- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Mutsuzluğunun sebebi nedir peki söylüyor mu ?mutsuzmuş kendisi onu bu şekilde kabul ediyosam edermişim etmiyosam yolumu çizecekmişim
Canım yaptığı hata karşısında bile yanında durmuşsun, bir neden vermiyor mu sana? Bi açıklama yapması gerek, bu senin hakkın.Buarada askerdeyken kavga etmiştisivil doktora gitti izin alıp orda doktorla kavga edip doktora saldırdı mahkemelik oldular. Geçen hafta mahkemesi vardı büyük ihtimalle ceza alıcak olsun üzülme dedim para cezasıda gelirse öderiz napalım dedim. Daha ne yapabilirim onun için. Evlendiğimizde eşyaların beyaz eşya mutfak ve yatak odasını komple babam alıcak onlara az bişey kalıyor. Altın olarakta 4 tane 30 gram bilezik konuşuldu bir tanesi yapıldı geriye 3 tane kaldı onları sıkıştırmadık ailem ben yeterki onu istiyor. Kızımız mutlu olacak fazla altın isteyip mutsuz olmalarına gerek yok çocuğun durumuda belli die sıkıştırmadılar. Bukadar şeye rağmen bana böyle davranıyor ben anlam vereemiyorum. Ailemede anlatamıyorumm
gercekten tuhaf sen kalkıp gidiyosun sana özenli davranması gerekiyordu bunların hepsi böyle benimde moralim cok bozuk bana cok kötü konustu esyları topladım koli yaptım kargoya vericem birazdan yüzüğünü gönderiyorum bana böyle davranmaya hakkı yok
Noluyor burada kuzular yaHersey güzeldi pazar kalktım hazırlandım saat 13.00 oldu hala haber yok sonra dedim ki görüscek miyiz yok kuzenim geldi istanbuldan dedi amam canım ben kızlarla bulusayım aradılar dedim yok dedi huzursuzluk cıkardı ilk kez müsait olmadım (yalan) hemen biriyle mi bulusmam gerek tamam dedim anneannemlere gectik orda toplanırız ailecek kalabalıktı bir iki mesaj falan ama bozuk sonra macı mı nizlediniz dedi mesajı duydum bakamadım mutfak topluyordum ardından sana mesaj atanın...... demiş bende dedim ki atma o zaman bana küfür etmeye basladı bende kapattım teli gece actım bir sürü mesaj küfür dolu sonra özür dilemiiş ama nafile bu iş bitti ben ailemden tek kötü söz duymadım büyük terbiyesizlik
Kesinlikle bunu kabul edemem esyaları topladım vericem kargoya sabahta özür mesajları atmıs pismanmıssaygısızlık çok kötü birşey ya.. kızgın olabilir. benim nişanlımda kızınca çok sayar bende sayarım. ama bunların içinde küfür olmaz. Saygısızlık için çözüm bulmanız lazım. çünkü her defasında dahada artar.
ilk defa ama taviz veremem devamı gelirse ben kaldıramamkızlar günaydın mutlu haftalar
YEKTA61 canım selam. sizin sürekli nişanlından yana böyle sorunlar oluyor. acaba sen mi yanlış anlıyorsun diycem ama..
bana biraz şey gibi geldi açıkçası, sen, kaybetme korkusu yok ve o yüzden böyle rahat davranıyor.. oturup konuşun diycem ..
Trpst canım erkek arkadaşın sinirlenince öfke kontrolü yapamıyor anladıgım kadarıyla ilk defa mı oluyor böyle yoksa tartısmalarınızda genelde hakaret eder mi bu önemli bi ayrıntı
ya ben anlamıyorum gercekten ne istiyorlarMutsuzluğunun sebebi nedir peki söylüyor mu ?
Canım yaptığı hata karşısında bile yanında durmuşsun, bir neden vermiyor mu sana? Bi açıklama yapması gerek, bu senin hakkın.
Noluyor burada kuzular ya
tatım eşyadan kastın nedir?Kesinlikle bunu kabul edemem esyaları topladım vericem kargoya sabahta özür mesajları atmıs pismanmıs
sürekli dedği şey ben böyleyim benim senle bi sıkıntım yok senin varsa ayrıl . İşine geliyorsaMutsuzluğunun sebebi nedir peki söylüyor mu ?
