Çok beğendimmmm, nerede var ki bu?
çok güzelmiş yaa inş çok eğlenirsiniz
ben bayıldım yerine ya ayıptır sorması ne kadar burası canım ya inanılmaz beğendimmm bayıldımm yani
ben bayıldım yerine ya ayıptır sorması ne kadar burası canım ya inanılmaz beğendimmm bayıldımm yani
canım 3000 tl erken rezervasyon fiyatıydı..şimdi de aynıdır muhtemelen
buda güzelmiş canım
@nilersn canım ben bunu pierre cardının sitesnden baktım 154,98 tl iki bölmeli. bu gratisteki de 50 tl olunca bilemedim ama pierre cardın de de aklım kalacak gibi .
daha alınması gereken çk şey var
kızlar siz bohçaya ne aldırdınız ?
sevgiliniz size bişey taktı mı ?
canım 3000 tl erken rezervasyon fiyatıydı..şimdi de aynıdır muhtemelen
bende hemen hespalatma yaptımsitesinde var ağustosta 4 gece veriyor daha altı olmuyor 2770tl odası karaya bakan tabikide diğerleri daha pahalı
hadi hayırlı olsun canımEki Görüntüle 1439469 Eki Görüntüle 1439470 Eki Görüntüle 1439471 Eki Görüntüle 1439472 Eki Görüntüle 1439473 Eki Görüntüle 1439477 Eki Görüntüle 1439478
Ve bunları aldım kızlar...Yaklaşık 2 günümü aldı karar vermek
Bugünlük bu kadar..Yarına şamdanlara geçiçem
çok uygunmuş ya :) güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah canım şato hibi mübarek :)
odalar bitmiştir tabi kuzucurlygirl
Benim bohça çok sadeydi canım, Biz nişanlımla ikimiz aldık gerekli olanları..Nişanlımın annesi başka şehirde onunda aldıklarını yazıyorum.
2 pijama takımı
1 pijama takımı (yazlık)
1 terlik (tüysüz, topuksuz twıgy terliklerden)
1 iç çamaşırı
6'lı set dedikleri şey ( annesi almış )
bornoz takımı (annesi almış)
nevresim takımı (annesi almış)
sabahlık, gecelik
makyaj malzemesi (allık, 3'lü far, göz kalemi, allık fırçası,ruj, maskara, )
makyaj temizleme ürünleri, krem, lif
parfüm
havlu
annesi geldiğinde ,mont, ayakkabı, çanta almıştı..
Nişanda da bilezik, yeditaş,pırlanta seti taktılar..
mekyaj malzemelerini açmazsan bir sene dayanır rujlar iki senesen neler aldın peki canım
İyiymiş güle güle kullan canım ,bz önümüzde ay makyaj malzemesi alacağız nekadar süre dayanır acaba ? daha yüzük takılmadı aile içierisinde 1,5 sene felan kalır diye düşünüyorum bozulur mu acaba alınan ürünler? yeditaş nasl oluyor ilk defa duydum 5 taşı duymuştum ama onu duymamıştm
Eki Görüntüle 1439469 Eki Görüntüle 1439470 Eki Görüntüle 1439471 Eki Görüntüle 1439472 Eki Görüntüle 1439473 Eki Görüntüle 1439477 Eki Görüntüle 1439478
Ve bunları aldım kızlar...Yaklaşık 2 günümü aldı karar vermek
Bugünlük bu kadar..Yarına şamdanlara geçiçem
sen neler aldın peki canım
İyiymiş güle güle kullan canım ,bz önümüzde ay makyaj malzemesi alacağız nekadar süre dayanır acaba ? daha yüzük takılmadı aile içierisinde 1,5 sene felan kalır diye düşünüyorum bozulur mu acaba alınan ürünler? yeditaş nasl oluyor ilk defa duydum 5 taşı duymuştum ama onu duymamıştm
Allah aç gözlü yapmasın2 tane mi banyo takımı aldın kız nereye koycan onları sonra :) gle güle kullan
Tesekkürler canım:)hadi hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederimmm, makyaj malzemeleri ne kadar dayanır inan benimde bilgim yok..1,5 sene sürecekse kullanırsın sende..Yeditaş ta beştaş gibi sadece sayısı fazla..Vallahi bende bilmiyordum beştaş ne diye burada öğrendim
Allah aç gözlü yapmasınKüçük olanın sabunluğunu muftak için aldım diğerleri yalan olur doğru yedeğe:)))
Amin canımmm:)allah ayırmasın desemallah güzel günlrde kullanmayı nasip etsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?