hayırdır canım nolduKızlaarr benim yine keyfim yok sürekli sorunlada geliyorum buraya çok bunaldımmm
Canım bodrumla ilgili şunu söyleyebilirim. Biz nişanlımla gitmiştik sevgiliyken, kaldığımız yere çok önem vermedik hep gezeriz dedik, o yüzden direk bodrum kalesi, barlar sokağı yakınında bir yer bulduk. Sadece kahvaltı 4gün 350-400 gibi komik bi rakam vermiştik iki kişi içinkızlar bi kaç gündür baktığım balayı için olan yeri aradım ve fiyatı günlük 300euro sadece kahvaltı var. akşam yemekleri 180tl miş. ben 3 gün kalıcam yol paralarıyla beraber orası bana çok pahalıya patlıcak. bende düşününce balayı otelleri yerine normal herşey dahil olan bir yere gitmeye karar verdim. düğün zamanı çünkü ikimizinde işlerinin son zamanları olacak iş sıkıntısı yaşabiliriz önümü görmem lazımbunları düşününce bodrumda bir yer buldum. merkezede yürüme mesafesinde en azından otelde sıkıldığımda dışarı çıkabilirim diye düşünüyorum. Hem ben bodruma hiç gitmemiştim ve merak ediyordum. bi bakarmısınız sizce nasıl ? fiyatıda 2 kişi 3 gün 1300 tl gibi bişi yapıyor.
http://www.verahoteltmt.com/tr
hayırdır canım noldu
Bir şeyi mi var acaba? Çok garip geldi bana.Zorla mı nişanlandınız sanki o nasıl bir davranış ki ? Keşke yüzüğü çıkarmasaydın ama ya. O öyle sürekli çıktıkça artık çok önemli gelmemeye başlar göze :/Normalde 3 hafta sonra nişanlım buraya gelecekti biliyorsunuz. Ama çok özledik die (özleyen sadece benmişim) cuma günü konuştuk cumartesi günü için günü birlik uçak bileti aldım. İstanbula gittim sabahtan gidip akşama döndüm. Neyse buda öğlene kadr çalışıyordu bende öğlen gittim indiğimde oda işten çıktı orta bi yerde buluşalım dedik. Buluştuk yakında avm vardı oraya gittik. Öyle çok özlemiş gibide davranmıyor. Ne yapalım felan dedi işte sinemaya gidelimmi bende olur dedim gittik sinemaya 1-2 elimi tuttu filmden çıktık havaalnına döndük uçağa 2 saat vardı oturduk tatlı aldı. Pek konuşmuyor uyana buyana bakıyor. Başka yerlere dalıp gidiyor. Daha önce buraya geldiğindede aynı şeyleri yapar oldu askerden sora bir tuhaf davranıyor. Orda vedalaştık geldim buraya. Habersiz gittiğim için anem bilmiyordu eve biraz geç geldim 9.45 te anneme iş yerinin yemeği vardı dedim. Annem kızdı saat geç felan moralim bozuldu nişanlıma söyledim pek umursamadı bir tuhaf davranıyor. Davranışlarına anlam veremiyorum. Seviyorum diyor ama ben nasıl bir sevgidir bu anlam veremiyorum ayrılalım desem olur diyor benim problemim yook senle diyor sen ayrılcam diyorsan ayrıl konuşmasam onunla oda konuşmaz. Bi tuhaf çok sıkıldı canım . Bugün yüzük felanda takmadım
öyle zaten ben hala nişanlanmışım nişanlıyım gibi hissetmiyorumBir şeyi mi var acaba? Çok garip geldi bana.Zorla mı nişanlandınız sanki o nasıl bir davranış ki ? Keşke yüzüğü çıkarmasaydın ama ya. O öyle sürekli çıktıkça artık çok önemli gelmemeye başlar göze :/
Günaydın gelincikler
Günaydın kızlaarr
Günaydın gelincikleer, güzel bi hafta olsun, çabucak bitsin İnşallahh :)Günaydın hatunlarr
Canımm. Gerçekten ben de garipsedim çokNormalde 3 hafta sonra nişanlım buraya gelecekti biliyorsunuz. Ama çok özledik die (özleyen sadece benmişim) cuma günü konuştuk cumartesi günü için günü birlik uçak bileti aldım. İstanbula gittim sabahtan gidip akşama döndüm. Neyse buda öğlene kadr çalışıyordu bende öğlen gittim indiğimde oda işten çıktı orta bi yerde buluşalım dedik. Buluştuk yakında avm vardı oraya gittik. Öyle çok özlemiş gibide davranmıyor. Ne yapalım felan dedi işte sinemaya gidelimmi bende olur dedim gittik sinemaya 1-2 elimi tuttu filmden çıktık havaalnına döndük uçağa 2 saat vardı oturduk tatlı aldı. Pek konuşmuyor uyana buyana bakıyor. Başka yerlere dalıp gidiyor. Daha önce buraya geldiğindede aynı şeyleri yapar oldu askerden sora bir tuhaf davranıyor. Orda vedalaştık geldim buraya. Habersiz gittiğim için anem bilmiyordu eve biraz geç geldim 9.45 te anneme iş yerinin yemeği vardı dedim. Annem kızdı saat geç felan moralim bozuldu nişanlıma söyledim pek umursamadı bir tuhaf davranıyor. Davranışlarına anlam veremiyorum. Seviyorum diyor ama ben nasıl bir sevgidir bu anlam veremiyorum ayrılalım desem olur diyor benim problemim yook senle diyor sen ayrılcam diyorsan ayrıl konuşmasam onunla oda konuşmaz. Bi tuhaf çok sıkıldı canım . Bugün yüzük felanda takmadım
bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorum içinde kafasındaki düşüncesi ne bana karşı hisleri ne seviyor beni die diyemiyorum emin değilim çünküGünaydın gelincikleer, güzel bi hafta olsun, çabucak bitsin İnşallahh :)
Canımm. Gerçekten ben de garipsedim çok. Yani sen kendi başına günübirlik kalk git onun yanına özledin diye, hem de gizli gizli. O böyle bi tavır takınsın ne saçma.
