napıyım ya cok eğlendim :):)aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahahahhah sana inanmıyorum kahkaha atmamak için kendimi zor tuttuuuum yaa :)
valla bildiğin karbonhidrat ağırlıklı beslendimBende istiyorum o kafadan, ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz yahuu Biri benim enerjimi çalmış
napıyım ya cok eğlendim :):)
hoşgeldin ozman :) düğn tarihin nedir :)Merhaba bende aranıza katilmak isterim
yapmak lazımda yanında olsaydım balkondan atardı asıl olayı anlatayım ben size balık katili oldum istemeden ben aynı zmanda öğretmenim stajda biri dedi ki hocam suyun içinde oksijeni nasıl yaparım dedim ki kireç atarsın oksijen acığa cıkar neyse cocuk 2 gün sonra geldi hocam balıklarımın hepsini öldürdünüz dedi yavrucağazım balıklar oksijen aalsın diye suyun içine olağanca kireci dökBazen böyle şeyler yapmak lazım ya
merhaba hosgeldin:):)Merhaba bende aranıza katilmak isterim
özür dilemesiiyok ben yaptım aslında cokta yoğundum yapasım geldi koptum ama burdatelesekreter sanmasına mı kopayım tanımamasına mı özür dilemesine mi bilemedim
Hoşgeldin aramıza :)Merhaba bende aranıza katilmak isterim
Caniiiyapmak lazımda yanında olsaydım balkondan atardı asıl olayı anlatayım ben size balık katili oldum istemeden ben aynı zmanda öğretmenim stajda biri dedi ki hocam suyun içinde oksijeni nasıl yaparım dedim ki kireç atarsın oksijen acığa cıkar neyse cocuk 2 gün sonra geldi hocam balıklarımın hepsini öldürdünüz dedi yavrucağazım balıklar oksijen aalsın diye suyun içine olağanca kireci dök
Merhaba bende aranıza katilmak isterim
yapmak lazımda yanında olsaydım balkondan atardı asıl olayı anlatayım ben size balık katili oldum istemeden ben aynı zmanda öğretmenim stajda biri dedi ki hocam suyun içinde oksijeni nasıl yaparım dedim ki kireç atarsın oksijen acığa cıkar neyse cocuk 2 gün sonra geldi hocam balıklarımın hepsini öldürdünüz dedi yavrucağazım balıklar oksijen aalsın diye suyun içine olağanca kireci dök
sonunda güzel bir haber :)Kızlaaarr çok mutluyum şuan,
Nişanlım yanıma geliyor bugün cumartesiye kadar benimle *.*
Cumartesi askeriyeye dönecekk :S
gözünaydın canımKızlaaarr çok mutluyum şuan,
sonunda güzel bir haber :)
gözünaydın canım
Hadi gözünüz aydınnKızlaaarr çok mutluyum şuan,
zaman çabuk geçiyor ya ne güzel :)Sağolun kızlar, azcık güzel bir haber vereyim dedim :)
Bu arada asker şafağımızda 40 kaldı günler geçiyor cidden :) :)
Sağol canım benimm :)Hadi gözünüz aydınn
Aslında geçerken mahvediyorda ama düşünmeyince saymayınca bi bakıyorsun gittikçe yaklaşıyorun mutlu son azaman çabuk geçiyor ya ne güzel :)
hastalanmana az kalmış kuzuAy ben durduk yere kendi kendime ağlıyorum niye ki. Dellendim herhalde. Sebep de yok ki böyle sanki ben ben değilim de başkası ağlıyor ben izliyorum ne garip
Ay ben durduk yere kendi kendime ağlıyorum niye ki. Dellendim herhalde. Sebep de yok ki böyle sanki ben ben değilim de başkası ağlıyor ben izliyorum ne garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?