Gerçek mii seninki de . HAyır öyleyse nasıl alsın adam kocamanınıPırlanta aşkına geldi kızBenimkide cücük gibi minicik ama ben çok seviyorum daha büyüğü olsun diye de içimde kalmadı valla. Canım benim kıyamadı tek istediğin bu zaten dedi aldı bunu
Ben iksini birlikte takıyorum baya alıştım hatta tek takamıyorum şuanben tektaşı takarken çok rahatsız oluyorum ya siz olmuyormusunzuher yere takılıyor birileriyle tokalaşırken falanda bende işe gelirken tektaşı değil alyansı takıyorum sadece
Aaa koy tabibende koyayım mı fırıncı küreği gibi el var bende de
canım sürekli takınca el alışıyor o geçiyor sonra başta benmde öyleydi.ben tektaşımı zümrüt aldım farklı olsun diye.alyansımı keşke farklı seçseymişim diyorum sanırım 3-5 seneye değiştiririm.takamıyorum ama ikisini de alyans parmağımın derisi yüzüyo sürekli yıkadığım için nemli oluyo.iz yaptı hatta kırmızı bi şekilde.
Hani hani seninki nerdee bak kaldırırm fotoyu herkes koysun çabukkkAyy evet ya benim alyans kalın bi de çok zor oluyo o zaman
Teşekkür ederim kuzuu:)canım sürekli takınca el alışıyor o geçiyor sonra başta benmde öyleydi.
@extravolume senin tektaşta çok kibarmış bende seviyorum bu modelleri ama alyansla yan yana arada boşluk kalır diye almadım düz aldım ben sen nasıl kullanıyorsun.
Çok teşekkür ederim canımmm , İnşallah :)
Haydı koy :) Meraklardayımbende koyayım mı fırıncı küreği gibi el var bende de
Parmağında yok muu, ben de şimdi çektimAaaa benim diğer yüzüğün fotoğrafı yokki ama sadece alyans ın var
Yok canım gözüm yok zaten büyük pırlantada. Zaten 9 numara yüzük takıyorum nasıl taşısın parmağım o taşıGerçek mii seninki de . HAyır öyleyse nasıl alsın adam kocamanını
Benimkinin de taşı büyük değil ki çok o sebepten :)
Ben iksini birlikte takıyorum baya alıştım hatta tek takamıyorum şuan
Aaa koy tabi
Albüme bakabilirsiniiiz.
@zeroglu yetişş
Yeditasimi da koyayım mi ne gorgusuz çıktım dimiMaşallahh maşallahhhh
Maşşallahh ellerin ne güzel kız ben de ne bekliyorum
Koy koyYeditasimi da koyayım mi ne gorgusuz çıktım dimi
Yeditasimi da koyayım mi ne gorgusuz çıktım dimi
Dimi yaaa :)Yok canım gözüm yok zaten büyük pırlantada. Zaten 9 numara yüzük takıyorum nasıl taşısın parmağım o taşı
Ben yetiştimHakkaten çok hoşmuş özenerek seçmiş bak
Ben nişan tepsi üzerinde atayım tektaşcığımın fotoğrafı yok taHani hani seninki nerdee bak kaldırırm fotoyu herkes koysun çabukkk
Hani haniiiKoy koy
Bu arada millet ben de albüm açtım görgüsüz gibi on beş farklı açıdan çektim
Koy koy
Bu arada millet ben de albüm açtım görgüsüz gibi on beş farklı açıdan çektim
Bi daha bak canımHani haniii
Teşekkür ederimm :) Dümdüz alyans işte ama böyle seviyorumGüle güle tak canım çok güzel
At da öyle at olsunBen nişan tepsi üzerinde atayım tektaşcığımın fotoğrafı yok ta
Malesef ya şimdi benim iki tane tektaşım var da biri altın diğeri pırlanta malum uzun yıllar beraber olunca o altını çok önceden almıştıHaydı koy :) Meraklardayım
Parmağında yok muu, ben de şimdi çektim
Yok canım gözüm yok zaten büyük pırlantada. Zaten 9 numara yüzük takıyorum nasıl taşısın parmağım o taşı
Ben yetiştimHakkaten çok hoşmuş özenerek seçmiş bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?