okadar iyi anlıyorumki. benimkide normalde cimri değildir ama malesef aynı söylemler oluyor. hepimizin ortak derdi bence. böyle gözlerinde büyütüyorlar sanırım oyüzden laf söylüyorlar. halbuki dediğin gibi neyin ne ıolduğunu biliriz 2 bine gelinlik varken gidip 5 bin die tutturmayız.
Canım sakin ol ya elbette bir kere oluyo bunlar ve olucak ta içinde kalmasın moralinide bozma hiç al yavas yavas istediğini söyleme yani nolcakki
Koca parası yemekten kastım ev hanımlığı değil lüzumsuz şeylere çalışmayıp masraf yapan kişiler işte amaan anlatamadım kötü bi kelime kullanmadım aslında orda da, yanlış anlaşılmasın işteBenim de bi gururum var ama. Koca parası yiyen kadın muamelesi görmediğim kaldı. Ben hiç yokluk yaşamamışım ona göre. Evet yani varlıktayken babam sağolsun yokluk yaşatmadı. Ama o varlık kısa sürdü. Ben bi başıma asgari maaşla istanbulda hem okuyup hem geçindim. Ailemden de kimseden de destek almadım. Parasız kaldım yemek yapacak malzemem olmadı yine geçindim bi şekilde. Ben miyim yokluk bilmeyen? Daha bişey almadan burnumdan getirdi. Ben nasıl o evi yuva yapayım artık. Kendi uğraşsın dursun. Hem stres yap hem laf işit. Almıyorum ya otursun gazete kağıdından yesin yemeğini. Hatta ütüde yumurta pişirsin. Ay pardon ütü de lüzumsuzdur zaten. Bulsun bi yolunu artık ben mi düşüneyim onu da
Koca parası yemekten kastım ev hanımlığı değil lüzumsuz şeylere çalışmayıp masraf yapan kişiler işte amaan anlatamadım kötü bi kelime kullanmadım aslında orda da, yanlış anlaşılmasın işte
Benim de bi gururum var ama. Koca parası yiyen kadın muamelesi görmediğim kaldı. Ben hiç yokluk yaşamamışım ona göre. Evet yani varlıktayken babam sağolsun yokluk yaşatmadı. Ama o varlık kısa sürdü. Ben bi başıma asgari maaşla istanbulda hem okuyup hem geçindim. Ailemden de kimseden de destek almadım. Parasız kaldım yemek yapacak malzemem olmadı yine geçindim bi şekilde. Ben miyim yokluk bilmeyen? Daha bişey almadan burnumdan getirdi. Ben nasıl o evi yuva yapayım artık. Kendi uğraşsın dursun. Hem stres yap hem laf işit. Almıyorum ya otursun gazete kağıdından yesin yemeğini. Hatta ütüde yumurta pişirsin. Ay pardon ütü de lüzumsuzdur zaten. Bulsun bi yolunu artık ben mi düşüneyim onu da
tatlım anlıyorum ben seni. daha geçen günKoca parası yemekten kastım ev hanımlığı değil lüzumsuz şeylere çalışmayıp masraf yapan kişiler işte amaan anlatamadım kötü bi kelime kullanmadım aslında orda da, yanlış anlaşılmasın işte
ya benim buraya girdiğimi nişanlım bilmiyor telefonda sürekli msj gelirse kim der ve açıklayamam
canım ona göre böyle bir şey gereksiz. hiç tanımadığın insanlarla neden konuşuyrosunki der. hele birde özelimi anlattığımı duysa oooBen neden sakladığınızı merak ediyorum yavrular
Hepsi aynılar diyecem ama nişanlıcığıma kıyamıyorum :
merak etme canım burdayız, ben gitmiyorum zaten istemediler
aaaa nasıl istemedim siz numaralarınız gönderin, ben grup kurayım yeaaaatesüf ederim hatun
tatlım anlıyorum ben seni. daha geçen güngreenandblue da bu bunalımdaydı. herşeyi bize bırakıyorlar işte sonrada daha ucuzu yokmu şöyle böyle. boşver. o söylensin dursun. kusurabakmayın ama biz bakıcaz onlarda eşşek gibi ödücek. hem zaten sadece onlar ödemiyor bizde çalışıyoruz çabalıyoruz. oyüzden boşver takma. bir süre bişi deme ona aklı başına gelir.
