2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşgeldin canım.
Hayırlı olsn önceliklee, Biz de hepsini bir arada yapmıştık hiç telaş etme gayet kısa sürede halloldu herşey :)

Teşekkür ederim canım çok daha güzelleri senin olsun inşallah

Hayırlı olsunn :) Paniklenecek hiçbir şey yok sakin olunca halloluyor her şey. Bizimde isteme nişan her şey bir arada oldu :)
Tencereler de güzelmiş, kullanımı nasıl oluyor bunların merak ediyorum. Görüntü olarak da çok güzeller çünkü. Gerçi bütçem elvermez gibi geliyor ben yine seramik kaplamadan giderim
Hayret normalde erkekler sevmez öyle şeyleri :) Ama bu yolladığın da güzelmiş beğendim valla

Bunlarda güzelmiş canım gayet hoş görünüyor evet N Nyks01 ktılıyorum sevmezler böyle seyleri ama şanslısın

Teşekkür ederim canım insanın panik oluyor ne yapılacağını dahi bilmediğim için :)
Kullanımı ürünler daha çok yeni olduğundan nasıl olur bilmiyorum,youtubeda fln izlediğim videolar gayet güzel görünüyor :) birkaç kullanan arkadaşm da var yorumlar iyi yönde.İnşallah senin de gönlündeki olur :)

ben çok beğendim bunları pembe mavi düsünüyorum mutfagımı acaba fiyatı ne kadar diye sorsam

Evet sevmez ama hepsini ağır gidince itiraz etti ben asıl ve ağır şeyleri seviyorum genelde

çok güzel canım güle güle kullan.

Çok teşekkür eder canım

Bunlarda güzelmiş canım gayet hoş görünüyor evet N Nyks01 ktılıyorum sevmezler böyle seyleri ama şanslısın
Evet belki nişanlım şanssız ben ağırcıyım biraz

İşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)

En güzeli böyle zaten iyi düşünmüşsün canım hayırlısı olsun inşallah

Merhaba hoşgeldin aramıza panik yapıcak birşey yok giyeceğini ve menünü düşünmeye başla şimdiden , hayırlısı olsun inşallah Tencere setinide güzel günlerde kullan

bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısın curlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…