Canım yaptığı hata karşısında bile yanında durmuşsun, bir neden vermiyor mu sana? Bi açıklama yapması gerek, bu senin hakkın.
Noluyor burada kuzular ya
taviz tavizi doğururilk defa ama taviz veremem devamı gelirse ben kaldıramam
aynen bende resti cektim benimde kaybedecek biseyim yok saygısız insanlar her yerde varBende bunaldım canım. Sanada üzüldüm. Gerçekten erkeklere anlam veremiyorum. Kendilerine çok güveniyorlar ve minnetsizler
onlara göre çok stresliler. Çok büyük sorumluluğa giriyorlarmış oyüzden stres çokmuş. benim nişanlımın savunması bu şekilde. ama bana sorsanız bir iğnenin bile sorumluluğuna girmiyor yinede konuşuyor.ya ben anlamıyorum gercekten ne istiyorlar
anneme söyledim ben anlasamıyorum dedim yüzüğü kargolayacağım anlatmadım olayı o da bekle sabırlı ol dedi ama ben hazırladım verecegim kargoyataviz tavizi doğurur
bu ne demek ya işine geliyosa gercekten bardağı taşırıyorlarsürekli dedği şey ben böyleyim benim senle bi sıkıntım yok senin varsa ayrıl . İşine geliyorsa
tamam herseye tamam da küfür nedir bunu nasıl kabul edeyim benonlara göre çok stresliler. Çok büyük sorumluluğa giriyorlarmış oyüzden stres çokmuş. benim nişanlımın savunması bu şekilde. ama bana sorsanız bir iğnenin bile sorumluluğuna girmiyor yinede konuşuyor.
ya ne kötü bir şey o işine geliyorsa. Sen onun kişilğini değiştirmeye çalışmıyorsunki. saygılı sevgili bir insan olsun istiyorsun. buda her Allahın kulunda olması gereken şeyler zaten. Allah ıslah etsin bunları.sürekli dedği şey ben böyleyim benim senle bi sıkıntım yok senin varsa ayrıl . İşine geliyorsa
çok zor tatlım anlıyorum seni. ama bencede sabırlı ol bi. öyle eşya göndermek hemen olmaz. gönderceksende yatışsın biraz öyle .tamam herseye tamam da küfür nedir bunu nasıl kabul edeyim ben
Hersey tamam ama küfür etti daha nisanın 5 inde geleceklerdi ben nasıl güveneyim ortada sorun yokken bunu yapan sorun olduğunda neler yapar kimbilirçok zor tatlım anlıyorum seni. ama bencede sabırlı ol bi. öyle eşya göndermek hemen olmaz. gönderceksende yatışsın biraz öyle .
çok haklısın canım. senin şuan çok daha kolay bu kararı almak ilerde dahada zor olur bunlarıda düşünmek lazım. ama bilemedim bikaç gün beklesen en azından.Hersey tamam ama küfür etti daha nisanın 5 inde geleceklerdi ben nasıl güveneyim ortada sorun yokken bunu yapan sorun olduğunda neler yapar kimbilir
Ya ne olursa olsun küfür çok ağır bence de. Hatalı bir yanın bile olsa küfürü hakedecek ne yapabilir ki insan. Kimse haketmez bunu. O çok ağır gerçektenya ben anlamıyorum gercekten ne istiyorlar
Canım bence nişanlın benim sıkıntım yok diyor ama sıkıntıları var gibi görünüyor. Normal gelmedi bana bu davranışısürekli dedği şey ben böyleyim benim senle bi sıkıntım yok senin varsa ayrıl . İşine geliyorsa
Bir yandan katılıyorum, bir yandan da diyorum şimdi tepki görmezse ileride neler olur. Çok ciddi tökezleyip gerçekten hatasını anlayıp dönmeli sanki.çok zor tatlım anlıyorum seni. ama bencede sabırlı ol bi. öyle eşya göndermek hemen olmaz. gönderceksende yatışsın biraz öyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?