2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

wuhuuuu gönder gelsin kuzu

Benim derdim belki size çok basit, saçma ve gereksiz trip olarak gelicek ama ben deliriyorum resmennn

Benim çok sevgili nişanlım fazla rahat bir adam ne yazık ki, bende fazla detaycı ve plancı..Şu ana kadar her şeyi ilk önce ben söyledim..Sanki her şey benim itelememle oluyor..benim artık hiçbir şeye isteğim kalmadı..

Daha iyi bir ders verilemezdi heralde, kızma bana ama ohhh dedim içimdenn
ne kızacağım ben kac tane ohh dedim bilsen küfür cünkü bubabası soruyomus gideceğiz demi hazırlıklar tamnam mı aranızda konustunuz mu evi falan benimkinden tık yok cevap veremiyorum diyor mesaj yağmuruna boğdu

hepsinde aynı rahatlık var bunların sülallesi rahat basit değil detaycıysan sana zor gelir

tatlım ben de aynı durumdayım ya sinirimi bozuyor ama tartışmıyorum

Ah kuzu yaaa. Hangi konularda itelediğini düşünüyosunn meselaa

amannn onda bişi yokk ben hep o durumdayım alıştımm bak 2 haftadır balayına karar verdik ama ailesiyle konuscak bekliyoruz. sıkıntı yokk relaxx=))9

N Nyks01 canım ben ne düsünüyorum cok karısığım tekrarı olursa bu asamaya gelmişken bitsin diyorum ama kalbim bitsinn demiyor aradayım

hemde onun çok büyük etkisi var, bende öyle zamanlarda durup durup kavga cıkartıyorum
Ya evet ben de aşırı sinirli bir şeye dönüşüyorum. Benimki anladı sağolsun alttan alıyor o dönemlerde ya
Düğüne yaklaştıkça stres artıyor ya ondan kuzu. Ya bi de erkeklere göre düğün olmasa bile olur yani. Geçen benimki de arıza çıkardı ben eve gerekli gereksiz her şeyi alırsam ev zaten alamazmışız diye. Yemek odası olsa da olur olmasa da olur bir şeymiş. Dedim misafirleri nerede ağırlamayı düşünüyorsun? Onu mu düşüneceğiz diyor. Bekar evi döşüyoruz sanki

amannn onda bişi yokk ben hep o durumdayım alıştımm bak 2 haftadır balayına karar verdik ama ailesiyle konuscak bekliyoruz. sıkıntı yokk relaxx=))9

delrme kavga çekti kızın canı arkadaşlar kötü örnek olmaya başladık
he valla canım çekti bizdede bir gelinlik ve balayı telaşı var ama o telaş bende var. nişanlım 15 günde bir pazar izinli ben tuturuyorum ozaman bakacaz diye oda dinlenmek istiyor çok yorulduğundan. son zamanlarda bana bıraktı balayına sen karar ver ben ok dicem dedi. şimdi ben karar verdim söledim akşam diyorki a bodrum değilde nevşehir yapsakya. dellendim tabi biraz madem öyle bana nedne bak araştır bul dedin benim çokmu boş vaktim varda bakıyorum öyle değilmi. sadece surat asıp cevap vermedim ama kavga sebebi yani

N Nyks01 canım ben ne düsünüyorum cok karısığım tekrarı olursa bu asamaya gelmişken bitsin diyorum ama kalbim bitsinn demiyor aradayım
canım çok sürünüyor ama baksana. Anlamış gibi hatasını. Bence affet gitsin ya şu küçük eğlencen bitince
canım ben arabaya bindiğimde bi bakısı vardı ona cok güldüm
Ay nasıl eğleniyor bir de Yazık kız
delrme kavga çekti kızın canı arkadaşlar kötü örnek olmaya başladık
Burdaki herkesi sen gaza getirdin bak ele başı sensin

yemek odasız olmaz bunların hepsi toptan rahat ya

al benimkinden de okadar ne söylesem ne gerek var diyip duruyor tv üniteside saçmaymış duvara monte çokgüzel duruyormuş

hahah yer arama güzelce konus gidin balayınıza:):)

ne yzık ben ağlarken bana yazık değil miydi hak etti

aaa bi an kendimi gördüm anlattıklarında. sen begen senin istediğin yere gidelim dedi. arastırsım otelleri buldum ama bunlar cok pahallı baska yere mi gitsek dedi delirmiştim. çok uzun zaman bakmadım ilgilenmedim hiç bişeyle sonra benim lafıma geldi biz karar verdik simdi babasıyla konuscak ama 2 haftadır bekliyorum. bugun yarın derken bakalım ne zman konuscak=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…