2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hepsinde aynı rahatlık var bunların sülallesi rahat basit değil detaycıysan sana zor gelir

tatlım ben de aynı durumdayım ya sinirimi bozuyor ama tartışmıyorum

Ah kuzu yaaa. Hangi konularda itelediğini düşünüyosunn meselaa

En basit örnek mesela, fotoğrafçı araştırıyorum..Şimdi iki şehirde olacağı için zaten yeterince karışık durumdayım..İlk başlarda soruyorum nasıl yapalım, hangi şehirde, nasıl olsun? ; diye adamdan cevap ''sen nasıl istersen'' neyse diyorum..Sanki bakkalın oğluyla evleniyorum Yani bir fikir ver, senin şehrini bilmem, etmem ..nerede ne var bir anlat bana..Dedektif gibi iz sürüyorum diğer şehir için..Artık sıkıldığım için bakmıyorum da zaten.

Diğer konu,nikah düğün organizasyonu için diğer şehire gitmemiz lazım. Çünkü ben netten bakabildim mekana, annesi de gidip anlaşma yaptı..Annesi ile konuşuyorum , ne zaman geleceksiniz buraya , sizi çağırıyorlar diyor..cevap veremiyorum..Çünkü ekstra large! nişanlı bana tarih söylemiyor..

Beynim yoruldu, cümleleri bile toparlayamıyorum ki..

yuh duvara monte tın tın tek televizyon sanki hastahane odası:):)
haha aynen, daha onun içine gereksiz olan birsürü şey varr
ne yzık ben ağlarken bana yazık değil miydi hak etti
katılıyorum
evet ya birde gidip pahalı seçen biri olsam gam yemicem ama zzaten uygunu araştırıryorum. kendileri bakıp piyasayı bilmdikleri için söyleyince pahalı geliyor herşey. Tur şirketlerinde 15 marttan sonra falan erken rezervasyon fırsatları bitiyor. ben onu bahane ediyorum biran önce karar verelim diyorum aklında bulunsun

nişanlısının savunmasınıda söyleyim '' ben ne anlarım sen nasıl istersen öyle olsun canım''

seni okadar iyi anlıyorumki. bazen herşeyi bırkasım o ne zaman isterse yapasım geliyor ama sonra bakıyorum beyfendinin canı hiç bir zaman ilgilenmek istemiyroki ozmanda geç kalmaktan korkuyorum gene ben uğraşıyorum :) bir iki gün sakinleş sonra hızlıca hepsine sen karar ver başka yolu yok. şu tarihte gidicez de o işini ayaralsın. yapacak bişi yok.

benim hep aklımda da nişanlımın aklına getirmek gerekiyor herhalde yine sizin düğün ne zamandı canım

Amaan bunlar isteseler de düşünemiyorlar bence artık onu düşünüyoruumm.
Onlara fazla detay geliyo, e hazırda da ilgilenen araştıran var ne diye karşıyam oh yan gel yat . Ne güzel iş.
Hiiiç canını sıkma sen, zorla ya . Ben öyle yaptım hep :d Habire bakıp bakıp benim kadar onu da meşgul ettim. O mu bu mu hangisi söyle söyle söylee mecbur içinde hissetti kendini
Bunları itmeden olmaz anacım zaten, it ki rahatsız olsun :)

Hayır orda altında bi sürü yorum da bayanlar çok konussun beyinleri yesin diye şey yaptım ama bu kendimi övmem olmuş, insanların huzurunu kaçırıyosam girmem yorum yapmam canm

Bak canim oncelikle ben mutsuzlugumdan mutlu oldin asla demem oyle biri olmadgna eminim sen tepkimi konusmami elstrdn buda benim zoruma gitti napym elimde deil aramio ben mi arym nefret ediorim demis bana bendee mecbur kabuguma cekldm emin ol cok krldgnda arayamiosun kucuk kkavgalarda bende ararim her neyse yok.yorum yazmam flm demissin sen gitme istemeseniz ben gderim tmm kbkama

