sonumuz nolcak çok merak ediyorumbende bilemedim ya nişanlıma desem de o da mı gidip değiştirse :) biri bize yardım etsin ikimizin ortası olmalı :)
sonumuz nolcak çok merak ediyorumhahaha benim bir arkadaşım var düğünde nikahı kıyılan onun zamanlaması iyi olmuştu. ona sorucam şimdi canım. o nasıl ayarlamıştı diye sanada yazarım.
canım arkadaşla konuştum. oda benimki gibi yarım saat sonrasına almış. insanlar anca yeni gelmiş oluyor dedi. zaten nikah memuruda biraz geç kalabiliyor dedi. daha geç olduğunda memurda geç kalırsa çok geç oluyor dedi. Birde o direkt çıkıp masaya oturmuştu nikah kıyılmıştı sonra takı ve eğlence. Eğer diyor sonra yaptırırsan sen çıkmış oynamış olucan sonra oturucan nikah için.içimi ferahlattı benim. millette ona göre yetişip gelsinler canım. sende tatlım bunları düşün ona göre konuş nişanlınla. birde daha öncesi dolu olduğundan o saati vermiş olabilirler belki sizetamam canım bekliyorum
canım arkadaşla konuştum. oda benimki gibi yarım saat sonrasına almış. insanlar anca yeni gelmiş oluyor dedi. zaten nikah memuruda biraz geç kalabiliyor dedi. daha geç olduğunda memurda geç kalırsa çok geç oluyor dedi. Birde o direkt çıkıp masaya oturmuştu nikah kıyılmıştı sonra takı ve eğlence. Eğer diyor sonra yaptırırsan sen çıkmış oynamış olucan sonra oturucan nikah için.içimi ferahlattı benim. millette ona göre yetişip gelsinler canım. sende tatlım bunları düşün ona göre konuş nişanlınla. birde daha öncesi dolu olduğundan o saati vermiş olabilirler belki size
düğün 19-23 arası nikah sonrası takı töreni olacak.20:00 ye alırsak o takıyla beraber 21e uzar dedim geriye 2 saat kalıyor erken olsun dedim ama bilemedim çokmu erken oldubenimki erken seninkide galiba geç olmuş biraz ahahaa ortası yokmu bunun ya
İyi kuzu:) okul ev bide kocişle uğraşıp duruyorum:) senden naber:)evet canım sözlün haklı. kitap daha iyiydii :)
kuzu naber
tatlım sen şansını dene ama olmazsada takılma okadar belki öylesi daha iyi olur yaşamadan bilemicez :)Olabilir canım ben bi konuşayım o zaman :)
Ay ya inşallah dolu değildir de değişir benimde içime sinmedi hiç. doğru söylemiş arkadaşın daha iyi olur bence de
inş doğru tercihtirabimin öyle olmuştu, takılarla nikah masasına oturmuştu :) 19:30 iyi bir saat bence :)
tatlım sen şansını dene ama olmazsada takılma okadar belki öylesi daha iyi olur yaşamadan bilemicez :)
inş doğru tercihtir
kızlar bi kaç gündür baktığım balayı için olan yeri aradım ve fiyatı günlük 300euro sadece kahvaltı var. akşam yemekleri 180tl miş. ben 3 gün kalıcam yol paralarıyla beraber orası bana çok pahalıya patlıcak. bende düşününce balayı otelleri yerine normal herşey dahil olan bir yere gitmeye karar verdim. düğün zamanı çünkü ikimizinde işlerinin son zamanları olacak iş sıkıntısı yaşabiliriz önümü görmem lazımbunları düşününce bodrumda bir yer buldum. merkezede yürüme mesafesinde en azından otelde sıkıldığımda dışarı çıkabilirim diye düşünüyorum. Hem ben bodruma hiç gitmemiştim ve merak ediyordum. bi bakarmısınız sizce nasıl ? fiyatıda 2 kişi 3 gün 1300 tl gibi bişi yapıyor.
http://www.verahoteltmt.com/tr
hayırlı olsun canım :)Kizceler kimse yok ama yinede iyi geceler
Cumartesi eminonunden tekstil eksiklerimi de hallettim. Yuklu bi para da bayildim mecburen
Ilk serilecek gelin seti, 2nevresim takimi, bornoz takimi, misafir icin hamam havlulari ve gunluk havlulardan aldim. Bu da bitti sukur. Geriye elektrik supurgem utu masam kaldi
Heee bir de bugunun asil haberi bekledigimiz ev satildi sayilir anlasma saglandi tapu islemleri yapilacak. Simdi de ben ev aricam. Anadolu yakasi bostanci ve cevresinden goren duyan bilen haber etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?