İyice bi konuşup sıkıştırsaydın ya neymiş sorunu. Ayrılalım diye seçenek mi sundun da kabul eder gibi oldu anlamadım?
Bir de N Nyks01 a katılıyorum yüzük konusunda. Çıkarmamak lazım yüzüğü. Hakikaten rutine bağlayabilir bu durum.
Ben de inanıyorum bunun uğursuzluğuna
bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorum içinde kafasındaki düşüncesi ne bana karşı hisleri ne seviyor beni die diyemiyorum emin değilim çünkü
Mutsuzluğunun sebebini sordun mu peki? Neymiş onu böyle mutsuz eden , seni de mutsuz etmesine sebep olan şey?mutsuzmuş kendisi onu bu şekilde kabul ediyosam edermişim etmiyosam yolumu çizecekmişim
Kizceler kimse yok ama yinede iyi geceler
Cumartesi eminonunden tekstil eksiklerimi de hallettim. Yuklu bi para da bayildim mecburen
Ilk serilecek gelin seti, 2nevresim takimi, bornoz takimi, misafir icin hamam havlulari ve gunluk havlulardan aldim. Bu da bitti sukur. Geriye elektrik supurgem utu masam kaldi
Heee bir de bugunun asil haberi bekledigimiz ev satildi sayilir anlasma saglandi tapu islemleri yapilacak. Simdi de ben ev aricam. Anadolu yakasi bostanci ve cevresinden goren duyan bilen haber etsin
Günaydın gelincikler
Günaydın kızlaarr
Günaydın hatunlarr
Günaydın kızlarr :)
tatlım senin sorunlarını hatırlıyorum. Bunlar sürekli devam ediyor. anladığım kadarıyla hiç düzelmiyor. bişiler demek istiyorum sana ama dicek birşeyde bulamıyorum. Çok iyi düşün canım.Buarada askerdeyken kavga etmiştisivil doktora gitti izin alıp orda doktorla kavga edip doktora saldırdı mahkemelik oldular. Geçen hafta mahkemesi vardı büyük ihtimalle ceza alıcak olsun üzülme dedim para cezasıda gelirse öderiz napalım dedim. Daha ne yapabilirim onun için. Evlendiğimizde eşyaların beyaz eşya mutfak ve yatak odasını komple babam alıcak onlara az bişey kalıyor. Altın olarakta 4 tane 30 gram bilezik konuşuldu bir tanesi yapıldı geriye 3 tane kaldı onları sıkıştırmadık ailem ben yeterki onu istiyor. Kızımız mutlu olacak fazla altın isteyip mutsuz olmalarına gerek yok çocuğun durumuda belli die sıkıştırmadılar. Bukadar şeye rağmen bana böyle davranıyor ben anlam vereemiyorum. Ailemede anlatamıyorumm
gercekten tuhaf sen kalkıp gidiyosun sana özenli davranması gerekiyordu bunların hepsi böyle benimde moralim cok bozuk bana cok kötü konustu esyları topladım koli yaptım kargoya vericem birazdan yüzüğünü gönderiyorum bana böyle davranmaya hakkı yokNormalde 3 hafta sonra nişanlım buraya gelecekti biliyorsunuz. Ama çok özledik die (özleyen sadece benmişim) cuma günü konuştuk cumartesi günü için günü birlik uçak bileti aldım. İstanbula gittim sabahtan gidip akşama döndüm. Neyse buda öğlene kadr çalışıyordu bende öğlen gittim indiğimde oda işten çıktı orta bi yerde buluşalım dedik. Buluştuk yakında avm vardı oraya gittik. Öyle çok özlemiş gibide davranmıyor. Ne yapalım felan dedi işte sinemaya gidelimmi bende olur dedim gittik sinemaya 1-2 elimi tuttu filmden çıktık havaalnına döndük uçağa 2 saat vardı oturduk tatlı aldı. Pek konuşmuyor uyana buyana bakıyor. Başka yerlere dalıp gidiyor. Daha önce buraya geldiğindede aynı şeyleri yapar oldu askerden sora bir tuhaf davranıyor. Orda vedalaştık geldim