2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben bayıldım yerine ya ayıptır sorması ne kadar burası canım ya inanılmaz beğendimmm bayıldımm yani

canım 3000 tl erken rezervasyon fiyatıydı..şimdi de aynıdır muhtemelen

bende hemen hespalatma yaptım sitesinde var ağustosta 4 gece veriyor daha altı olmuyor 2770tl odası karaya bakan tabikide diğerleri daha pahalı

Benim bohça çok sadeydi canım, Biz nişanlımla ikimiz aldık gerekli olanları..Nişanlımın annesi başka şehirde onunda aldıklarını yazıyorum.

2 pijama takımı
1 pijama takımı (yazlık)
1 terlik (tüysüz, topuksuz twıgy terliklerden)
1 iç çamaşırı
6'lı set dedikleri şey ( annesi almış )
bornoz takımı (annesi almış)
nevresim takımı (annesi almış)
sabahlık, gecelik
makyaj malzemesi (allık, 3'lü far, göz kalemi, allık fırçası,ruj, maskara, )
makyaj temizleme ürünleri, krem, lif
parfüm
havlu

annesi geldiğinde ,mont, ayakkabı, çanta almıştı..

Nişanda da bilezik, yeditaş,pırlanta seti taktılar..

sen neler aldın peki canım

İyiymiş güle güle kullan canım ,bz önümüzde ay makyaj malzemesi alacağız nekadar süre dayanır acaba ? daha yüzük takılmadı aile içierisinde 1,5 sene felan kalır diye düşünüyorum bozulur mu acaba alınan ürünler? yeditaş nasl oluyor ilk defa duydum 5 taşı duymuştum ama onu duymamıştm

mekyaj malzemelerini açmazsan bir sene dayanır rujlar iki sene

Çok teşekkür ederimmm, makyaj malzemeleri ne kadar dayanır inan benimde bilgim yok..1,5 sene sürecekse kullanırsın sende..Yeditaş ta beştaş gibi sadece sayısı fazla..Vallahi bende bilmiyordum beştaş ne diye burada öğrendim

İşte bende kullanmak istemiyorum canım hepsi evlendiğim zaman açayım o dönemde masraf yapmamak için.
hımm güzelmiş canım :)
bende ikimize saat alacağız birde kolye taksın istiyorum annesi bilezik takacak zaten tektaşım alyansım olacak.

ozgeoyku yazmayı unutmuşum

Damat bohçası:

Gömlek, kravat, mendil (takımı ve ayakkabısı var diye almadık )
Cüzdan kemer seti
Parfüm
2 pijama takımı
1 pijama takımı (yazlık)
1 terlik
havlu
lif
seccade
Kişisel bakım seti (duş jeli, krem v.s)
Günlük, pantalon ,gömlek, kazak

Biz bavul tercih ettik canım, o bana bende ona bavul içinde verdik bohçaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…