2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hakketten çatlıyorum ya tabi şart ama başımda bu denli kıskanç biri varken cok zor benim işi elbise giyince deliriyor adete gözleri yuvalarından cıkıp boynundaki damarlar patlayacak gibi sıkıyor kendini
Ahahaha sizinki daha da fenaymış Özel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde
kuzum sakin ol izledim seni deee
Ay çok güldüm

hahahah sakinlestim cok sükür

ayy ne meraklıyım ya hakikatten romantik teklifler falan harika olmussun canım bir ömür mutluluklar

Herşey çok romantikdi ben uçuyordum resmeeen

Ahahaha sizinki daha da fenaymış Özel günlerde de elbise giyilir ama artık ya ona da bişey demez heralde

Ay çok güldüm

Ben de size çok güldüm bi kendimi meraklı sanıyordum yahuuuuu

Canım ben onu bulamıyorum o yuzden sordum bende alıcam ama eskısehırde yok malesef o napıcam hıc bılmıyorum..

canım pıerre cardın sitesine grip sipariş verebilirsin , sevgilimi ikna edersem net üzerinden alımı için onu aldırmak istiyorum çünkü çok hoşuma gitti

Herşey çok romantikdi ben uçuyordum resmeeen

Ben de size çok güldüm bi kendimi meraklı sanıyordum yahuuuuu
yok sesli güldüm ofiste deli sandılar suan :):) bizden meraklısı yok sanırım ne güzel canım Allah bozmasın benimkininde planları varmıs ama kimseye anlatmıyor arkadaşlarından duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…