2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar günaydın mutlu haftalar

YEKTA61 canım selam. sizin sürekli nişanlından yana böyle sorunlar oluyor. acaba sen mi yanlış anlıyorsun diycem ama..
bana biraz şey gibi geldi açıkçası, sen, kaybetme korkusu yok ve o yüzden böyle rahat davranıyor.. oturup konuşun diycem ..

Trpst canım erkek arkadaşın sinirlenince öfke kontrolü yapamıyor anladıgım kadarıyla ilk defa mı oluyor böyle yoksa tartısmalarınızda genelde hakaret eder mi bu önemli bi ayrıntı

mutsuzmuş kendisi onu bu şekilde kabul ediyosam edermişim etmiyosam yolumu çizecekmişim
Mutsuzluğunun sebebi nedir peki söylüyor mu ?
Canım yaptığı hata karşısında bile yanında durmuşsun, bir neden vermiyor mu sana? Bi açıklama yapması gerek, bu senin hakkın.

Noluyor burada kuzular ya

Kesinlikle bunu kabul edemem esyaları topladım vericem kargoya sabahta özür mesajları atmıs pismanmıs

ilk defa ama taviz veremem devamı gelirse ben kaldıramam

Canım yaptığı hata karşısında bile yanında durmuşsun, bir neden vermiyor mu sana? Bi açıklama yapması gerek, bu senin hakkın.

ya ben anlamıyorum gercekten ne istiyorlar

sürekli dedği şey ben böyleyim benim senle bi sıkıntım yok senin varsa ayrıl . İşine geliyorsa

Bende bunaldım canım. Sanada üzüldüm. Gerçekten erkeklere anlam veremiyorum. Kendilerine çok güveniyorlar ve minnetsizler
aynen bende resti cektim benimde kaybedecek biseyim yok saygısız insanlar her yerde var

onlara göre çok stresliler. Çok büyük sorumluluğa giriyorlarmış oyüzden stres çokmuş. benim nişanlımın savunması bu şekilde. ama bana sorsanız bir iğnenin bile sorumluluğuna girmiyor yinede konuşuyor.

tamam herseye tamam da küfür nedir bunu nasıl kabul edeyim ben

sürekli dedği şey ben böyleyim benim senle bi sıkıntım yok senin varsa ayrıl . İşine geliyorsa
ya ne kötü bir şey o işine geliyorsa. Sen onun kişilğini değiştirmeye çalışmıyorsunki. saygılı sevgili bir insan olsun istiyorsun. buda her Allahın kulunda olması gereken şeyler zaten. Allah ıslah etsin bunları.

çok zor tatlım anlıyorum seni. ama bencede sabırlı ol bi. öyle eşya göndermek hemen olmaz. gönderceksende yatışsın biraz öyle .
Hersey tamam ama küfür etti daha nisanın 5 inde geleceklerdi ben nasıl güveneyim ortada sorun yokken bunu yapan sorun olduğunda neler yapar kimbilir

Hersey tamam ama küfür etti daha nisanın 5 inde geleceklerdi ben nasıl güveneyim ortada sorun yokken bunu yapan sorun olduğunda neler yapar kimbilir
çok haklısın canım. senin şuan çok daha kolay bu kararı almak ilerde dahada zor olur bunlarıda düşünmek lazım. ama bilemedim bikaç gün beklesen en azından.

Ya ne olursa olsun küfür çok ağır bence de. Hatalı bir yanın bile olsa küfürü hakedecek ne yapabilir ki insan. Kimse haketmez bunu. O çok ağır gerçekten Kötü söz sahibine ait derler işte.. Ama bilemiyorum zor bir durum gerçekten.
Canım bence nişanlın benim sıkıntım yok diyor ama sıkıntıları var gibi görünüyor. Normal gelmedi bana bu davranışı Ama sen ne yapabilirsin ki daha onu da anlamadım. Tek anladığım sürekli senin ondan durduk yere ayrılacağını düşünüyor.
çok zor tatlım anlıyorum seni. ama bencede sabırlı ol bi. öyle eşya göndermek hemen olmaz. gönderceksende yatışsın biraz öyle .
Bir yandan katılıyorum, bir yandan da diyorum şimdi tepki görmezse ileride neler olur. Çok ciddi tökezleyip gerçekten hatasını anlayıp dönmeli sanki.

Kızlar bu arada benim de canım sıkkın ya. İşle ilgili problemler var, tası tarağı toplayıp kaçasım geliyor artık. Başlayalı daha 6 ay oldu ama bazı insanlar gerçekten saçmalıyorlar

YEKTA61 Trpst
Kızlar gerçekten çok üzüldümm olanlara. Haftaya bu kadar kötü başlanabilirdi herahalde ancak.
Trpst Canım inanılmaz haklısın düşüncelerinde. Hatta sevgisine yenik düşmeyip mantıklı düşünebilen insanları hep çok takdir etmişimdir ben.. Kabul edilemez bişey bu tabi kiii. Ama biraz sinirin yatışsa da öyle mi harekete geçsen acaba?
Yani biraz sakinleş olaya karşı, sonra kararın hala aynıysa tabiki uygularsın
YEKTA61 Canım gerçektens ana da çok üzülerek iyice düşün dicem. Çünkü henüz bu safhada bu denli ilgisizlik, ayrıl o zaman gibi alflar, umursuzluk. Çığ gibi büyüyede bilir.. Bilmiyorum ne diyeceğimi aslında çok şey var ama.. İyi düşün canım gerçektenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…