun taa interti cekmez dedim kavga ettik@extravolume
Aramasini istemiomusun canim sen
Paranın gözü kör olsun dostummBiz fakirler, kiralık tuttuk napalım
Canım yazın bizde eşimle çok twlefonla görüştük. Sabah günaydın yazdıktan sonra hal hatır sorardık sonra nerdeyse tüm gün görüşmezdik. Akşamda arkadaşlarıyla takılırdı. Sonra bi kaç kere üzüldüğümü söyledim. En azından bana vakit ayır diye baktım o yine bildiğini yapıyo hiç bi daha konusunu açmadım. O aradığında da kısa kestim. Aslında biz böyle davranınca onlara bi havalar geliyo. o aramıyosa sende arama. Niye aramıyosun deme düşünme inan daha mutlu oluyosun.
Oyyy niye takıyosun kavga ediyosun kuzum ya bazen bizde sohbete dalıp unutyoruz olur böyle şeylerKuzum ya taristik yine arkdasi yanindayken hic arayip sormuyor arkdsi is yerine heliyor beraber gidip geliyorlar sofor ya kavga ettik arkdsida Yanındaydı arabadayken arkdsin isteyken yanında ne isi var isi gucu yokmu dedim kamyon suruyor nisanlm.benim oda kamyonda yninda oturuyor ya snrden olcem isi gucu yok sanki arkdsini istemiyorum dedim o olunca brni aramaz oluo telelf ckmio dio ama gtgi yerden face grmis arkssinn telinden ya diyorum face grmissin onun hati turkcel dio ya dedim senin telin hic cekmesken onjn intrrti cekmez dedim face grip.foto koymus koyilmaz dedim nisnalimn vodafone kavga ettik arkida yanindaydi komyondayken 2.gun aramadi sinirden ölcem
Ah şu kararsızlık yok muuu ben çok fenayım o konuda
O da benden farklı değilde toğu hep bana atıyo işte çakal
Şimdiden kara kara biz bi de seninle ev bakıcaz di mi diyo. Uykuları kaçıyomuş. Bi de taklidimi yapıyo . İçeri giricekmişiz benim kaç hava, nasıl beğendin mi diyince yaanii dicekmişim. Çıkınca da ama kapısını görmedin mi duvarı ne biçimdi odası küçüktü mutfak dolapları diye saydırıcakmışım.
Ay taklidimi yapışı geldi gözümün önüne çok güldüm
Haha bak onun adı da değişim hastalığı işteeaynı ya.sana bişey söylemeye korkuyorum ben diyo bana.kararsızlığım bi yana bi de istediğim olmayınca laftan anlamıyorumda.ev seçerkende aldıktan sonra evin salonu küçük gibi geliyo demiştim.çıldırdı sen nası bu eve küçük diyebiliyosun kocaman diye.
aynı ya.sana bişey söylemeye korkuyorum ben diyo bana.kararsızlığım bi yana bi de istediğim olmayınca laftan anlamıyorumda.ev seçerkende aldıktan sonra evin salonu küçük gibi geliyo demiştim.çıldırdı sen nası bu eve küçük diyebiliyosun kocaman diye.
ben iyiym kuzum sen nasılsn
Kesinlikle evlilik:))tecrube konuşuyo :)) bana da en güzeli evlilikmiş gibi geliyo. :)
Canım bence bu bazı durumlara göre değişir.kızlar düğün mü nikah mı ?
geçer evlendiginde herseş iyi olur inşaallah. babam biizm görüşmemize çok karışıodu . bi pazar günümüz var zaten . her pazar görüşünce ilk başlarda kıskandıgını söyledi oyle zırt pırt çıkma die. ama şimdi alıştı.
ama cidden ailelerle birlikte olunca ikimizde kasılıyoruz. ister istemez oluo yani .
Canım bence bu bazı durumlara göre değişir.
Ama benim için özel bi durum yoksa düğün ..
Yani bir kez yaşayacağım bi duyguyu bu şekilde kutlamak isterim ben :)
Paranın gözü kör olsun dostummBizimki ev arıyo bakalım 2+1 de düşünüyoruz artık
Haha bak onun adı da değişim hastalığı iştee
Ben de aldığım herşeye sonradan bi kulp buluyorum aslında bunun şusu şöyle diyee. Değiştircem galiba diye tutturunca çıldırtıyo.
Ama konu ev olunca zor tabiTut kendini tutt. Kesin gayet iyidir. Pimpirikliyiz işteee
çok güldüm ya nasl eveküçük dersinnn
biz bayanlar hepimiz aynıyız alındıktan snra bir kuşku niyedir acaba
Ama benim sevgilim benden beter
Siz burjuvalar , biz fakirlerin halinden anlmazsınız ki
Aslında param olsa kiralık tuttuğumuz evi almak isterim..Ama ev 300 bin tl yaa
bende 2 abi var ikiside evli sürekli gelirler zaten küçük abimle bir oturuoruz şuan . bide ablam var ..şuan bile düzelmiş durumda biraz.beklediğimden daha iyiler.babam için geç gelmediğim sürece sorun yok.kıskançlık da oluyodur mutlaka da bana yansıtmıyo.en azından güvende olduğumu biliyo.önceden çünkü geç geldiğim zamanlar oluyodu endişeleleniyodu.şimdi içi daha rahat bence.
bizimde yok büyük bi kısmı kredi olucak kredilere güveniyoruz yani :) 300 mü biz onun yarısı kıvamında bakıyoruz onuda bulamıyoruz zaten hayırlısı yaa kiralar çok yüksek 1200 falan öyle olcağına krediyle bakalım diyoruz ama
Salonlar çok pahalı hakikaten canım. Benim de içim acımadı değil tutarken. Ama bizde ben vazgeçsem nişanlım asla vazgeçemzdi. Hatta blöf yapıp aman çok pahalı nikah mı yapsak sonra eğlenceye gideriz falan dediğimde kızmıştı bana olmaz öyle şey diye. Bi ekre evleniyoruz senelerdir bunu bekliyoruz geçiştiremem demişti.Benimkide ona vereceğim parayla güzel balayı yaparız borçsuz evlenmiş oluruz diyor oda haklı ben ne yapacağım yahem süreci de kısaltmış oluruz öbür türlü beklicez yani diyor bir salon 8milyariçim acıyor verilen paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?