2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkinden bir tane daha var demkki bende teklif olmadan evlenmem imza atmam dedim durdum. her lafından biri benimle evlenirmisin oldu ama boş boş bende dedim bunu tekliften saymıyorum en son pikniğe gitmiştik orda dizime yatmıştı çok güzel konuştu etti sonunda gene teklif etti ben gene olmaz bunu tekliften saymıyorum dedim sonra bir kitap gibi bişi yazmış. işte ilk tanıştığımızdan beri şurda şöle olmuştu ve ben şöyle hissetmiştim falan die güzel etkileyiciydi sonundada işte ben ömrümü seninle geçirmek istiyorum falan diye güzel bir ccümle onu bana mail atmıştı ben çok etkilendim ama sonrasında gene ccevap vermedim oda dedi yeter artık ben üstüme düşeni yaptım falan dedi dedim ben cevap vermedm ama sana hala nikah masasında herkesin içinde cevap vereceksin sende sorun yok dedi

hahaha inanmıyorum ya ama sende az değilsin

alt tarafı kek diyosunda bünye alıskın değil böyle seylere ondan sok oldum

erkekden beklenmicek şeyler dimi :) aslında bende şaşırdım ama o hep söyler bana herşeyimizi berbaer yaparız cuma dan temizliğimizi yapar 2 günde bize kalır dinleniriz gezeriz yemeğimizi yaparız diye umarım evlendiğimizde de böyle oldur.

bizim geline söylüyorum da hee bekle kesin yapar 1 . 2 gün yapar bir daha yapmaz diyor

H happyNow Maşallah çok güzelsiniz :) Bu arada yüzüklerin durduğu midye kabuğuna bayıldım bir yerden mi aldın yoksa sen mi yaptın :)

niye 2 tane alıyorsun canım esta rubon markasına da bir bak istersen canım
Canım bohcada nısanlımın urunlerıne bı tane benımkılere bı tane alalm dıye dusundm.. baktm ama begenmedm pierre cardının ıcı daha kullanıslı geldı bana.. 1 tanemı alsam kı ama o zaman onunkılerı nereye koycaz neyle gtcek onun malzemelerı..

Ayyy koptum ya sende az değilsin hani

Ayy yemeği geç saate bıraktım ne çok konuşulmuş ya gözlerim şaşı oldu şuan
evet bende öyle düşünüyorum yani bu şekilde de olabiliyorsa sıkıntı yok ozmn :)

canımm çok güzel olmuşssun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah

Canım çok teşekkür ederimmm :) Amin hepimiz mutlu olalım çook :)
hehehe evet ya ama ben indirimli aldım
Ay ben indirimsiz aldım sonra inince küçük çaplı bi kriz yaşadım ama geçti. Nişanlıcığıma söylemedim üzülmesin diye sırf hahah
ördüm kiiii Çok güzel olmuşsunuz maşallah ya Ay niye duygulanıyorum ben böyle şeylere Elbiseleriniz ikinize de çok yakışmış canlar. Forever newdan mıı?
Evet canım Forewer New :)

çok cicisiniz kuzummm
Teşekkür ederim canıııııım :)
Ayy bende görücem neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr
Takipteyim kuzuu, herşeyi görebilirsin

kızlar bende benimkine zorla teklif ettiriyorum :) hem diyorumki kendin gidip kafana göre tektaş seçme,benm beğenmem lazım.hemde diyorumki sürpriz bi teklif yap öyle deyince e ozmn sen yüzük aldıktan snra teklifi bekleyeceksin sürprizi nerde bunun diyor haklı olarak ya ben ztn çok gösterişli bişe istemiyorum,bi yemek yerken çıkar yüzüğü et teklifini dedim artık maksat teklif etmedi olmasın

Kızlar balayı alısverısı için erkenmi daha yoksa yavastan baslamak lazımmı.. siz ne yaptınız alısverıse baslayanlar vrmı?

beni de beni deee

ne güzel inşallah yapar valla özeniyorum böyle seylere yaparsa yapma deme sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…