buraya. Habersiz gittiğim için anem bilmiyordu eve biraz geç geldim 9.45 te anneme iş yerinin yemeği vardı dedim. Annem kızdı saat geç felan moralim bozuldu nişanlıma söyledim pek umursamadı bir tuhaf davranıyor. Davranışlarına anlam veremiyorum. Seviyorum diyor ama ben nasıl bir sevgidir bu anlam veremiyorum ayrılalım desem olur diyor benim problemim yook senle diyor sen ayrılcam diyorsan ayrıl konuşmasam onunla oda konuşmaz. Bi tuhaf çok sıkıldı canım . Bugün yüzük felanda takmadım
tatlım sana noldugercekten tuhaf sen kalkıp gidiyosun sana özenli davranması gerekiyordu bunların hepsi böyle benimde moralim cok bozuk bana cok kötü konustu esyları topladım koli yaptım kargoya vericem birazdan yüzüğünü gönderiyorum bana böyle davranmaya hakkı yok
Hersey güzeldi pazar kalktım hazırlandım saat 13.00 oldu hala haber yok sonra dedim ki görüscek miyiz yok kuzenim geldi istanbuldan dedi amam canım ben kızlarla bulusayım aradılar dedim yok dedi huzursuzluk cıkardı ilk kez müsait olmadım (yalan) hemen biriyle mi bulusmam gerek tamam dedim anneannemlere gectik orda toplanırız ailecek kalabalıktı bir iki mesaj falan ama bozuk sonra macı mı nizlediniz dedi mesajı duydum bakamadım mutfak topluyordum ardından sana mesaj atanın...... demiş bende dedim ki atma o zaman bana küfür etmeye basladı bende kapattım teli gece actım bir sürü mesaj küfür dolu sonra özür dilemiiş ama nafile bu iş bitti ben ailemden tek kötü söz duymadım büyük terbiyesizliktatlım sana noldunoluyor böyle topiğe yaaa
Hersey güzeldi pazar kalktım hazırlandım saat 13.00 oldu hala haber yok sonra dedim ki görüscek miyiz yok kuzenim geldi istanbuldan dedi amam canım ben kızlarla bulusayım aradılar dedim yok dedi huzursuzluk cıkardı ilk kez müsait olmadım (yalan) hemen biriyle mi bulusmam gerek tamam dedim anneannemlere gectik orda toplanırız ailecek kalabalıktı bir iki mesaj falan ama bozuk sonra macı mı nizlediniz dedi mesajı duydum bakamadım mutfak topluyordum ardından sana mesaj atanın...... demiş bende dedim ki atma o zaman bana küfür etmeye basladı bende kapattım teli gece actım bir sürü mesaj küfür dolu sonra özür dilemiiş ama nafile bu iş bitti ben ailemden tek kötü söz duymadım büyük terbiyesizlik
saygısızlık çok kötü birşey ya.. kızgın olabilir. benim nişanlımda kızınca çok sayar bende sayarım. ama bunların içinde küfür olmaz. Saygısızlık için çözüm bulmanız lazım. çünkü her defasında dahada artar.Hersey güzeldi pazar kalktım hazırlandım saat 13.00 oldu hala haber yok sonra dedim ki görüscek miyiz yok kuzenim geldi istanbuldan dedi amam canım ben kızlarla bulusayım aradılar dedim yok dedi huzursuzluk cıkardı ilk kez müsait olmadım (yalan) hemen biriyle mi bulusmam gerek tamam dedim anneannemlere gectik orda toplanırız ailecek kalabalıktı bir iki mesaj falan ama bozuk sonra macı mı nizlediniz dedi mesajı duydum bakamadım mutfak topluyordum ardından sana mesaj atanın...... demiş bende dedim ki atma o zaman bana küfür etmeye basladı bende kapattım teli gece actım bir sürü mesaj küfür dolu sonra özür dilemiiş ama nafile bu iş bitti ben ailemden tek kötü söz duymadım büyük terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?