2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tasarimcibayan canım yazacaktım unuttum,kendi derdime düşüp Hayırlı olsun şimdiden..çok sevindim..İnşallah çok başarılı olursun
çok saol kuzucum amin inşallah.. özellikle doğum fotoğrafçılığı yıllardır hayalim.. yeni yeni yapmaya başladım işte ve bu işte kendi başıma devam etmek istiyorum..
canım kalitesi nasl acaba bende bohça için düşünüyrumda

bende fossıl düşündüm aslında ama kalitesini bilemedim
ben sevgililer gününde fossil cüzdan kemer set aldım kutusu filan aşırı şıktı erkek arkadaşımda bayıldı canımm

Doğum fotoğrafçılığı mı :) anammm çok zevkli olur kız

ben aslında almak istedim, dün internet sitesinden baktım. ama görmeden de almak çok mantıklı gelmedi..
bende netten almak istemiyorum. dün instagramdan sayfalarını inceledim birsürü kişi kötü yorum yapmış kargolarının gelmediğinden para iadesinin yapılmadığından. en iyisi mağazadan almak. ama ben karra veremiyorum. günlük için böyle birşey istiyorum ama bundan daha uyguna bulabilirmiyiz acaba. ben battal boydan almak istiyorum çünkü yatak örtüsüs uzun olunca seviyorum

Haha sorma yaa cehalet zorr
Çok iyi anlıyorum dediğim gibi. Ben de çok dedim kurumsallığı batsın diye. Neye yarıyor sanki..
Valla bunlara dürüstlük yaramaz canım. Bişey kazanmazsın hep kaybedersin yani. O yüzden hakkındır al bol bol raporunu, sefan olsuun :)

ben sevgililer gününde fossil cüzdan kemer set aldım kutusu filan aşırı şıktı erkek arkadaşımda bayıldı canımm
Benim de almam lazıııım. Var mı fotosuu.
Biz erkek tarafına hala bohça yapmadık. Düğün zamanı götürücez diye konuşulmuştu çünkü. Ama koyacaklarımı alıyorum ufak ufak..

Kızlar yaa ben çok güldüm kendime
Yemeğe die çıktım. Yemek sonrası mediamarkta gittim. Seyahat ütüsü vardı çok uygun fiyata. Ben de hop diye alıverdim.
İsityodum çünkü balayında ve sonraki tatillerde lazım olur diyee . Benimkinin ütü takıntısı var çünkü. Minicik bi kısmını yanlışlıkla buruştursak vay halimize
Bakın burada yeni ciciş

Eklentiler

• IMG_20150304_155044.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 52
Güle güle kullan canm :) ne oldu bizim çekiliş yaa

kızlar madamecoco daki yatak örtülerinden alanınız varmı?

ya bende baktım onlara.çok güzel görünüyolar aslında ama alırsam annem söylenir.biraz süslü olcak pileli falan.o yüzden almadım.birde canlı canlı görmek lazım tabi.nevresimlerine bakıyorum bende.alabilirim.

hem de çoook güzel bi duygu canımmm buarada sen fotoğrafçı işini hallettin mi

Kesinlikle çok zevkli olur, sevdiğin işi yapıyorsan olay bitmiştir zaten :)

Ben hala araştırma yapıyorum,kesinleşen birşey yok..bir sınırı yok bu işin sanırım..

http://static-cdn.morhipo.com/productimages/8699294272617/[5][1][900x1234].jpg?1154
bu canım

Bende mağazadan alayım diyorum ama ne mümkün, cevahirdeki mağazaya girmek imkansız gibi bir şey..Günlük için çok ideal yatak örtüsü ama ..Görmeden almak pek mantıklı gelmedi tekstil işinde..

Kesinlikle çok zevkli olur, sevdiğin işi yapıyorsan olay bitmiştir zaten :)

Ben hala araştırma yapıyorum,kesinleşen birşey yok..bir sınırı yok bu işin sanırım..
kuzum önce sen ne istediğini belirle. 2 saatlik bir dış çekim mi yoksa tüm gün hikaye çekimi mi?
ayrıca video istiyor musun istemiyor musun (videoyu güzel yapan yer türkiyede çok çok sınırlı)
daha sonra fiyata dahil olanları sor. sözleşme olmadan sakın ödeme yapma. ayrıca ödemenin tamamını tek seferde verme.. bi sorun olursa sorabilirsin canım elimden geldignce yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…