Haha doğru didincanım öyle msjdan foto atmak yok ortak yüklede hepimiz görelim :)
albüm yap sadece izlediklerine aç burdakileri izlersin biz görürüz :) yani ben öyle yaptım heralde başkası görmüyordurHaha doğru didin
Ay isimler falan var ya ondan şey ettim amaaaa
Aaa doğru dedin bak dur ben bi albüm yapayım mademalbüm yap sadece izlediklerine aç burdakileri izlersin biz görürüz :) yani ben öyle yaptım heralde başkası görmüyordur
Olur tabii canım hatta en yoğun günler olur onlar için :)Kızlar pazar günleri gelinlikçiler açık oluyor mu?
benimde mavi alıcam pembede aklım kalacakhepsi çok güzel,ben pembeyi aldım ama mavide de aklım kaldı
Olur tabii canım hatta en yoğun günler olur onlar için :)
bu konuda uzman olacam nerdeyseKızlar pazar günleri gelinlikçiler açık oluyor mu?
belki benimkide takmaz ki takarsa cok zorlanacağım kıyafette şimdi alma maaş alınca bütçeye bakıp kara r verirsinWuuu çok eğlencelii
Çok benziyoruz biz yaAma hayret benimki nişanda takılmadı kıyafete falan
Anammm alsam mı ki ne yapsammAlmayayım. Alayım. Yok yok almayayım, maaş alınca hemen alırım. Aman yaa fiyatı da çok iyiymiş
randovu al ama dolu oluyor randovu ile çalısıyor çoğuKızlar pazar günleri gelinlikçiler açık oluyor mu?
Haha gitsin de görsün ne kadar kapalı olduğunuuçok bilgili nişanlım, pazar günü kapalı olur dedi de bir size sorayım dedim
Çookk güzel ama. 2 tanecik zaten alayım diyorum bazen. Bakalım acelesi yok elbet bir gün karar veririmO çizgili olanlaaar, o minnak kelebekliler.
Ama ne pahalı bee
Tek önerim göğüs kısmı açılmayacak bir şey alman. Kahve servisi falan yapılacak ya zor olabilir.belki benimkide takmaz ki takarsa cok zorlanacağım kıyafette şimdi alma maaş alınca bütçeye bakıp kara r verirsin
bekliyorum canım :)Kızlaar albüm tamamdıır . Aceleyle olduğundan sırlama yok. Çok detayda yok ama artık oldğu kadar
Özelliklecurlygirl seni takip etmekle işe başlıyorum
bu konuda uzman olacam nerdeyseaçık canım hemde en çok iş yaptıkları zaman çok dolu oluyor
Kızlaar albüm tamamdıır . Aceleyle olduğundan sırlama yok. Çok detayda yok ama artık oldğu kadar
Özelliklecurlygirl seni takip etmekle işe başlıyorum
Haha gitsin de görsün ne kadar kapalı olduğunuu
pendiğe ve kadiköye baktım canım. kadiköydeki bir yere karar verdim.Sen nerelere baktın canım ya? Ben bir kere baktım o da kadıköyde
Ettiim :)Beni de ettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Aynen öylee yaaniiiMantık olarak saçma olurdu kapalı olması zaten, çünkü çoğu kişi cumartesi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?