Ay süper de şartları daha net yazsalarmış ne iyi olurmuş. Mesela ben yaştan kurtarıyorum ama nişanlım kurtaramaz, hangimizin yaşını hesaba katarlar bilemedimhttp://www.memurlar.net/haber/504602/
bu da bişeydir sonuçta. devlet 5 bin tl lik evlenme yardımı yapıyormuş
büyük ihtimalle canım.
teşekkür ederimm
Off işte tam damar konu bu. Ben yine yazar yazar döktürürüm. Tasarımcıyı sadece çizimci zanneden, tek işinin modelleme olduğunu zanneden zihniyete öfkeliyim. Onların yüzünden mesleğimiz yerlerde. Tasarımın sadece aklına gelen o "ohooo neler yapmıştım ben şimdiye" zihniyetinden bambaşka bir şey olduğunu anlayamıyorlar. İnsanlar 4 yıl boşa eğitim almıyor, tasarım dediğin şeyin belli temellere dayandığını, bazı kurallara uyman gerektiğini, çok yönlü düşünmen gerektiğini bilmiyorlar. O yüzden önüne gelenin 3d programları öğrenmesinden korkuyorum çünkü program kullanan insan evladı tasarımcıyım diye ortalıklarda gezmeye başlıyor. İşte benim şu an bu adamla yaşadığım problem de tam olarak böyle. Benim mesleğimi bilmeyip bana ahkam kesmeye çalışıyor, kendi işini üstün görüp kendisini de benim patronum zannediyor. İlk başta niye ona danışmadan beni işe almışlar diye trip atmış üstelik kazık kadar adam! Ben onun elemanı değilim bunu anlayamadı, herkes yerini bilmeli. Evet benim ona danışmam gereken çok şey var, ama ne yazık ki mümkün olamıyor. Of çok dertlenmişim.
kızlar aranızda akrep burcu olan varmıı[/QUO
Nişanlım akrep
daha açıklarlar heralde.. bi de seçim öncesi oyunu da olabilir tabi bilemedim.. :)Ay süper de şartları daha net yazsalarmış ne iyi olurmuş. Mesela ben yaştan kurtarıyorum ama nişanlım kurtaramaz, hangimizin yaşını hesaba katarlar bilemedim
canımm nasılsın? geçmişi biraz okudum .. sen nasıl oldnkızlar çok sıkılıyorum ya saat 5 olsada eve geçsem
canımm nasılsın? geçmişi biraz okudum .. sen nasıl oldn
Evet canım ürün tasarlıyorum. Mutfak ürünleri hem deAman aman sizin işinize saygı duyuyorum ben vallahi, hiç sevmem çizim yapmayı..Büyük sabır isteyen bir iş bana göre..Ve sen tasarım yapıyorsun anladığım kadarıyla..Daha zevkli olabilir senin işin o tarz bir ekiple çalışmasan..
Eveett bu hafta çok sıkıcı. Ben de 7yi bekliyorumkızlar çok sıkılıyorum ya saat 5 olsada eve geçsem
Ne oyunu buu ! Hayallerimizle oyun resmen. Ben bu oyunu bozarımdaha açıklarlar heralde.. bi de seçim öncesi oyunu da olabilir tabi bilemedim.. :)
Kuzum ya umarım gönlüe göre olur her şey...aynıyım canım eve gidip yatmak istiyorum
Evet canım ürün tasarlıyorum. Mutfak ürünleri hem deÇok zevkli ama işimden bezdirdiler şu son dönemde. Bitti bitecek bu proje o yüzden rahatım şimdilik.
Eveett bu hafta çok sıkıcı. Ben de 7yi bekliyorum
Ne oyunu buu ! Hayallerimizle oyun resmen. Ben bu oyunu bozarım
Nişanlıma direk yazdım zaten, hemen haziranda evleniyoruz yoksa çok geç olabilir diyeKuzum ya umarım gönlüe göre olur her şey...
peşine düşmek lazım
Hiiç vicdan yapacak bir şey yok. Herkes kendini düşünüyor, biz de öyle olmak zorundayız.
.. ay ben sildim bazı cümleleri neme lazım biri çıkar okur, fazla detay verdim birden
nişanlılar bitti patronlara mı başladıkben hızımı alamadım sizden sonra görümcemlede konuştuk onlada erkekleri çekiştirdik biraz haha
nişanlılar bitti patronlara mı başladıkben hızımı alamadım sizden sonra görümcemlede konuştuk onlada erkekleri çekiştirdik biraz haha
kızlar işler güçler derken geldim biraz okudum biraz kaçırdım :):) tavaya ağlayanlar patron cekiştirenler görümceyle dedikodular devlet yardımı da iyiyimiş benim yaşta tutuyor:)
valla bende dünEntrika dolu daha ne olsun
Deli mi nevalla bende dünYEKTA61 gibi oldum bi neşeliyim mutluyum ne varsa ama iyi oldu dünden sonra dengem bozuldu galiba az önce kuzenimi aradım şirket telinden merhaba yapı krediye hosgeldiniz anketimize katılmak istiyosanız adnan beye aktarıyorum dedim suratıma kapattı aradım ddim ki hanfendi ben işimi yapıyorum ayıp değil mi yaptığınız özür dilemekten bi hoş oldu sonra ben olduğumu anlayınca paparayı yedim
valla bende dünYEKTA61 gibi oldum bi neşeliyim mutluyum ne varsa ama iyi oldu dünden sonra dengem bozuldu galiba az önce kuzenimi aradım şirket telinden merhaba yapı krediye hosgeldiniz anketimize katılmak istiyosanız adnan beye aktarıyorum dedim suratıma kapattı aradım ddim ki hanfendi ben işimi yapıyorum ayıp değil mi yaptığınız özür dilemekten bi hoş oldu sonra ben olduğumu anlayınca paparayı yedim
valla bende dünYEKTA61 gibi oldum bi neşeliyim mutluyum ne varsa ama iyi oldu dünden sonra dengem bozuldu galiba az önce kuzenimi aradım şirket telinden merhaba yapı krediye hosgeldiniz anketimize katılmak istiyosanız adnan beye aktarıyorum dedim suratıma kapattı aradım ddim ki hanfendi ben işimi yapıyorum ayıp değil mi yaptığınız özür dilemekten bi hoş oldu sonra ben olduğumu anlayınca paparayı yedim
yok ben yaptım aslında cokta yoğundum yapasım geldi koptum ama burdaDeli mi neCan sıkıntısı başa bela cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?