2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bu arada benim de canım sıkkın ya. İşle ilgili problemler var, tası tarağı toplayıp kaçasım geliyor artık. Başlayalı daha 6 ay oldu ama bazı insanlar gerçekten saçmalıyorlar

Hayırdır canım ne sorun var işle ilgili?

Kızlar bu arada benim de canım sıkkın ya. İşle ilgili problemler var, tası tarağı toplayıp kaçasım geliyor artık. Başlayalı daha 6 ay oldu ama bazı insanlar gerçekten saçmalıyorlar
Dökülüyoruz valla bu sabah yaa hayırdır İnşallah.
Kuzu yaa ehr işyerinde var saçmayan insan. Saçmalamayanını bulmak daha zor valla. Ben baya iş değiştiren bi insan olarak sana şunu net bi şekilde söyleyebilirim k,"yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin"....
Her yönüyle mutlu olunabilecek bir iş bulmak çook zor

bencede tepki verilmeli dediğin gi. yoksa ders olmaz. ama eşya göndermek bana doğru gelmiyor. ayrılsan bile doğru gelmiyor.

Ya bide beni düsünün kahroldum yavarıyor yakarıyor dünden beri stresiylesede o istedi ben ona erken bu kararı almak için dedim zor ikna etti bu mu olmalıydı

yok hersey tamam ama bu beni aşar inanın üzülmüyorum öfkem var tabiki bir kac gün sonra hüngürt fosurt aglayacağım ama simdi taviz verirsem hep bekler ben zorlamadım kimseyi bişey için 2 sene gecti ilk kez duydum benim fıtratıma uygun değil simdi sorun yokken bunu yapan sorunların altında ezilince tepeme cıkar

bencede tepki verilmeli dediğin gi. yoksa ders olmaz. ama eşya göndermek bana doğru gelmiyor. ayrılsan bile doğru gelmiyor.
küfür edebiliyosa ben onun hiç biseyini istemiyorum esya derken aldıkları değil benim ona aldığım hediyeler vardı birde yüzük diğerlerini bende göndermedim cunku hos değil

sana ne oldu kuzucum

Ne diyeyim canım dediğim gibi haklı olduğun konusu zaten kesin... Ben de kaldıramam. Başka şeylere müsemma gösterilebilir belki ama bi kaç şey var ki orada durmak lazım. Bu da öyle bi durum evet haklısın.
Hayatta yaşanacak daha çok zorluk var , henüz herşeyin başındayız. Tab, ki bunlar yaşanmamalı. Ne olacaksa olsun saygılı bi şekilde çözülebilir. Amaa üzüldümmm

herkesi tanıyor aileden nasıl söylenecek şimdi beynimden vuruldum ama şimdi bunu yapmazsam daha kötüsünü görmek istemiyorum beni zor ikna etti bu dönemde hassas olması gerekirken

Hayırdır canım ne sorun var işle ilgili?
Kazık kadar adam beni çekemiyor, ayağımı kaydırmaya çalışıyor. Gelemiyorum çekememezliklere ya. Hayır beni niye rakip görüyorsun ki kendine. Sen ustasın ben tasarımcı. Kulvarımız farklı, ama beraber çalışmamız lazım. Adam inat etti ya istemiyor beni. Kadın olduğum için zaten eksi puanla başlıyorum. Beraber çalışmak zorundayız o kötü, ama bütün işleri yavaşlatıyor, bile bile bana hata yaptırıp sonra beni suçluyor. Of çok sinir bozucu gerçekten. Saygımdan susuyorum kaç yaşında adam.
Sorma canım ya eski işimden yine iyidir ama burda da hem kadın olmam hem yaşım dolayısıyla benden üstün görme gibi bi durum var kendilerini. Kimseye ne artistliğim oldu ne de kimsenin işini kötüledim, aksine kötü bile olsa emek vardır dedim sustum. Ama adam kaypak yani bile bile insanların ekmeğiyle oynuyor. Başından beri tahammül ediyorum ama zaten stresli dönemdeyim iyice çekemiyorum şu an.
Ya bide beni düsünün kahroldum yavarıyor yakarıyor dünden beri stresiylesede o istedi ben ona erken bu kararı almak için dedim zor ikna etti bu mu olmalıydı
Yaptığı çok kötü ama hatasının da farkında gibi. Hemen gemileri yakma derim, ama hemen affetme de. Zamana bırak, o telafi etsin. Edemezse düşün bence bunları

sana ne oldu kuzucum
Anlattım kuzu yukarıda
herkesi tanıyor aileden nasıl söylenecek şimdi beynimden vuruldum ama şimdi bunu yapmazsam daha kötüsünü görmek istemiyorum beni zor ikna etti bu dönemde hassas olması gerekirken
Ya gerçekten kahredici ama. Nasıl böyle bir durumda bırakırlar ki Yani sen yapsan o kaldırır mıydı bunu ?

sana mobbing yapıyor bu bi suc gazinin mobbing birimi var gir bi arastır hatta necati cemaloğlunun mobbing sunumları var bir göz at derim işe yarar belki davranısların konusunda ileri gitmesine izin verme bu hakkı ona kim veriyormus

Haklısın canım. Ama sabırlı olmaya devam et. İş bulmak da sıkıntılı bi dönem. Hele de bizler için şuan işsiz olmak daha sıkıntılı..
O yüzden katlan biarz daha gittiği yere kadar.

Anlattım kuzu yukarıda

Ya gerçekten kahredici ama. Nasıl böyle bir durumda bırakırlar ki Yani sen yapsan o kaldırır mıydı bunu ?
asla kaldırmazdı ben kararlıyım göndereceğim kendi bilir telafi edilir mi bilmem büyük konusmak istemem devamı gelirse diye tüm endiselerim korkum benim ailem duysa kopar kıyamet bizde cok kıymetlidir böyle değerler babam cok hassas bu konuda

Bu kısım tabii ki zor. O yüzden biraz daha düşünebilirsin bu işi. Gözünü korkut tabii ki aklı başına gelsin. Öyle her hatasında affedilmeyeceğini bilsin mesela. Son bir şansı kaldığını da..

küfür edebiliyosa ben onun hiç biseyini istemiyorum esya derken aldıkları değil benim ona aldığım hediyeler vardı birde yüzük diğerlerini bende göndermedim cunku hos değil
anladım canım ben sana aldığı şeyler sandım. oyüzden demiştim. ne desen ne yapsan çok haklısın.

çok öfkeliyim su an üzüntü yok ama bir kac gün sonra cok üzüleceğim farkındayım şimdilik kararımın arkasında durmak istiyorum telefonumu kapattım zaten

çok öfkeliyim su an üzüntü yok ama bir kac gün sonra cok üzüleceğim farkındayım şimdilik kararımın arkasında durmak istiyorum telefonumu kapattım zaten
İyi yapmışsın canım. En güzelii. Bi süre hem sen uzak durmuş olursun, hem o anlamış olur.
Kararlıysan gönder madem. Baya büyük şok olur herhalde dank eder kafasına. Sonrası da artık onun tepkisine telafi ediş şekline göre şekillenir belki.
Hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun İnşallah

gönderdim telefon ihbarlı gönderdim bkalım kopsun kıyamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…