2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar söz-isteme-nişan hepsi birarada olanlar 2kıyafetmi giyiyorsunuz.istenirken bitane giyip sonra başka kıyafetemi geçiyorsunuz.kuzenim öyle yaptı ben tek kıyafet yeterli düşüncesindeyim ama bilemedim

kızlar söz-isteme-nişan hepsi birarada olanlar 2kıyafetmi giyiyorsunuz.istenirken bitane giyip sonra başka kıyafetemi geçiyorsunuz.kuzenim öyle yaptı ben tek kıyafet yeterli düşüncesindeyim ama bilemedim
Canım tek kıyafet yeterli bence. Zaten öyle bir karmaşa oluyor ki bir de kıyafeti ne ara değiştireyim telaşına girme hiç bence

Canim onu koymadim ama ben baska giydim oncr. Lacivert normal ni elbise :) kahveyi dagitip degistirdim hemen

ben niye görremiyorum fotoo

aaa hangisine?
Ben aysiradan bir model denedim..Birde mademe amour'a baktım ama sadece baktım
madame amoura bakmadım instagramdan takip ediyorum zaten onları. o ve onun yanında altında bi dükkan var ordakiler bana uçuk fiyat veriyormuş gibi geldi. sonuçta aynı şey çok büyük fark yok. ben gezdiğimde dantellerinin kalitesine ve dikişlerine baktım. egenur du sanırımbenim baktığım yer. foto varya bende ben onu istedim zaten hazır bir model beğenmediğim için resimdekinede 2 bin dedi yaparım diye. baktıklarımın arasından pendik ve kadiköyü karşılaştıorarak söylüyorum gayet düzgün işçilikleri vardı ve fiyatta gayet uygundu. tabi bu fiyatı alalı nerdeyse bir ay olacak
çok beğendim herşeyi

Bana da bakabilirsin canım :)

Ben isteme söz de aynı giydim ama nişan bir sonraki gündü onda değişik oldu tabi

Gördüm kiiii Çok güzel olmuşsunuz maşallah ya Ay niye duygulanıyorum ben böyle şeylere Elbiseleriniz ikinize de çok yakışmış canlar. Forever newdan mıı?

Evet canım Forever' dan almıştım..Çok teşekkür ederim :) Benim sizin gibi kendi evimde olmadı bir çok şey kaldı maalesef, ay içimde kalmış benim ya hep aynı şeyi söyleyip duruyorum

Canım tek kıyafet yeterli bence. Zaten öyle bir karmaşa oluyor ki bir de kıyafeti ne ara değiştireyim telaşına girme hiç bence
evet bende öyle düşünüyorum yani bu şekilde de olabiliyorsa sıkıntı yok ozmn :)

Canim onu koymadim ama ben baska giydim oncr. Lacivert normal ni elbise :) kahveyi dagitip degistirdim hemen
canımm çok güzel olmuşssun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah

evet bende öyle düşünüyorum yani bu şekilde de olabiliyorsa sıkıntı yok ozmn :)

canımm çok güzel olmuşssun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah
kuzu çerkezlik mi var sende adige görünce sorayım dedim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…