Hoşgeldin canım.Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldımbizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü
sizin de psikolohik desteklerinizi bekliyorum
Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursunBenim seramik tencere setim de bu
Teşekkür ederim canım çok daha güzelleri senin olsun inşallahÇok güzeller canım güzel günlerde kullan :)
Öncelikle hoş geldin :)
Bizde öyle yaptık isteme-söz-nişan :)
Bunlarda çok şık canım kahvaltı takımın çok güzel bayıldım :)
Hoşgeldin canım :)
Tencerelerin çok tatlı :)
Hayırlı olsunn :) Paniklenecek hiçbir şey yok sakin olunca halloluyor her şey. Bizimde isteme nişan her şey bir arada oldu :)Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldımbizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü
Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursunBenim seramik tencere setim de bu
Hayret normalde erkekler sevmez öyle şeyleri :) Ama bu yolladığın da güzelmiş beğendim vallaHepsini mağazadan aldım canım guvenemem siteden bu bi modacının mı ne özel tasarımıymıs çok beğendim aslında ben resimdekini istemiştim ama nişanlım çok ağır olur biraz neşeli bişeyler alalım dedi tamam dedim onu aldık şimdi ara ara gidip farklı peynirliklerini fırın tepsilerini falan alicam
Bunlarda yemek ve Kahvaltı takımlarım
Bunlarda güzelmiş canım gayet hoş görünüyor evet N Nyks01 ktılıyorum sevmezler böyle seyleri ama şanslısınHepsini mağazadan aldım canım guvenemem siteden bu bi modacının mı ne özel tasarımıymıs çok beğendim aslında ben resimdekini istemiştim ama nişanlım çok ağır olur biraz neşeli bişeyler alalım dedi tamam dedim onu aldık şimdi ara ara gidip farklı peynirliklerini fırın tepsilerini falan alicam
Hayırlı olsunn :) Paniklenecek hiçbir şey yok sakin olunca halloluyor her şey. Bizimde isteme nişan her şey bir arada oldu :)
Tencereler de güzelmiş, kullanımı nasıl oluyor bunların merak ediyorum. Görüntü olarak da çok güzeller çünkü. Gerçi bütçem elvermez gibi geliyor ben yine seramik kaplamadan giderim
saol canım evet kaliteli gerçekten..tek tek almak mantıklı,birden alınınca bütçeyi sarsıyorhoşgeldin canım bende bunlardan alıcam.sahanını aldım şimdilik sadece.çok güzeller
ben çok beğendim bunları pembe mavi düsünüyorum mutfagımı acaba fiyatı ne kadar diye sorsamMerhaba kızlar.aranıza yeni katıldımbizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü
Ayyyy hayırlı olsun çok sevindim :) ee nasıl halletin o zaman bayacanım aşk yuvamızı buldum taşındım beyaz eşya aldım mobilya araştırıyoruz filan çok yoğun bi dönemdi giremedim inanki ama özlemişim
aynısının mavisi de var canım iki rengi de çok tatlı.bu seti 400tlye aldım ben.kendi mağazasında 500tlben çok beğendim bunları pembe mavi düsünüyorum mutfagımı acaba fiyatı ne kadar diye sorsam
Hayırlı olsunn :) Paniklenecek hiçbir şey yok sakin olunca halloluyor her şey. Bizimde isteme nişan her şey bir arada oldu :)
Tencereler de güzelmiş, kullanımı nasıl oluyor bunların merak ediyorum. Görüntü olarak da çok güzeller çünkü. Gerçi bütçem elvermez gibi geliyor ben yine seramik kaplamadan giderim
Hayret normalde erkekler sevmez öyle şeyleri :) Ama bu yolladığın da güzelmiş beğendim valla
çok güzel canım güle güle kullan.
Evet belki nişanlım şanssız ben ağırcıyım biraz
nerden aldın canım diye sorsamaynısının mavisi de var canım iki rengi de çok tatlı.bu seti 400tlye aldım ben.kendi mağazasında 500tl
İşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)Teşekkür ederim canım insanın panik oluyor ne yapılacağını dahi bilmediğim için :)
Kullanımı ürünler daha çok yeni olduğundan nasıl olur bilmiyorum,youtubeda fln izlediğim videolar gayet güzel görünüyor :) birkaç kullanan arkadaşm da var yorumlar iyi yönde.İnşallah senin de gönlündeki olur :)
hem mavisini kesin alırım arıyordum zaten sen nerden aldın mağazında 500 demişssinaynısının mavisi de var canım iki rengi de çok tatlı.bu seti 400tlye aldım ben.kendi mağazasında 500tl
gittigidiyor canım magaza ismi kolayesyam.. gittigidiyorda aratırsan bulursunnerden aldın canım diye sorsam
Biz istemeyle sözü birlestiricez, ailesi şehir dışında oldugu icin karıştı biraz bizim kafalar. isteme gününde yüzükleri takalım diyoruz, sonrada nişan hazırlığı. Nişanı evde istedim ama ev o kadar kişiyi almaz malesef, en azından boyle acık hava şirin bi cafe falan dusunuyorum, bakalım çok ani oldu şaşırdım bende napıcagımı
Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldımbizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü
http://www.n11.com/cem-ardic-7-parca-seramik-tencere-seti-P29374982hem mavisini kesin alırım arıyordum zaten sen nerden aldın mağazında 500 demişssin
bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısınİşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)
ay evet evet cok sevdim bunları :)alsam mı kihttp://www.n11.com/cem-ardic-7-parca-seramik-tencere-seti-P29374982
Bu renk mi bakıyorsun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?