bişeyim yok canım sadece keyfim yok. Sınavın kötü geçmesi tayinimi alamama durumum vs moralim yok oyüzdenhayırdır neyin var?
Bavuul çok mantıklı yaa ablamlar da öyle yapmışlardı.
Bizimkiler beklenmedik anda bohça getirince sandıkta biz yapamadık onu tabii:)
Bu arada canım fiyat olarak 3 ü birlikte ortalama 360-370 gibi bişey yapıyo her iki sette defiyatları ne bunların .
Kesinlikle canım..Bencede en mantıklısı bavul, balayında kullanıcaz mesela..en azından işe yarayacakk
Ya öyle mi dersiin. Sanırım çoğunluk o diyoo
Tembellik miii tabiki de tembelim haha
Homendin kalitesiyle ilgili problemim yok kuzu, ablam kullanıyo çok memnun . Servis olayı da süper. Hiç gitmiyosun. Kargoyla yolllayuıp aynı şekil geri alıyosun falan.
Haha üzülme kuzu, çok da fark yok çaycı çay yapsın tost makinası tost tamam işteee
Ben korkmazın yakından görmüştüm bu serisini, rengi çok tatlı aslında..burada biraz soluk çıkmış
Bu arada canım fiyat olarak 3 ü birlikte ortalama 360-370 gibi bişey yapıyo her iki sette de
Ben de rengini çok beğenmiştim ama sanırım netten bakanlar aynı tepkiyi veriyolar hep. Rengi soluk :)Ben korkmazın yakından görmüştüm bu serisini, rengi çok tatlı aslında..burada biraz soluk çıkmış
Haha valla iyi oluyo işte fikir çıkıyo buralardan.DÜŞÜNME DERİM O ZAMAN CANIM HEMDE EN YAKINININ KULLANIYORMUŞ YANİ VE BANA İYİ OLDU BENDE ALMAMIŞTIM SAYENDE ALMIŞ OLURUM
bişeyim yok canım sadece keyfim yok. Sınavın kötü geçmesi tayinimi alamama durumum vs moralim yok oyüzden
Canım aynı gibi hemen hemen. 10 lira falan farrk var.çok uygunmuş canım korkmazın fiyatı daha yüksektir zannımca
Ben de rengini çok beğenmiştim ama sanırım netten bakanlar aynı tepkiyi veriyolar hep. Rengi soluk :)
Ben de o yüzden tereddütteyim. Dur ben yakından bi foto buliym ya da kendim çekim de başınızı ağrıym yine sizin
Haha valla iyi oluyo işte fikir çıkıyo buralardan.
Ben bi karar versem. Başımı taşlara vurucam valla hee
Ya deme yaaaKız ne diye bu kadar strese giriyorsunn gelinlikte ne etcen sen
aman işinn görsün yeterbende bu sözleri duymak çok şaşırtıcı normalde ben kararsızımdır da benden beteri varmış
sağol canım nasip bakalımhakkında hayrılısı neyse o olsun, şimdiden karalar bağlama sonuç bir açıklansın
Yaaa :))almış olmasam ,sırf rengi için alırdım :)
Eki Görüntüle 1439578 Eki Görüntüle 1439579 Eki Görüntüle 1439580
Benimkiler bunlar, şimdi gidip bunları pembeye boyayasım varrrrr
Dip not o tost makiansında da gözüm kalmıştı bi ara ama renkli alayım diye acımı kalbime gömmüştümBenimkiler bunlar, şimdi gidip bunları pembeye boyayasım varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?