sorma aman bi daha yapmaz falan sus ve normalmiş gibi karsıla ama bi şoklara girdim yani kendi elelriyle kek müthiş valla daha ne olsunbana da çok tuhaf geldi kim gelcek biri mi gelcek diye soru yağmuruna tuttum
Ay ne güzel teklif mi edicek yaayok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydum
Öyle şeyler de mi varmışkızlar yarın sevgilim bana kendi elleriyle yapacağı keki getircekmiş yarın . bende ona börek yapıyım dimi :) hem işte de yer :)
Senin ki de romantik güzel şeyler yapar kesinyok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydum
Maşallah kuzum,evlilik teklifine özendimmutluluğunuz devam etsin inşallah
sorma aman bi daha yapmaz falan sus ve normalmiş gibi karsıla ama bi şoklara girdim yani kendi elelriyle kek müthiş valla daha ne olsun
kızlar yarın sevgilim bana kendi elleriyle yapacağı keki getircekmiş yarın . bende ona börek yapıyım dimi :) hem işte de yer :)
Benimkide kıskanç ve ikimizinde uzak akrabaları kapalı bende bu şekilde birsey giydim canimya çok kıskanç onunda fikrini almam gerekecek umarım hem kapalı hem şık güzel bişey bulurum umarım
edecekmiş her bulusmaya gittiğimizde heyecandan ölüyorum umarım hayal kırıklığına ugramam ama demiş ki cok güzel bişey var kafamda kimseye söylemem seninide muhtesemmiş zorlada olsa etmiş benimde yüzük var ama vermem :):)Ay ne güzel teklif mi edicek yaaBen zorla ettirmiştim Yüzüğü önceden aldı, ben de ikimiz için özel bi yere gittiğimizde yüzüğü eline verdim hadi bana evlenme teklifi et dedim teklif etti Ay çok romantiğiz ya Hayır bir de dışarıdan izleyenler gerçekten sürpriz olduğunu falan sandılar
Öyle şeyler de mi varmışMaşallah diyeyim bu hafta geçen haftaya nispet yapıyor herkes iyi
Ay ne güzel teklif mi edicek yaaBen zorla ettirmiştim Yüzüğü önceden aldı, ben de ikimiz için özel bi yere gittiğimizde yüzüğü eline verdim hadi bana evlenme teklifi et dedim teklif etti Ay çok romantiğiz ya Hayır bir de dışarıdan izleyenler gerçekten sürpriz olduğunu falan sandılar
Öyle şeyler de mi varmışMaşallah diyeyim bu hafta geçen haftaya nispet yapıyor herkes iyi
ayy inşallah benimde beklentim yüksek ama hayal kırıklığına uğramamak için hayal kurmuyorum:):)Senin ki de romantik güzel şeyler yapar kesin
Bana da süpriz olmuştu hiç haberim yoktu beklemiyordum bile :)
Amin canım benim hepimizin inşallah
diycem valla kavga gürültü o güne karısma diycem:)Benimkide kıskanç ve ikimizinde uzak akrabaları kapalı bende bu şekilde birsey giydim canim
Bende istıyorum ama gormedende bılemıyorum.. alısverıs sıtelerınde yok pierre cardının gelınlık ve erkek magazası var eskısehırde onlarda getırtemıyo.. ama gormedende cesaret edemıyorum canım ya..canım pıerre cardın sitesine grip sipariş verebilirsin , sevgilimi ikna edersem net üzerinden alımı için onu aldırmak istiyorum çünkü çok hoşuma gitti
Seninkinin geçen haftaki davranışlarına bakaraktan iyi bir teklif gelir diyorumedecekmiş her bulusmaya gittiğimizde heyecandan ölüyorum umarım hayal kırıklığına ugramam ama demiş ki cok güzel bişey var kafamda kimseye söylemem seninide muhtesemmiş zorlada olsa etmiş benimde yüzük var ama vermem :):)
Keki yerken dikkat et o zaman yüzük falan yutmabende teklif beklemedeyim halla
şaşırdın canım bende çok şaşırdım açıkcsı
Ayy ne güzel evet bence de sende yap börek
Bende istıyorum ama gormedende bılemıyorum.. alısverıs sıtelerınde yok pierre cardının gelınlık ve erkek magazası var eskısehırde onlarda getırtemıyo.. ama gormedende cesaret edemıyorum canım ya..
güzel canım ama evde olsun istiyorum işte cok abiyeye kaçmayım ama sık olsun istiyorumBenimkide kıskanç ve ikimizinde uzak akrabaları kapalı bende bu şekilde birsey giydim canim
götür tabi adam kek yapacak be kekbende patatesli börek götüreyim bari
Öyle yapıcam artık.. 2 tane alıcam bıde bıraz pahalı gıbı geldı bana ya..beğenmezsen iade edersin canım iade koşullarını oku sitesinde sorun olacağını sanmıyorum açıkcası tanınmış firma sonuçta canım
benimde beklenti oldukça yüksek bakalım:)Seninkinin geçen haftaki davranışlarına bakaraktan iyi bir teklif gelir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?