tatlım senin zaten bahanen var ne çeyiz çıkarmasıymışanacım birini çağırmasan diğeri trip atar..Hep meraktan yani
Hayır birde şöyle bir durum var:
Benim ailem, yazın yanımda kalmıyorlar..hatta dün babam istanbulu terk etti1 ay sonra da annem gidecek..Mayıs, haziran,temmuz, ağustos aylarında yoklar yani..Benimde kısmetse düğünüm eylülün ilk haftası..En erken düğünden 2 hafta önce gelebilirler, daha erken mümkün olmuyor ( fındık bahçeleri v.s var) Şimdi babam, 1 ay sonra gelip annemi alıp öyle dönecek..Bizim yaşayacağımız evde şu an nişanlım oturuyor..Babam geldiğinde evdeki eşyaları arabaya koyup, eve götürsek? Küçük çaplı çeyiz çıkarma olur..
Utanmasam mal varlığımı bile yazıcam maşallah bana
tatlım senin zaten bahanen var ne çeyiz çıkarmasıymışbak annenler içinde zo rboşver sen kendiniz götürün ozman
aynen öyleDimi ya, zaten iki şehirde olacak düğün kısmetse tabiii, En 1 ay önceden evi tam olarak yerleştirmemiz lazım
aynen öyleama tabi o malum teyzeler kızım annen yok beraber yapalım demezlerse sana iyi
Ayy o kısım çok eğlenceli yaa aslında :)Günaydınnnnn..
Şimdide kafayı dekorasyon için objelerle bozdum...Galiba bunları seçmem gelinlikten zor olacak
bizdede var hatta kolileri bi güzel kurdela falan yapılır ceyiz cıkar sonra gencler yerlestirir falan kız tarafının gencleriBu arada bizde de çeyiz çıkarma bahşiş verme adeti ve ev dizme var ama nasıl yapacaz hiç bilmiyorm hiç birşey almadım ki :) ama sadece benim özel eşyalarım birsürü koli yapar
bizdede var hatta kolileri bi güzel kurdela falan yapılır ceyiz cıkar sonra gencler yerlestirir falan kız tarafının gencleri
il dısı zor olur nereye gelin gidiyosun?Bizde de gençler deilde anneler ve bi kaç kişi olur ama bizim il dışı olacak nasıl olur bilmiyorum hiç :)
Çok kafam karıştı benim ama:SAyy o kısım çok eğlenceli yaa aslında :)
il dısı zor olur nereye gelin gidiyosun?
Ayy o da eğlenceli ama bi o kadar da can sıkan bi durum :)...Günaydınnnnn..
Şimdide kafayı dekorasyon için objelerle bozdum...Galiba bunları seçmem gelinlikten zor olacak
Ayy çok heyecanlııı :)Selam kızlar nasılsınız?
Sizlere çok ama çok özeniyorum ya ben bir şey alamıyorum evime
Bu arada pazartesi nikah için başvuruya gideceğiz nişanlım askere gitmeden önce :)
1 gün alabilirim izin sadece bu işler bir günde hallediliyor mu kızlar biliyor musunuz yapan olmuş muydu aramızda başvuru biz salona getirecez de memuru :)
Ayy o da eğlenceli ama bi o kadar da can sıkan bi durum :)...
Eğlenceli kısmına takıl kuzu sen. Bi de ben o konuda çok fazla bişey almama taraftarıyım. Evlendikten sonra da gördüğümüz almak istediğmiz şey olacak birsürü. Bu sefer de ev dolup taşmasın dekoratif şeylerle. Hep az eşyalı ferah bi ev hayal ediyorum daa..
Ayy çok heyecanlııı :)
Evraklardan emin olup hazır gittiğiniz takdirde bir günlük iş diye biliyorum canım. Ama tabi ahstaneydi rapordu almak gerekince 2 gün olacak o her halükarda.
Oh ne güzel en iyisi:)nişanlım adanalı ben elazığlıyım :)
Evimiz istanbulda olacak :)
E evlilik hazırlığındasın canım verirler o kadar izin de yani bi zahmet.Ay evet heycanlandım ya az biraz naz yaptım çağırıp duruyor gitmiyorum evlenme teklifime evet dedin ama diyip takıloo hahaha
2 gün sürmez inşallah ya
İyidir canm sen nasılsın hiç bilmiyorum başvuruyuSelam kızlar nasılsınız?
Sizlere çok ama çok özeniyorum ya ben bir şey alamıyorum evime
Bu arada pazartesi nikah için başvuruya gideceğiz nişanlım askere gitmeden önce :)
1 gün alabilirim izin sadece bu işler bir günde hallediliyor mu kızlar biliyor musunuz yapan olmuş muydu aramızda başvuru biz salona getirecez de memuru :)
huhuuu maldivlerÇok pahallı yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?