2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla cok fikir edindim tencereleri nerden almıstın onu söylemedin canım pembe mavi istiorum da alırım bende

söylemiştim canım arada kaynadı demekki :)

gittigidiyor canım magaza ismi kolayesyam.. gittigidiyorda aratırsan bulursun marka cheftopf.. biev.com un sitesinden bakabilirsin ürünlere,bide videosu var hatta

mavisi bu

gittigidiyor canım magaza ismi kolayesyam.. gittigidiyorda aratırsan bulursun marka cheftopf.. biev.com un sitesinden bakabilirsin ürünlere,bide videosu var hatta
kaçırmısım canım kusura bakma tamam çok sağol ben o mavilerle o pembeleri alıp ocağıma bi incir ağacı dikeyim

mavisi bu
ayyy maviler cok güzelll kafam karıstı şimdi

süpersiniz ya buraya geldiğimden beri cok sey öğrendim teşekkürler hepinizede kızlar aynı performansı kıyafette bekliyorum ben beğenip foto kyucam bu tarz benim yapacağız
Wuuu çok eğlencelii
ya çok kıskanç onunda fikrini almam gerekecek umarım hem kapalı hem şık güzel bişey bulurum umarım
Çok benziyoruz biz ya Ama hayret benimki nişanda takılmadı kıyafete falan
Anammm alsam mı ki ne yapsamm Almayayım. Alayım. Yok yok almayayım, maaş alınca hemen alırım. Aman yaa fiyatı da çok iyiymiş

eğer ihtiyacını yoksa yani misal kahvaltı takımınız varsa bida almayın hep yeni modeller çıkıyor evlendikten sorada yeni yeni alırız hatunlar:)

Bu yeni çıkmış heralde ilk defa gördüm senin şansına denk geldi canım :)

eğer ihtiyacını yoksa yani misal kahvaltı takımınız varsa bida almayın hep yeni modeller çıkıyor evlendikten sorada yeni yeni alırız hatunlar:)
Doğru diyosun bak. Almayayım evet evet. Set alıcam hem daha düğüne çok var neler çıkar

Doğru diyosun bak. Almayayım evet evet. Set alıcam hem daha düğüne çok var neler çıkar
Haha yine bir kararsızlıklar silsilesii
Çok da tatlıymış alsan mı ki?
Yok bee alma dur ya daha beğendiğin bişey çıkarsa?

Aynen canımm doğru didin :)ben kahvaltı takımını çok kullanamam heralde zaten sürekli çalışıyoruz hafta sonlarıda iki kişilik olanı kullanırım diyodum ben :)

Haha yine bir kararsızlıklar silsilesii
Çok da tatlıymış alsan mı ki?
Yok bee alma dur ya daha beğendiğin bişey çıkarsa?
Evet tam olarak durum bu
Aynen canımm doğru didin :)ben kahvaltı takımını çok kullanamam heralde zaten sürekli çalışıyoruz hafta sonlarıda iki kişilik olanı kullanırım diyodum ben :)
Ya aynı durum bizde de var. Ama bi de secdus tabaklar var onlara bayılıyorum iki kişilik öyle mi alsam diyorum ama parama kıyamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…