2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

DÜŞÜNME DERİM O ZAMAN CANIM HEMDE EN YAKINININ KULLANIYORMUŞ YANİ VE BANA İYİ OLDU BENDE ALMAMIŞTIM SAYENDE ALMIŞ OLURUM

Ben korkmazın yakından görmüştüm bu serisini, rengi çok tatlı aslında..burada biraz soluk çıkmış

Kırmızın yanında yine de soluk kalır bence canım

o fiyattan aşağısını bulamam herhalde ne masraflı işler ya

Ben korkmazın yakından görmüştüm bu serisini, rengi çok tatlı aslında..burada biraz soluk çıkmış
Ben de rengini çok beğenmiştim ama sanırım netten bakanlar aynı tepkiyi veriyolar hep. Rengi soluk :)
Ben de o yüzden tereddütteyim. Dur ben yakından bi foto buliym ya da kendim çekim de başınızı ağrıym yine sizin
DÜŞÜNME DERİM O ZAMAN CANIM HEMDE EN YAKINININ KULLANIYORMUŞ YANİ VE BANA İYİ OLDU BENDE ALMAMIŞTIM SAYENDE ALMIŞ OLURUM
Haha valla iyi oluyo işte fikir çıkıyo buralardan.
Ben bi karar versem. Başımı taşlara vurucam valla hee

çok uygunmuş canım korkmazın fiyatı daha yüksektir zannımca
Canım aynı gibi hemen hemen. 10 lira falan farrk var.
Ama şöyle ikisini de farklı farklı yerlerden birleştiricem. Hangi sitede hangisi daha uygunsa öyle ehsapladım
Aynı fiyat yapıyolar. Hatta korkmaz 10 tl daha uygun bile olabilir

Kız ne diye bu kadar strese giriyorsunn gelinlikte ne etcen sen

aman işinn görsün yeter bende bu sözleri duymak çok şaşırtıcı normalde ben kararsızımdır da benden beteri varmış

Burda rengi daha mı neet?

Eklentiler

• maxresdefault.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
Kız ne diye bu kadar strese giriyorsunn gelinlikte ne etcen sen

aman işinn görsün yeter bende bu sözleri duymak çok şaşırtıcı normalde ben kararsızımdır da benden beteri varmış
Ya deme yaaa
Ben gelinlik ve ev seçerken napıcamı hiç bilmiyorum zaten.
Belki dayanamaz atarım kendimi bi yerden
Nefret ediyorum bu huyumdan biri beni kurtarsın yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…