aynen kuzu cok güzel rahatlıyoruzAy ne hallere düşüyoruz yaa
gülmekten koptum burda tava için adamı yerle yeksan etmissinHaha buna sevineceğimi hiç düşünmezdim .
Ya biz geçen gün ne için kavga ettik dersiniz?? Cevap veriyorum "TAVA"
Çook minnoş pembe döküm bi tava vardı. Onu almak istedim. Sonra Nişanlıcığım tutturdu " bak aşkım, bak sevgilim , bak canımın içii bu ne ? Tava. Yani salona falan koymicaz bunu biliyosun dimi?" diye Diğer tava daha ucuzdu bu arada
Sonra ben kızdım önden önden gittim çıkıcam mağazadan. Ama elimdeki çikolatalarımı bırakmıyorum kasaya gittim. Arkamdan geldi öpücekti tam ki ben bunu bertaraf ettimSonra mağazadan çıkınca kıyamet koptu. Ben başladım sen ne anlarsın tavadan aynı şey mi. Bu döküm tava olduğu için daha pahalı. Bana ondan da lazım. Karışmasana sen diye haha
E o da azıcık haklı olarak ama normalde de karışmıyorum diye kızıyosun fikir ver diyosun. Ben de onu alma dedim ama tamam ben anlamıyomuşum demek ki gel onu alalım dedi ama 1 saat kavga ettim bunun için bi de sinirimden ağladım
canım o iş yerleri yok mu zaten kimin sıkıntısı yok kiKızlar nasılsınız?
Yazamıyorum kaç zamandır.. Buralardayım ama işten başımı kaldıramıyorum ya benim de iş yeri ile ilgi sıkıntılarım var malesef Allahtan ayrılacam ama artık zor dayanıyorum
Burası da bayağı gergin üzmeyin kendinizi ya
Diğecek birşey bulamıyorum ama bugünler gelip geçici biliyorsunuz değil mi?
süpersin ayırdılar mı işiniziGeri sayım yapıyorum kızlarr kurtuluyorum bu mobbingciden :)) Yani tabi hala buralarda olacak ama onunla yaptığımız son iş diye umuyorum. 2 model sonra özgürüm
Haha öyle deme hayatım tava deyip geçmiceksin, hak etmeseymiş hemmmgülmekten koptum burda tava için adamı yerle yeksan etmissin
Ooh çok sevindim canım hadi gözün aydııınnn :)Geri sayım yapıyorum kızlarr kurtuluyorum bu mobbingciden :)) Yani tabi hala buralarda olacak ama onunla yaptığımız son iş diye umuyorum. 2 model sonra özgürüm
Senin ne sıkıntın var ? Ben de aynı dertten muzdaribim. Yani sadece bir kişi benim problemim ama sıkıntı yaratıyor. Başka iş buldun mu?
canım o iş yerleri yok mu zaten kimin sıkıntısı yok ki
büyük ihtimalle canım.süpersin ayırdılar mı işinizi
teşekkür ederimmOoh çok sevindim canım hadi gözün aydııınnn :)
Off işte tam damar konu bu. Ben yine yazar yazar döktürürüm. Tasarımcıyı sadece çizimci zanneden, tek işinin modelleme olduğunu zanneden zihniyete öfkeliyim. Onların yüzünden mesleğimiz yerlerde. Tasarımın sadece aklına gelen o "ohooo neler yapmıştım ben şimdiye" zihniyetinden bambaşka bir şey olduğunu anlayamıyorlar. İnsanlar 4 yıl boşa eğitim almıyor, tasarım dediğin şeyin belli temellere dayandığını, bazı kurallara uyman gerektiğini, çok yönlü düşünmen gerektiğini bilmiyorlar. O yüzden önüne gelenin 3d programları öğrenmesinden korkuyorum çünkü program kullanan insan evladı tasarımcıyım diye ortalıklarda gezmeye başlıyor. İşte benim şu an bu adamla yaşadığım problem de tam olarak böyle. Benim mesleğimi bilmeyip bana ahkam kesmeye çalışıyor, kendi işini üstün görüp kendisini de benim patronum zannediyor. İlk başta niye ona danışmadan beni işe almışlar diye trip atmış üstelik kazık kadar adam! Ben onun elemanı değilim bunu anlayamadı, herkes yerini bilmeli. Evet benim ona danışmam gereken çok şey var, ama ne yazık ki mümkün olamıyor. Of çok dertlenmişim.iş bulmadım henüz canım bakmaya başlamadım daha doğrusu
