2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende saat almayı düşündüm bu sefer düğünde ne takıcam diye vazgeçtim..Düğünde alıcam saati

Nişan için o mu bana alsa acaba Ne zor işlermiş aman
bavulda mı getirdiler canım sana bohçayı
Biz karşılıklı aldık saatleri bide alyansları.. Ay bavuldu sandıktı adetti gelenekti insanın canını çıkarıyorlar

Evet canım bavulda getirdiler ( daha doğrusu sadece nişanlım,nişan çikolatasını ve bavulu aldı geldi nişandan bir hafta sonra).Aslında karşılıklı saat alanlar çok..sen bilirsn tabii..Ağız tadıyla atlatırsın inşallah, gerisi boşşş vallahi..

canım bende nişanda saat almadım. dğünde almayı düşünüyoruz damat için. bana alınacak olan saatide istemedim. saat takmıyorum zaten. düğnde belki saat yerine bileklik isteyebilrim :) ama kuzenimin nişanında karşılıklı saat almışlardı. bence tercihe göre değişebilir

Ooh vermişsin karar hadi hayırlı uğurlu olaaa Eninde sonunda zor da olsa karar verebilen insanlara imreniyorum. Ben ne biçim insanım yaa
Hepsi de çok güzelmiş.
Şamdanları da al da göster. Benim de şamdan takıntım var. :))

Kızlar , hatunlar!
Daha önce sormuştum ama artık delirmeden almak istiyorum şunları valla resmen mutsuzlaştım
Şimdi iki ayrı şey paylaşıcam hangisi diyosunuz seçin.
Özellik olarak farkları yok ama şöyle sıralayayım.
Kırmızı olan Homend;
Çaycısının : 3 farklı ısıda (bitki çayı, mama suyu, çay suyu) su kaynatma özelliği var. Sesli uyarı yapıyo " sıcak suyunuz hazır çayınızı demleyebilirsiniz falan Bi de hepsinde olduğu gibi sıcak tutma falan.
Tost makinası: 4 tost kapasiteli içi beyaz seramik.
Cezvesi :4 fincan kapasitelii

Lila olan Korkmaz;
Çaycısı : Sıcak tutma özelliği var , içi çeelik altının da üstünün de.. 20 bardak falanmış kapasitesi
Tost makinası : 2 tost kapasiteli
Cezvesi : 4 fincan kapasitelii

Ben daha çok görsel takıntılı olduğumdan hep es geçiyorum bunları ama bi el atın da hangisini seçeciğime karar vereyim artık bunaldım kendimden yaaa
Yardım edin çok dua edicem vallaaa

Eklentiler

• 24228125360172.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 89
  • homend.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 83
  • HOMEND-1313-Toastbuster-Seramik-1400-W-Tost-Makinesi-Kırmızı.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 256
  • web-AS007.webp
    13 KB · Görüntüleme: 102

Benim düşündüğüm gibi bohça içerisindekiler.
cüzdan kemer setini kaça aldın canım ? internetten bakıyorum 150 den aşağı deil ya

Biz karşılıklı aldık saatleri bide alyansları.. Ay bavuldu sandıktı adetti gelenekti insanın canını çıkarıyorlar

en iyisini yapmışsınız canım güle güle kullanın.

amin inşallah canım

bende saati çok seviyorum sana takı seti takmıcaklar mı canım düğünde.

sevgilime dün dedim bohça yapmasak inanlmaz masraf diye .yok yapmamız lazım adet deyip durdu

Homend daha güzel sanki

HOMEND canımm

Bizde korkmaz kullanışlı ama rengi soluk beğenmedim

homend hakkında kalitesi ile ilgili bişey diyemem ama 4 tost gayet mantıklı bir işi 2 seferde yapacağına bir seferde yapacaksın kolay yani benim gibi üşengeçsen homend tost makinesini seç derim :)çok tembelim çok
fiyatları ne bunların .

birde pshılıpsa baksana canım

kızlar buara pek keyfim olmadığı için topiğe pek uğramıyorumm

aman yarabbiim seni görünce kendimi camdan atasım geldi, ne tost makinesinin nede diğer eşyaalrın özelliklerinin hiçbirini araştırmadan aldım ben..

Ben biraz balık hafızalıyım ya, ama 150 tl diye hatılıyorum setin fiyatını

Homend daha güzel sanki
Ya öyle mi dersiin. Sanırım çoğunluk o diyoo
Tembellik miii tabiki de tembelim haha
Homendin kalitesiyle ilgili problemim yok kuzu, ablam kullanıyo çok memnun . Servis olayı da süper. Hiç gitmiyosun. Kargoyla yolllayuıp aynı şekil geri alıyosun falan.

man yarabbiim seni görünce kendimi camdan atasım geldi, ne tost makinesinin nede diğer eşyaalrın özelliklerinin hiçbirini araştırmadan aldım ben..
Haha üzülme kuzu, çok da fark yok çaycı çay yapsın tost makinası tost tamam işteee

Ben korkmazın yakından görmüştüm bu serisini, rengi çok tatlı aslında..burada biraz soluk çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…