ya aslında benim annem de bohça işine girmeyelim,ne onlar yapsın ne biz yapalım diyor.benim için de en mantıklısı o,karşı taraf kabul ederse öyle olacak.Aslında işin içine girince saolsun akrabalar vs. yardımcı oluyorlar doğru söylüyorsun.inşallah bizimki de sorunsuz geçer,okdr takıyorum ki annem kızıyor artıkİşin içine girilince öğreniliyor ya. Bir de biraz size de bağlı. Biz çok geleneksel gitmedik mesela. Bohçayı detaylı yapmadık gerek yok diye, sırf adettendir dendi istendi diye göstermelik yaptık. O da işimizi çok kolaylaştırdı aslında. Yaklaşık 60 kişiydik, evde toplandık. Masa dekorasyonunu kendim yaptım, tepsimi kendim yaptım, bir çok yakınımız da sağolsun yardımcı oldular önceki günden yiyecekleri hazırladık. Kıyafet konusu benim çok kolay oldu, internetten öylesine gezerken beğenip aldım. Yüzükleri bir günde hallettik. Bohça alışverişi de bi kendi ailemle bir de sevgilimin ailesiyle çıktım 2 günde onu hallettik. Ailemden ayrı şehirde olmama rağmen bu kadar sürdü her şey :)
evet insallah hazırlıklara başlamak lazım 1 ay gibi bir süre var.Hayırlısı canım aynenEn güzeli böyle zaten iyi düşünmüşsün canımhayırlısı olsun inşallah
Merhaba hoşgeldin aramıza panik yapıcak birşey yok giyeceğini ve menünü düşünmeye başla şimdiden , hayırlısı olsun inşallahTencere setinide güzel günlerde kullan
canım sana özel msj atamıyorumaynen o kadr uygun ki maşallah
Özelden atarım canımbende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısıncurlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum
Benim de yine elim satın ala gitti geldi gitti geldiay evet evet cok sevdim bunları :)alsam mı ki
Rahat olunca da kızıyorlar zatenya aslında benim annem de bohça işine girmeyelim,ne onlar yapsın ne biz yapalım diyor.benim için de en mantıklısı o,karşı taraf kabul ederse öyle olacak.Aslında işin içine girince saolsun akrabalar vs. yardımcı oluyorlar doğru söylüyorsun.inşallah bizimki de sorunsuz geçer,okdr takıyorum ki annem kızıyor artık
Neleri evde yapmak istiyosun kuzuu?bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısın @curlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum
tşkler :)
tşkler :)Çok güzeller canım :) Çatal bıçak önce bende buna benzer seçmiştim sonra değiştirdim :)
Güzel günlerde kullanman dileğiyle :) Bana da yaz nasıl böyle ucuza aldıınn ?
kahvaltı takımalarını ben mağazada gördüm. bernardonun her ürünü güzel :)Çok güzellerr güle güle kullan :) Kahvaltı takımını canlı gördün mü? Merak ettim ben de onları
sen iste yeterki hangi konuda istersen ardım ederiz :)bende evde yapmak istiyorum sakıncası yoksa resimleri atar mısıncurlygirl de cok iyi fikir verdi yardım istiyorum
galiba alıcam ben bu tencereleri o pembelerde güzel zaten pembe mavi yapıcamÖzelden atarım canım
Benim de yine elim satın ala gitti geldi gitti geldi
Rahat olunca da kızıyorlar zatenBenim annem benden panik olduğu için ben çok soğukkanlı kaldım Bohça konusunda da aynı şekilde oldu. Kayınvalidemin içine sinmedi. Yapma desek de yapacağını bildiğimden öyle basit bir şey yapıverdik :)
sağol canım inşallah mart sonu telaşe düseceğim nisanda olacak yardımlarınızı bekleyeceğimtşkler :)
tşkler :)
kahvaltı takımalarını ben mağazada gördüm. bernardonun her ürünü güzel :)
sen iste yeterki hangi konuda istersen ardım ederiz :)
Ondan sordum kuzum ben de..
Teşekkürlerr
Karart gözünü al vallagaliba alıcam ben bu tencereleri o pembelerde güzel zaten pembe mavi yapıcam
süper olur cok beğendim kızlarda müthiş hazırlanmıslarOndan sordum kuzum ben de..
Biz de öyle yaptık çünkü. Hepsini bir arada evde hallettik oldu bitti
Dur bulayım da ben de göndereyim sana hatta :)
rica ederim bulmusken alacağım sonra kalmıyor falan üzülüyorum dur bi kartı denemeli önce kart izin verecek miTeşekkürlerr
Karart gözünü al vallaBen de yedekte tutuyorum bunları, diğer ay kartın limitlerini zorlayacağım
E tabi son kararları o verirrica ederim bulmusken alacağım sonra kalmıyor falan üzülüyorum dur bi kartı denemeli önce kart izin verecek mi
aman ya bıktım yatır yatır yine doluE tabi son kararları o verir
Tamam canım toparliyim de fotoları göndereyim sana hemen :)süper olur cok beğendim kızlarda müthiş hazırlanmıslar
süpersiniz ya buraya geldiğimden beri cok sey öğrendim teşekkürler hepinizede kızlar aynı performansı kıyafette bekliyorum ben beğenip foto kyucam bu tarz benim yapacağızTamam canım toparliyim de fotoları göndereyim sana hemen :)
Tamam canım toparliyim de fotoları göndereyim sana hemen :)
Haha ayıpsın yaaa heyecanla bekliyoruuuuzzsüpersiniz ya buraya geldiğimden beri cok sey öğrendim teşekkürler hepinizede kızlar aynı performansı kıyafette bekliyorum ben beğenip foto kyucam bu tarz benim yapacağız
valla cok fikir edindim tencereleri nerden almıstın onu söylemedin canım pembe mavi istiorum da alırım bendekızlar sakıncası yoksa banada gönderirmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?