hemen koyuyorum bu da bankın altında gelmişti bana anlatmıstım hatırlarsınz belkiŞimdi herkes albüm yapıp yüzüklerini koysun bence haha
Evet kesinlikle kuzum, ben hep plan yapmışım meğer kafamda nerede olacağına varana kadar :) O yüzden büyük şok oldu bana
Haha napim kızıııııımmmyazık ya dinlemedim diyor bide zavalı cocuk
Öyle gerçekten kuzum o yüzden bomba etkisi yarattı :)planladığın şekilde yapsaydı emn ol bu kadar mutlu olmazdın böylesi daha güzel olmuş
Ayyy yüzük demişken şu beştaşları da ayrı seviyorum ben yaaaŞimdi herkes albüm yapıp yüzüklerini koysun bence haha
HAhaha uyarıya gelAy çok iyi yaaa .. bizimkinde ben bişeyler sezdim gittiğimiz yerde sürekli etrafı kesiyorum falan arkadaşı en sonunda mesaj atmış biraz uzaklaştır etrafı çok fena kesiyo anlicak diye napiyim 6.his bu yani
Ama sürpriz olsun yine de dimiuyanığım ya süpriz varmı yokmu öğrenicem
Ayy ben deeŞimdi ben yüzüğünü merak ettim bende bayağı bir süre yüzüğüme bakmıştım
Haha İlk başlarda ondan istiyodum sonra bi kaç kişide gördüm kaba geldi. Ama evlilik yıldönümü hediyesi için çok güzel fikir bak :d Öyle olur işteAyyy yüzük demişken şu beştaşları da ayrı seviyorum ben yaaaevlilik yıldönümümüz de çok düşünme beş taş al dedim geçen gün evlenelim önce bi dedi yaaa .. yavas yavas aşılamak lazım
adama hediyesini bile söylemişAyyy yüzük demişken şu beştaşları da ayrı seviyorum ben yaaaevlilik yıldönümümüz de çok düşünme beş taş al dedim geçen gün evlenelim önce bi dedi yaaa .. yavas yavas aşılamak lazım
Sorma yeminle şaşı baklıyyorum şuan etrafabügün çenemiz düstü hepimizinde
Aaa nereye koycan ben de göriiymhemen koyuyorum bu da bankın altında gelmişti bana anlatmıstım hatırlarsınz belki
burda paylasırım dur cekiyorum müsait zmaan kolluyorum ofiste:)Sorma yeminle şaşı baklıyyorum şuan etrafa
Aaa nereye koycan ben de göriiym
HAdi bakalıııımburda paylasırım dur cekiyorum müsait zmaan kolluyorum ofiste:)
Haha bence bi gün toplu halde kovulucaz yaburaya takılmaya başladığımdan beri işi boşladımsizin yüzünüzden kovulacam
Aynenn ama çok heycanlı bizimki böyle dedim var bunun altında bişey ama çok tahmin edememişim yine de kuzum yaa nasıl sevdim bak şimdiHAhaha uyarıya gel
Ama sürpriz olsun yine de dimi
Ayy ben deeHala daha da bakarım yani 1 yıl olacak neredeyse
Bende basliym o zaman yavastan alisverise :))Ben mangodan etek aldım ama
Senin makyaj malzemelern neyle geldi canim seninkidemi sepetteydi?ben sepete koymuştum , güzelde olmuştu :)
buraya takılmaya başladığımdan beri işi boşladımsizin yüzünüzden kovulacam
Haha İlk başlarda ondan istiyodum sonra bi kaç kişide gördüm kaba geldi. Ama evlilik yıldönümü hediyesi için çok güzel fikir bak :d Öyle olur işte
Aşılıyoruz işte yavaş yavaşadama hediyesini bile söylemiş
Bende basliym o zaman yavastan alisverise :))
Senin makyaj malzemelern neyle geldi canim seninkidemi sepetteydi?
Aynen yaaSorma yeminle şaşı baklıyyorum şuan etrafa
Aaa nereye koycan ben de göriiym
Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımmHAdi bakalıııım
Ay kızlar yaaa benim yüzük büyük geldi anında gittik aldığı yere.
Adam ne dedi biliyomusunuuuuz
Dedi ki. Çok şanslısınız falan..
Teşekkür ederim neden dedim.
Beyefendi o kadar özenli seçti ki dedi. Biz çok şahit oluyoruz bu ana işimiz gereği ama hiç bu kadar özen gösterenini görmemiştim dedi. Ayrıca beğendiği model de buradaki bütün mağazaları gezseniz hhiçbi çeşide değişmiceniz bişey falan.
Anam çok mutlu oldum şuan kendi kendime
Benim çizimler render da o yüzden mecburen boş kalıyo insan :) fena kasıyo bi de okuyamıyorum ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?