evlenip istanbula gittiğimde buradan ayrılacam zaten
benim sorunum patronumla, tasarımıma karışıyor kendi isteğine göre çizdiriyor
sonrada ben olsam neler yapmıştım diye laf vuruyor ama benimkileri beğendiği yok zaten çizdiğimde
onun isteği oluyor pfff çok sıkıcı, nefret etmeye başladım ya, üstelik çok boşboğaz ve saygısız birisi
Ayrıca aynı şekilde, gelmiş usta benim tasarımımı laf ediyor ya! Adam benim mesleğimi yaptığını zannediyor ben de tasarımcıyım diyor ! Tasarımlarıma laf ediyor, işi yanlış yaptırıyor, geciktiriyor...iş bulmadım henüz canım bakmaya başlamadım daha doğrusu
evlenip istanbula gittiğimde buradan ayrılacam zaten
benim sorunum patronumla, tasarımıma karışıyor kendi isteğine göre çizdiriyor
sonrada ben olsam neler yapmıştım diye laf vuruyor ama benimkileri beğendiği yok zaten çizdiğimde
onun isteği oluyor pfff çok sıkıcı, nefret etmeye başladım ya, üstelik çok boşboğaz ve saygısız birisi
büyük ihtimalle canım.
teşekkür ederimm
Off işte tam damar konu bu. Ben yine yazar yazar döktürürüm. Tasarımcıyı sadece çizimci zanneden, tek işinin modelleme olduğunu zanneden zihniyete öfkeliyim. Onların yüzünden mesleğimiz yerlerde. Tasarımın sadece aklına gelen o "ohooo neler yapmıştım ben şimdiye" zihniyetinden bambaşka bir şey olduğunu anlayamıyorlar. İnsanlar 4 yıl boşa eğitim almıyor, tasarım dediğin şeyin belli temellere dayandığını, bazı kurallara uyman gerektiğini, çok yönlü düşünmen gerektiğini bilmiyorlar. O yüzden önüne gelenin 3d programları öğrenmesinden korkuyorum çünkü program kullanan insan evladı tasarımcıyım diye ortalıklarda gezmeye başlıyor. İşte benim şu an bu adamla yaşadığım problem de tam olarak böyle. Benim mesleğimi bilmeyip bana ahkam kesmeye çalışıyor, kendi işini üstün görüp kendisini de benim patronum zannediyor. İlk başta niye ona danışmadan beni işe almışlar diye trip atmış üstelik kazık kadar adam! Ben onun elemanı değilim bunu anlayamadı, herkes yerini bilmeli. Evet benim ona danışmam gereken çok şey var, ama ne yazık ki mümkün olamıyor. Of çok dertlenmişim.
Ayrıca aynı şekilde, gelmiş usta benim tasarımımı laf ediyor ya! Adam benim mesleğimi yaptığını zannediyor ben de tasarımcıyım diyor ! Tasarımlarıma laf ediyor, işi yanlış yaptırıyor, geciktiriyor...
canım benim kız kardeşim akrep burcukızlar aranızda akrep burcu olan varmıı
şarkı paylaşcaktımda ondan sorduydum :)canım benim kız kardeşim akrep burcu
Ayy sorma canım bana dediklerini yazsam destan olur resmen ya çalışma hevesim kaçtı..
bende 3d çalışıyorum ofiste gören gereksiz kişiler de programı kurup saçma sapan birşeyler yapmaya girişiyorlar gülüyorum bende ya :)
Herkes bi tuhaf gerçekten insanları anlamak mümkün değil ...
İşten ayrılacağım için vicdan yapıyordum ama artk sayesinde yapmıyorum..
Nişanlın akrep mişarkı paylaşcaktımda ondan sorduydum :)
hyr canımNişanlın akrep mi
Ay benim etrafımda çok akrep vardı da bir ara, pek anlaşamadık. Sadece biriyle aramız iyiydi. Kim akrep burcu peki nasıl bir şarkı merak ettimmhyr canım
Ay benim etrafımda çok akrep vardı da bir ara, pek anlaşamadık. Sadece biriyle aramız iyiydi. Kim akrep burcu peki nasıl bir şarkı merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?