Tabii ki :)kızlar sakıncası yoksa banada gönderirmisniz
ya çok kıskanç onunda fikrini almam gerekecek umarım hem kapalı hem şık güzel bişey bulurum umarımHaha ayıpsın yaaa heyecanla bekliyoruuuuzz
valla cok fikir edindim tencereleri nerden almıstın onu söylemedin canım pembe mavi istiorum da alırım bende
kaçırmısım canım kusura bakma tamam çok sağol ben o mavilerle o pembeleri alıp ocağıma bi incir ağacı dikeyimsöylemiştim canım arada kaynadı demekki :)
gittigidiyor canım magaza ismi kolayesyam.. gittigidiyorda aratırsan bulursunmarka cheftopf.. biev.com un sitesinden bakabilirsin ürünlere,bide videosu var hatta
Sen sarı demişken bana gelen mailde çıkana bakTeşekkürlerr
Karart gözünü al vallaBen de yedekte tutuyorum bunları, diğer ay kartın limitlerini zorlayacağım
wuhuuuu:):)Sen sarı demişken bana gelen mailde çıkana bakhttp://www.evmanya.com/urun/622861-keramika-kahvalti-aski-14-parca-kahvalti-seti-sari
ayyy maviler cok güzelll kafam karıstı şimdisöylemiştim canım arada kaynadı demekki :)
gittigidiyor canım magaza ismi kolayesyam.. gittigidiyorda aratırsan bulursunmarka cheftopf.. biev.com un sitesinden bakabilirsin ürünlere,bide videosu var hatta
mavisi bu
ayyy maviler cok güzelll kafam karıstı şimdi
Wuuu çok eğlenceliisüpersiniz ya buraya geldiğimden beri cok sey öğrendim teşekkürler hepinizede kızlar aynı performansı kıyafette bekliyorum ben beğenip foto kyucam bu tarz benim yapacağız
Çok benziyoruz biz yaya çok kıskanç onunda fikrini almam gerekecek umarım hem kapalı hem şık güzel bişey bulurum umarım
Anammm alsam mı ki ne yapsammSen sarı demişken bana gelen mailde çıkana bakhttp://www.evmanya.com/urun/622861-keramika-kahvalti-aski-14-parca-kahvalti-seti-sari
Bu yeni çıkmış heralde ilk defa gördüm senin şansına denk geldi canım :)Wuuu çok eğlencelii
Çok benziyoruz biz yaAma hayret benimki nişanda takılmadı kıyafete falan
Anammm alsam mı ki ne yapsammAlmayayım. Alayım. Yok yok almayayım, maaş alınca hemen alırım. Aman yaa fiyatı da çok iyiymiş
Doğru diyosun bak. Almayayım evet evet. Set alıcam hem daha düğüne çok var neler çıkareğer ihtiyacını yoksa yani misal kahvaltı takımınız varsa bida almayın hep yeni modeller çıkıyor evlendikten sorada yeni yeni alırız hatunlar:)
Aslında çok da sevimli. Her şeyi de var içinde. Off işte bu kararsızlıkBu yeni çıkmış heralde ilk defa gördüm senin şansına denk geldi canım :)
Haha yine bir kararsızlıklar silsilesiiDoğru diyosun bak. Almayayım evet evet. Set alıcam hem daha düğüne çok var neler çıkar
Aynen canımm doğru didin :)ben kahvaltı takımını çok kullanamam heralde zaten sürekli çalışıyoruz hafta sonlarıda iki kişilik olanı kullanırım diyodum ben :)eğer ihtiyacını yoksa yani misal kahvaltı takımınız varsa bida almayın hep yeni modeller çıkıyor evlendikten sorada yeni yeni alırız hatunlar:)
Bende kırmızı kalpli olanı vardu :)Aslında çok da sevimli. Her şeyi de var içinde. Off işte bu kararsızlık
Evet tam olarak durum buHaha yine bir kararsızlıklar silsilesii
Çok da tatlıymış alsan mı ki?
Yok bee alma dur ya daha beğendiğin bişey çıkarsa?
Ya aynı durum bizde de var. Ama bi de secdus tabaklar var onlara bayılıyorum iki kişilik öyle mi alsam diyorum ama parama kıyamayabilirimAynen canımm doğru didin :)ben kahvaltı takımını çok kullanamam heralde zaten sürekli çalışıyoruz hafta sonlarıda iki kişilik olanı kullanırım diyodum ben :)
O çizgili olanlaaar, o minnak kelebekliler.Ya aynı durum bizde de var. Ama bi de secdus tabaklar var onlara bayılıyorum iki kişilik öyle mi alsam diyorum ama parama kıyamayabilirim
canım öyle msjdan foto atmak yok ortak yüklede hepimiz görelim :)Ondan sordum kuzum ben de..
Biz de öyle yaptık çünkü. Hepsini bir arada evde hallettik oldu bitti
Dur bulayım da ben de göndereyim sana hatta :)
Dun atmistm canim arka sayfalarda var..BEnde de pijama takıntılığı var ama evdekileri yatarken pek giydiğim söylenmez hangisiymiş instagram atsana bi resmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?