Bende dedim on artık, benim içimden hiç birşey yapmak gelmiyor diye..ki gerçekten de öyle, heves falan yok yani..Şrytan diyor git alışveriş yap, ya bütün çeyiz parasını
bi süre sonra o içindeki ses geciyor merak etme. ben yaptım uydum o içimdeki sese ve harcadığım an fena pişman oldum hoop içime oturdu aman diyeyim sen sakın uymaa

Bende de o yok biliyor musun, o öyle oldukça ben daha beter oluyorum..Zorla yapsın da istemiyorum..Bir rahatlık geldi bana zaten..üzüm üzüme baka baka kararır..o rahat, ben ondan daha rahat olucam bu gidişle..Beni beklenti içine girmek bu hale getirdi..

yemek odasız olmaz bunların hepsi toptan rahat ya
Pahalı da seçmiyorum ki, marka almayalım pahalıya gelmesin de diyorum zaten.
yuh duvara monte tın tın tek televizyon sanki hastahane odası:):)
Bekar evi mantığı var işte. Boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş kurar diye. Evi nasıl yuva haline getireceklerini bilmiyorlar, bir de sonra senin çabalarını gereksiz buluyorlar
ne yzık ben ağlarken bana yazık değil miydi hak etti
Hak etti canım zaten, ama şans ver bence ya pişman olmuş.
Huff bir de ayarlarsın her şeyi sonradan öyle olmasın ya da ne gerek var derler
Ya zaten harcamaları beraber yapıyorsunuz, paranın hesabını bilmeyen insanlar değilsiniz. Ama insan bir kere evleniyor, hiçbir zaman yeni evli heyecanıyla o eve eşya alınmayacak. Niye hevesimiz kursağımızda kalıyor ki

''Bir dönüm bostan,Yan gel yat osman'' moduna girdim ben dün akşam itibariyle Yeni taktikler bulamlıyım, hele bir el atın bana

Canım seni eleştirmedi kimse. Birbirimize patlamayalım hassas dönemdeyiz hepimiz. O konuşmayı çok iyi hatırlıyorum, kesinlikle sana çevrili bir eleştiri yoktu ortada. Gergin ortam yumuşasın diye gülündü makara yapıldı. O kendi davranış şeklini söyledi hatta yanlış hatırlamıyorsam ben de aramadan duramadığımı söylemiştim. Ama herkes öyle olmak zorunda, aramayan hata yapar gibi bir tavır söz konusu değildi. Yaşadıkların konusunda burada tek kişi bile senin yanlış yaptığını söylemedi, seninle birlikte biz de üzüldük. Yapmayalım burada birbirimize destek olmak için yok muyuz

canım mecbur biri ilgilenecek. gurur yapıp ondan bekleme. gerçekten sonra geçen zamana acıyorsun. boşver sen araştır ayarla ona sadeec uymak kalsın
aynen öyle canım. tek tesellim benim ki böyle konuşur eder ama sonra alttan girip üstten çıkıp istediğimi yaptırıyorum

Yanlis anlamisim
Zaten hakkinizi helal.edin beni dinlednz ALLAH hepinizden razi olsun asla iyilklerinizi inkar edemem

Aranızda sadece yanlış anlaşılma oldu..En yakınımızdaki insanlarla bile , mesajda yanlış anlaşılıyoruz..Kaldı ki burada hiç kimse birbirini tanımıyor..Ne güzel hepimiz aynı dili konuşuyoruz dimi? Sende gitme, @serp07 de gitmesin..

Kizlar ben iyi degilim sizinde moralinizi bozdum hakinizi hela edin yanlis anladim @serp07 burda en cok muhabbet etgm.insan onun yorumunu yanlış anliyinca krldm cunku deger veriyorum ona bianda sinirle oldu yanls anlamisim artik nedym ksbkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…