işyerindekilerde hak etti aslında 2 aydır bekliyorum hasta oldum hala yapacaklar. belki şimdi yaparlarKardeşin tabi ki haksız ama değişssin diye de beklemeyin canım can çıkar huy çıkmaz derler ya..
Sıkma canını yüz de verme..
İş yerinde olanlar güzel olmamış ama stresli olduğunu anlarlar inşallah her zaman yaptığın birşey değil sonuçta.
ay noldukii neden ayrıldıkiKızlar precious ayrılmış aramızdan
Söylemeyeyim reklam olmasınahaaa neymiş bakim sizin marka :)
Heheh hiç söylemedim kigizlilik şeysinden ötürü yani. Aslında bi çok insan kullanıyor evinde ama markasına dikkat etmiyor, duyulacak yakında inşallah Bendeki de nasıl egoysa
Aaaa nerden topikdenmi
Nasıl ayrılmış?
Üyeliği iptal olmuş kızlar. şaşırdım daha dün konuşmuştuk ne oldu acabaNasıl yaniiiiiii
hahahÖzelden yazsan olar mı ya merak ettimm kii
Farkettim.dislanmis hissettim kendimiama siz surekli burdasinz ben cok sk gelemiyorum hayatim.bol sohbetler benim yerimede konusun :)
Böyle anlat anlat sonrada merak edilcek bişey değil ettim ben bi kereÜyeliği iptal olmuş kızlar. şaşırdım daha dün konuşmuştuk ne oldu acaba
hahahay öyle geçer gideriz demiştim bu konuyu ama tabi olay çeyiz mutfak olunca hepimiz ilgileniyoruz ya şirketteki olayları da çok anlattım şimdi bi de bi yerden tanıdık çıkar vallahi dünya küçük amma ödleğim ben de ya zaten valla meraka değmez yani öyle bildiğinizi sanmıyorum
Canım benim nick i değiştirir misin rica etsemm :)
Nasıl yaniiiiiii
Üyeliği iptal olmuş kızlar. şaşırdım daha dün konuşmuştuk ne oldu acaba
hahahay öyle geçer gideriz demiştim bu konuyu ama tabi olay çeyiz mutfak olunca hepimiz ilgileniyoruz ya şirketteki olayları da çok anlattım şimdi bi de bi yerden tanıdık çıkar vallahi dünya küçük amma ödleğim ben de ya zaten valla meraka değmez yani öyle bildiğinizi sanmıyorum
Üyeliği iptal olmuş kızlar. şaşırdım daha dün konuşmuştuk ne oldu acaba
Evet kötü yaptım fark ettimBöyle anlat anlat sonrada merak edilcek bişey değil ettim ben bi kereBende görmüştüm 1-2 gün önce niye iptal olmuş acaba
Etkinliklere falan da baktım ama bişey de yokçok şaşırdım nasıl üyeliği iptal olmuş ki? belk ban yemiştir?
Herkesin mutlulugu daim olsun insallah :) darisi bize insallahhhhh...
bende 31 Temmuz 2014 nisanlandim
daha belli degil maalesef... insallah en kisa zamanda :)Amin inşallah, düğün tarihi belli mi ?
daha belli degil maalesef... insallah en kisa zamanda :)
Hayırlı olsun canım hosgeldın Allah tamamına erdırsın :)daha belli degil maalesef... insallah en kisa zamanda :)
hosbuldumm :) sagol...cümlemizeeeHayırlı olsun canım hosgeldın Allah tamamına erdırsın :)
Hayırlı olsun :)daha belli degil maalesef... insallah en kisa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?