2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım sen hangi firmadasın merak ettim ya,
aşırı para insanı bozuyor demekki

Çok tatlı ya Güle Güle kullannn :)

Ayy şimdi dank etti ya ne olduğu haha
Aramın olmadığı birşey olunca safa bağladım

canım bende sözlüm seviyo diye aldım.özellikle hamurunu çok seviyorum demişti.yoksa gider dışarda yerim canım isteyince.çok gerekli değil yani

güle güle kullan canım

teşekkür ederim kızlar.

Haha waffle makinesi kuzuu

Valla yine de anlamazdım da nette görmüştüm diye hatırladım.
Yoksa tüm açılardan baktım banamısın demedi yanii
Güle güle kullan canımm :)

ben görmemiştim de hiç.kalıbını gördüm alıcaktım.70 liraydı nası kalıpsa artık bazı makinelerinden pahalı.burdaki kızlar sağolsun sayelerinde makinesi olduğunu öğrendim.

Rengine vuruldum zaten:)) bakalım kociş beni bu hafta vana götürürse ordan da bakabilirim:)

Rengine vuruldum zaten:)) bakalım kociş beni bu hafta vana götürürse ordan da bakabilirim:)
:) Biraz daha bak bakalım canım.
Yani fiyat makul ama heryerde bulunabielcek bi model tabi. Biarz egzersin belki başka bişiler beğenirsin

Bende öyle düşündüm acaba be oluştursam daha mı uygun olur dedim
bence daha uygun oluyor hatta canım karacanın bie öyle tektek oluşturulabilr parçaları var bence biz avmdeki mağazalarına uğrayın

Kurumsallığı batsın diyesi geliyor insanın..! Buraya sırf taşeronlarda eziyet çekmeyeyim diye girdim bende..Çünkü pazar günü, resmi tatillerde de çalıştırıyorlardı.maaşlarda daha düşüktü.Yani burada ilk defa resmi tatil yaptım ben.Benim sinirlendiğim nokta , kendileri zorunlu izin verip daha sonra senelik izinden düşmeleri..Başta söyleseler yine anlarım.Ama yok ya işverene acımak yok! Bundan sonra rapor alıcam.

gıcık bunların hepsi böyle o nedemek ya sn söyleselerdi kullanmayacaktın belki ona göre plan yaptın

bu haksızlık kabul etmeyin yani bunu yapamazlar ya sen ona göre ayarladın işini gücünü söyleselerdi gelirdin karda kısta

Zaten onlarda farkında haksızlık olduğunun ama kendilerine göre haklı sebepleri var (!)..En üsttekiler kabul ettiriyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…