Hmm o zaman bende nisanlima sepet yapiyim kendime o pierre cardini aliyim:) resim bulabilrsen at mutlaka hayatm:) neler koymustunz nisanlina neler vardi pekiMakyaj çantasının içindeydi, sepette ise kremler, yüz temizleme ürünleri vardı ..
Hangi yuzuklerimizi kiz niye paylasiyoz ben kacrdm nisafr var sadece alintilara bakiyo. Telden grdigm icin okuyamiyorm hrpsini kusura bakmayinAynen yaa
Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımm
Ay kızlar iş yapamadım bugün resmenMeraktan kahvemi soğuttum Hadi ben albüm yapıp atıcam siz de koyun merak ettim
Maşşallah gözüm yarıldı bakarken
Burdaymıışş :)
Haha of ben de albüme koyucam o zaman bakıverin ordan.Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımm
Ay kızlar iş yapamadım bugün resmenMeraktan kahvemi soğuttum Hadi ben albüm yapıp atıcam siz de koyun merak ettim
Hmm o zaman bende nisanlima sepet yapiyim kendime o pierre cardini aliyim:) resim bulabilrsen at mutlaka hayatm:) neler koymustunz nisanlina neler vardi peki
Aaaa benim diğer yüzüğün fotoğrafı yokki ama sadece alyans ın varAynen yaa
Merak ettim hadi hepimiz yüzükleri paylaşalımm
Pırlanta aşkına geldi kızBurdaymıışş :)
Çok da ciciymiiiiiş, ay güle güle takıverin
Haha of ben de albüme koyucam o zaman bakıverin ordan.
Hadi at da haber ett.
Gerçek pırlanta olması lazım diye beynini yemiştim o da basmış pırlantayı sağolsun haha canım sevdiceğim nişanlıcığım aşkm
Tamam canim:)))duş jeli, deodarant, parfüm, tırnak makasıayy aklıma gelmiyor vallahi :) ama bakayım fotoğraf bulmaya çalışıcam :)
bende koyayım mı fırıncı küreği gibi el var bende de
Ayy evet ya benim alyans kalın bi de çok zor oluyo o zamanben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzuher yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
Alıştım ben artık ya. Alyanstan önce tek onu takıyordum ama tek alyans da gerçekten çok rahatmış. Hevesim bi gitsin ayrı ayrı da takarımben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzuher yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
Ayy evet ya benim alyans kalın bi de çok zor oluyo o zaman
ben sadece alyansAlıştım ben artık ya. Alyanstan önce tek onu takıyordum ama tek alyans da gerçekten çok rahatmış. Hevesim bi gitsin ayrı ayrı da takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?