2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aman aman sizin işinize saygı duyuyorum ben vallahi, hiç sevmem çizim yapmayı..Büyük sabır isteyen bir iş bana göre..Ve sen tasarım yapıyorsun anladığım kadarıyla..Daha zevkli olabilir senin işin o tarz bir ekiple çalışmasan..

kızlar çok sıkılıyorum ya saat 5 olsada eve geçsem

Ay süper de şartları daha net yazsalarmış ne iyi olurmuş. Mesela ben yaştan kurtarıyorum ama nişanlım kurtaramaz, hangimizin yaşını hesaba katarlar bilemedim
daha açıklarlar heralde.. bi de seçim öncesi oyunu da olabilir tabi bilemedim.. :)

Evet canım ürün tasarlıyorum. Mutfak ürünleri hem de Çok zevkli ama işimden bezdirdiler şu son dönemde. Bitti bitecek bu proje o yüzden rahatım şimdilik.
kızlar çok sıkılıyorum ya saat 5 olsada eve geçsem
Eveett bu hafta çok sıkıcı. Ben de 7yi bekliyorum
daha açıklarlar heralde.. bi de seçim öncesi oyunu da olabilir tabi bilemedim.. :)
Ne oyunu buu ! Hayallerimizle oyun resmen. Ben bu oyunu bozarım

aynıyım canım eve gidip yatmak istiyorum
Kuzum ya umarım gönlüe göre olur her şey...

peşine düşmek lazım

kızlar işler güçler derken geldim biraz okudum biraz kaçırdım :):) tavaya ağlayanlar patron cekiştirenler görümceyle dedikodular devlet yardımı da iyiyimiş benim yaşta tutuyor:)

nişanlılar bitti patronlara mı başladık ben hızımı alamadım sizden sonra görümcemlede konuştuk onlada erkekleri çekiştirdik biraz haha

kızlar işler güçler derken geldim biraz okudum biraz kaçırdım :):) tavaya ağlayanlar patron cekiştirenler görümceyle dedikodular devlet yardımı da iyiyimiş benim yaşta tutuyor:)

Entrika dolu daha ne olsun

Entrika dolu daha ne olsun
valla bende dün YEKTA61 gibi oldum bi neşeliyim mutluyum ne varsa ama iyi oldu dünden sonra dengem bozuldu galibaaz önce kuzenimi aradım şirket telinden merhaba yapı krediye hosgeldiniz anketimize katılmak istiyosanız adnan beye aktarıyorum dedim suratıma kapattı aradım ddim ki hanfendi ben işimi yapıyorum ayıp değil mi yaptığınız özür dilemekten bi hoş oldu sonra ben olduğumu anlayınca paparayı yedim

Deli mi ne Can sıkıntısı başa bela cidden

aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahahahhah sana inanmıyorum kahkaha atmamak için kendimi zor tuttuuuum yaa :)

Bende istiyorum o kafadan , ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz yahuu Biri benim enerjimi çalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…