aaal beni aalllSende gel yavru :)
ya canımm erkekler genel olarak böyle umursamamaya çalışıcaksın bişey diyemedim yaaKızlar ben çeyiz falan yapmıyorum, daha alınması gereken tabak setlerine bile laf yedim onların ekstra harcama olduğunu düşünüyor ! Bıraktım ne yaparsan yap ben bu lafları duydum elimi sürmem artık hiçbir şeye bütün hevesimi kursağımda bıraktın dedim. Ya ikimiz de adam akıllı maaşlar alıyoruz. Borcumuz da kalmadı çok şükür. Ama varlık içinde yokluk yaşamaktan yana. Tamam tutumlu olursun da bu kadar mı ya? Ortası yok bunların galiba.
niye saklıyosun ki canımya benim buraya girdiğimi nişanlım bilmiyor telefonda sürekli msj gelirse kim der ve açıklayamam
canım ona göre böyle bir şey gereksiz. hiç tanımadığın insanlarla neden konuşuyrosunki der. hele birde özelimi anlattığımı duysa ooo
aaaHee tabi bende her şeyi anlattığımı söylemiyorum tabiSadece fikir alışverişi yaptığımı biliyor ..herşeyi bilmesine gerek yok yani...aaa bak ne dicem, geçen pazar günü senin şantiyenin önünden geçiyorduk, aklıma sen geldin
aaahaftaiçi yolun düşerse beklerim buluşalım :)
Benim de bi gururum var ama. Koca parası yiyen kadın muamelesi görmediğim kaldı. Ben hiç yokluk yaşamamışım ona göre. Evet yani varlıktayken babam sağolsun yokluk yaşatmadı. Ama o varlık kısa sürdü. Ben bi başıma asgari maaşla istanbulda hem okuyup hem geçindim. Ailemden de kimseden de destek almadım. Parasız kaldım yemek yapacak malzemem olmadı yine geçindim bi şekilde. Ben miyim yokluk bilmeyen? Daha bişey almadan burnumdan getirdi. Ben nasıl o evi yuva yapayım artık. Kendi uğraşsın dursun. Hem stres yap hem laf işit. Almıyorum ya otursun gazete kağıdından yesin yemeğini. Hatta ütüde yumurta pişirsin. Ay pardon ütü de lüzumsuzdur zaten. Bulsun bi yolunu artık ben mi düşüneyim onu da
Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesemtatlım anlıyorum ben seni. daha geçen gün @greenandblue da bu bunalımdaydı. herşeyi bize bırakıyorlar işte sonrada daha ucuzu yokmu şöyle böyle. boşver. o söylensin dursun. kusurabakmayın ama biz bakıcaz onlarda eşşek gibi ödücek. hem zaten sadece onlar ödemiyor bizde çalışıyoruz çabalıyoruz. oyüzden boşver takma. bir süre bişi deme ona aklı başına gelir.
Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hattaBen neden sakladığınızı merak ediyorum yavrular
O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.ayy evet, benimki parasına karışmıyor , fikir vermiyor, ne istersen olsun modunda ama bende ondan rahatsızdım
Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.aaal beni aalll
ya canımm erkekler genel olarak böyle umursamamaya çalışıcaksın bişey diyemedim yaa
niye saklıyosun ki canım
Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayetcanım sen çalışmıyomusun zaten.senin parandan nası harcadığından ne aldığından ona ne.çeyiz bu erkekleri ilgilendirmez.genel halleri bu ama takılma hepimizde aynı şeyler.benimki bonkördür aslında ama o bile gereksiz buluyo biçok isteğimi.daha doğrusu mantıksız buluyo.gereksiz diyemiyo da...
Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem
Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hattaBelki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa
O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.
Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.
Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet
Ya ev benim için çok önemli ben huzurlu istediğim gibi evim olsun istiyorum, özene özene bakayım evimize, akşamları güzel bardaklarımızdan kahvemizi içelim istiyorumhuff bakmıyorum artık çeyiz topiklerine sinirlerim bozuldu. Etti her hayalimin içine. Gelinlik de pahalıymış zaten. İlk defa kararsızlık yaşamadan beğendiğim bir şey vardı o da gitti
ben diyorum pahalıysa çıplak gelebilrim düğüne diye ters ters bakıyor ban aYa ev benim için çok önemli ben huzurlu istediğim gibi evim olsun istiyorum, özene özene bakayım evimize, akşamları güzel bardaklarımızdan kahvemizi içelim istiyorumhuff bakmıyorum artık çeyiz topiklerine sinirlerim bozuldu. Etti her hayalimin içine. Gelinlik de pahalıymış zaten. İlk defa kararsızlık yaşamadan beğendiğim bir şey vardı o da gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?