2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ah canım yaa ne desem bilemedim.
Senin nişanlın çok yoğun çalışıyo ve fazla stresli anladığım kadarıyla. Sen de ilgi bekliyosun haklı olarak.
Haksızsın demiyorum ama onu da düşün biraz. Erkekler arkadaşlarının yanında sevgilileri- eşleri ile pek konuşamıyolar. Hemen hepsinde vardır bu yani. Seninki de ondan aramamıştır diye düşünüyorum. Hem iş hem yanında arkadaş olunca sohbet derken biraz ihmal gibi olmuş.
Ama canını sıkma düzelicek bunlar. Herkes zaman zaman zor dönemler geçirir.
Daha anlayışlı olmaya çalış. Ve en önemlisi ondan ilgi beklediğini yoğun zamanında değil en sakin en iyi anınında söyle. Diğer türlü stüne gittiğini düşünüp bunalabilir.
Sakin bi anında kızmadan ilgi beklediğini, sesini duymak istediğini özlediğnii falan söylersen zaten anlayacaktır canım..

ayyallahım bende mi sorun var

Bend epek görüşmek istemiyorum yani konuşmak diyim mesajlaşmayı daha çokseviyorum yani bunalıuyorum ben ya

Oyyy niye takıyosun kavga ediyosun kuzum ya bazen bizde sohbete dalıp unutyoruz olur böyle şeyler

aynı ya.sana bişey söylemeye korkuyorum ben diyo bana. kararsızlığım bi yana bi de istediğim olmayınca laftan anlamıyorumda.ev seçerkende aldıktan sonra evin salonu küçük gibi geliyo demiştim.çıldırdı sen nası bu eve küçük diyebiliyosun kocaman diye.

Haha bak onun adı da değişim hastalığı iştee
Ben de aldığım herşeye sonradan bi kulp buluyorum aslında bunun şusu şöyle diyee. Değiştircem galiba diye tutturunca çıldırtıyo.
Ama konu ev olunca zor tabi Tut kendini tutt. Kesin gayet iyidir. Pimpirikliyiz işteee

çok güldüm ya nasl eveküçük dersinnn
biz bayanlar hepimiz aynıyız alındıktan snra bir kuşku niyedir acaba

Ama benim sevgilim benden beter

kızlar düğün mü nikah mı ?
Canım bence bu bazı durumlara göre değişir.
Ama benim için özel bi durum yoksa düğün ..
Yani bir kez yaşayacağım bi duyguyu bu şekilde kutlamak isterim ben :)

şuan bile düzelmiş durumda biraz.beklediğimden daha iyiler.babam için geç gelmediğim sürece sorun yok.kıskançlık da oluyodur mutlaka da bana yansıtmıyo.en azından güvende olduğumu biliyo.önceden çünkü geç geldiğim zamanlar oluyodu endişeleleniyodu.şimdi içi daha rahat bence.

Canım bence bu bazı durumlara göre değişir.
Ama benim için özel bi durum yoksa düğün ..
Yani bir kez yaşayacağım bi duyguyu bu şekilde kutlamak isterim ben :)

Benimkide ona vereceğim parayla güzel balayı yaparız borçsuz evlenmiş oluruz diyor oda haklı ben ne yapacağım ya hem süreci de kısaltmış oluruz öbür türlü beklicez yani diyor bir salon 8milyariçim acıyor verilen paraya

evet canım gayet iyi aslında.herkes çok beğenmiş çok büyük demiş.o da herkes eve bayılıyo çok geniş diye hanımefendi yayla gibi eve küçük diyo diye söyleniyo. bu arada ev gerçekten büyük.tripleksler hariç yaşadığım yerin en büyük dairesi daha büyüğü yok.ama bana bunu anlatabilmesi yaklaşık 2 hafta sürdü.

çok güldüm ya nasl eveküçük dersinnn
biz bayanlar hepimiz aynıyız alındıktan snra bir kuşku niyedir acaba

Ama benim sevgilim benden beter

valla heleki büyük şeyler olunca karar vermem aylar sürebiliyo.çok detaycıyız heralde.hem aldıktan sonra hem almadan önce sürekli bi düşünce şurası şöyle mi böyle mi diye.o da öyleyse sizin işiniz daha da zor.

Siz burjuvalar , biz fakirlerin halinden anlmazsınız ki

Aslında param olsa kiralık tuttuğumuz evi almak isterim..Ama ev 300 bin tl yaa
bizimde yok büyük bi kısmı kredi olucak kredilere güveniyoruz yani :) 300 mü biz onun yarısı kıvamında bakıyoruz onuda bulamıyoruz zaten hayırlısı yaa kiralar çok yüksek 1200 falan öyle olcağına krediyle bakalım diyoruz ama

bende 2 abi var ikiside evli sürekli gelirler zaten küçük abimle bir oturuoruz şuan . bide ablam var .. herşeye okadar çok karışıyolar kı birinin gönlünü yapsak digerinin gönlü olmuyor. kendileri aralarında da anlaşamazlar ama konu ben olunca hepsi bir oluyor bazen. sırf laf saymak için ama saolsunlar annem babam arkamda onlar daha olgun daha anlayışlılar . o yüzden ablam ve yengelerime kulak asmıyorum. çok şükür bu halime

Canımm maalesef ev fiyatları çok yüksek burada, başka şehirde bu fiyata iki ev alınır vallahi..Hayırlısı diyorum artık

Salonlar çok pahalı hakikaten canım. Benim de içim acımadı değil tutarken. Ama bizde ben vazgeçsem nişanlım asla vazgeçemzdi. Hatta blöf yapıp aman çok pahalı nikah mı yapsak sonra eğlenceye gideriz falan dediğimde kızmıştı bana olmaz öyle şey diye. Bi ekre evleniyoruz senelerdir bunu bekliyoruz geçiştiremem demişti.
Ama madem öyle biraz daha uygun fiyatlı biyer bulabilirsiniz bence. Biraz araştırmaya bakar yani canım.
Bütçeyi daha az sarsacak bi yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…