ne gerek var kelimesi yer edinmiş bunların beynine:):)Pahalı da seçmiyorum ki, marka almayalım pahalıya gelmesin de diyorum zaten.
Bekar evi mantığı var işte. Boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş kurar diye. Evi nasıl yuva haline getireceklerini bilmiyorlar, bir de sonra senin çabalarını gereksiz buluyorlar
Hak etti canım zaten, ama şans ver bence ya pişman olmuş.
Huff bir de ayarlarsın her şeyi sonradan öyle olmasın ya da ne gerek var derler
Ya zaten harcamaları beraber yapıyorsunuz, paranın hesabını bilmeyen insanlar değilsiniz. Ama insan bir kere evleniyor, hiçbir zaman yeni evli heyecanıyla o eve eşya alınmayacak. Niye hevesimiz kursağımızda kalıyor ki
gülmekten koptum bakkalın oğlu dediEn basit örnek mesela, fotoğrafçı araştırıyorum..Şimdi iki şehirde olacağı için zaten yeterince karışık durumdayım..İlk başlarda soruyorum nasıl yapalım, hangi şehirde, nasıl olsun? ; diye adamdan cevap ''sen nasıl istersen'' neyse diyorum..Sanki bakkalın oğluyla evleniyorumYani bir fikir ver, senin şehrini bilmem, etmem ..nerede ne var bir anlat bana..Dedektif gibi iz sürüyorum diğer şehir için..Artık sıkıldığım için bakmıyorum da zaten.
Diğer konu,nikah düğün organizasyonu için diğer şehire gitmemiz lazım. Çünkü ben netten bakabildim mekana, annesi de gidip anlaşma yaptı..Annesi ile konuşuyorum , ne zaman geleceksiniz buraya , sizi çağırıyorlar diyor..cevap veremiyorum..Çünkü ekstra large! nişanlı bana tarih söylemiyor..
Beynim yoruldu, cümleleri bile toparlayamıyorum ki..
Yanlis anlamisim
Zaten hakkinizi helal.edin beni dinlednz ALLAH hepinizden razi olsun asla iyilklerinizi inkar edemem
Evett kimse gitmesinAranızda sadece yanlış anlaşılma oldu..En yakınımızdaki insanlarla bile , mesajda yanlış anlaşılıyoruz..Kaldı ki burada hiç kimse birbirini tanımıyor..Ne güzel hepimiz aynı dili konuşuyoruz dimi? Sende gitme, @serp07 de gitmesin..
Kizlar ben iyi degilim sizinde moralinizi bozdum hakinizi hela edin yanlis anladim @serp07 burda en cok muhabbet etgm.insan onun yorumunu yanlış anliyinca krldm cunku deger veriyorum ona bianda sinirle oldu yanls anlamisim artik nedym ksbkmayin
haha bügün formunda herkes it ki rahatsız olsun demekAmaan bunlar isteseler de düşünemiyorlar bence artık onu düşünüyoruumm.
Onlara fazla detay geliyo, e hazırda da ilgilenen araştıran var ne diye karşıyam oh yan gel yat . Ne güzel iş.
Hiiiç canını sıkma sen, zorla ya . Ben öyle yaptım hep :d Habire bakıp bakıp benim kadar onu da meşgul ettim. O mu bu mu hangisi söyle söyle söylee mecbur içinde hissetti kendini
Bunları itmeden olmaz anacım zaten, it ki rahatsız olsun :)
varsa hakkım helal olsun herkes derdinide mutluluğunuda paylasıyorKizlar ben iyi degilim sizinde moralinizi bozdum hakinizi hela edin yanlis anladim @serp07 burda en cok muhabbet etgm.insan onun yorumunu yanlış anliyinca krldm cunku deger veriyorum ona bianda sinirle oldu yanls anlamisim artik nedym ksbkmayin
bu tesvik edici olur ucuz olsun da karar verir kesinhahaaynen, daha onun içine gereksiz olan birsürü şey varr
katılıyorum
evet ya birde gidip pahalı seçen biri olsam gam yemicem ama zzaten uygunu araştırıryorum. kendileri bakıp piyasayı bilmdikleri için söyleyince pahalı geliyor herşey. Tur şirketlerinde 15 marttan sonra falan erken rezervasyon fırsatları bitiyor. ben onu bahane ediyorum biran önce karar verelim diyorum aklında bulunsun
iki düğünde cok zor oluriki düğn olacak canım 09-14.08.2015
Evett kimse gitmesin
Heh şöylee kırgınlığımız olmasın birbirimize canlarım
@hayatperisi7 canım sen de sıkmıyorsun bizi, hepimiz dertleşiyoruz, varsa hakkım helal olsun.
ohh mis bahar sezonuda acıldı ki cıvıl cıvıl kıyafetlerBende dedim on artık, benim içimden hiç birşey yapmak gelmiyor diye..ki gerçekten de öyle, heves falan yok yani..Şrytan diyor git alışveriş yap, ya bütün çeyiz parasını
sıkıyorsak ozmn en başta ben sıkıyorum demekki en çok problem yaşayan benim :)
aman olur mu daha yolun basındayız sinirlenicezde kavgada edeceğiz mecburen birilerine anlatmalıyız catlayalım mısıkıyorsak ozmn en başta ben sıkıyorum demekki en çok problem yaşayan benim :)
cevrendekilere anlatamıyosun cünkü yargılayabiliyorlar ama burda kosulsuz sartsız kabul var :):)Bende ketum biriyim aslında, çenem burada düşüyor
ohh mis bahar sezonuda acıldı ki cıvıl cıvıl kıyafetler
varsa hakkım helal olsun herkes derdinide mutluluğunuda paylasıyor
hayırrrrrrrDimi dimi, dün bir çanta gördüm pembiş pembiş 500 tl yazmışlar namussuzlar
kalk kalk alısverse:):)''Bir dönüm bostan,Yan gel yat osman'' moduna girdim ben dün akşam itibariyleYeni taktikler bulamlıyım, hele bir el atın bana
ya cok güzel ayakakbılar cantalar almasak mı:):)Dimi dimi, dün bir çanta gördüm pembiş pembiş 500 tl yazmışlar namussuzlar
ama sezon yeni cıvıl cıvıl pembeler yesşiller maviler mis mishayırrrrrrrkendinize gelin bakım silkelenin pembe pembe baharatlıkları düşün koltuğun ne renk olacağını düşün
hahahaama sezon yeni cıvıl cıvıl pembeler yesşiller maviler mis mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?