Benimki de düz olsun diyordu sürekli, bunları başta bi yadırgadı, bir iki gezdik baktık o da çok sevdi sonradan bunu. Bir de insanlar diyormuş yüzüğün ne kadar çok parlıyor on metreden görünüyor. Görünsün tabi boşuna mı aldık böyleAmin hepimizin inşallah maşallah henüz sorun çıkarmadı ama dediğin gibi bi çok arkadaşımın yüzüğünün taşı düşmüş. Ay bu yüzükleri alıcak diye bizimki kendini paraladı resmen bu olsunda bu olsun diye
Ya ben en iyisi çalışmaya döneyim vallahi kovulucazhakkatten deli diye bakıyorlar iyi toplandın ben çizdim kafayı sesli sesli gülüyorum
Haha baska care yokben koyverdim öyle yap
hakikatten ya kostur kostur evrakları atıp geliyorum sallamadım biseyiHaha kiz gormen lazim benimki de ariyo sallamadan konusup kapiyorim hizli hizli . isim var ayoll arama dicektim
Saoll kuzucuk seninki nerdeee niye görmüyorukkkk
Benimki de düz olsun diyordu sürekli, bunları başta bi yadırgadı, bir iki gezdik baktık o da çok sevdi sonradan bunu. Bir de insanlar diyormuş yüzüğün ne kadar çok parlıyor on metreden görünüyor. Görünsün tabi boşuna mı aldık böyle
Ya ben en iyisi çalışmaya döneyim vallahi kovulucaz
aynen ya delirdik bügün bende toparlayım işleriBenimki de düz olsun diyordu sürekli, bunları başta bi yadırgadı, bir iki gezdik baktık o da çok sevdi sonradan bunu. Bir de insanlar diyormuş yüzüğün ne kadar çok parlıyor on metreden görünüyor. Görünsün tabi boşuna mı aldık böyle
Ya ben en iyisi çalışmaya döneyim vallahi kovulucaz
Ahahahdas kafayı yedik bugün yabugün iyiydik gercekten Allah bozmasın benimkide mesaj atmıs ben buraya yetişcem diye hala yazmadım:)
Ya siz böyle diyosunuz beni daha da bi gülme alıyo karnım ağrıdı tıksırmaktanHahaha ya ne delisin minibusten devam ediyorim gulmekten oldum insanlar tuhaf bakiyo banaa yaaa
Kafayı yedik bugünHaha kiz gormen lazim benimki de ariyo sallamadan konusup kapiyorim hizli hizli . isim var ayoll arama dicektim
Bir güzel dilek dahaAyyy o kadar çok fotoğrafa baktım kii ama kızlar hepiciği de çok güzeldii aşkla takın inşallah
cok hos canım CIKMASIN PARMAĞINDAN İNŞALLAH
Haha benim nisanlicigimin laflari bunlar hep. Benim yuzuklere bakip bakip sag elinde milyarlar tasiyosun bee gozumuzu kor ettin o nasil parlama diyo haha gorgusuzlukte sinir yokayyy öldüm burdaa boşuna mı aldık lafına bi sürü para verdik dimi
Hem yaklaşmasınlar işte on metreden daha neayyy öldüm burdaa boşuna mı aldık lafına bi sürü para verdik dimi
Çok güzel canım seninkiler de hiç çıkmasın inşallah
Gidemedim yaaynen ya delirdik bügün bende toparlayım işleri
cok hos canım CIKMASIN PARMAĞINDAN İNŞALLAH
Hahahahah o da iyiymiş vallaHaha benim nisanlicigimin laflari bunlar hep. Benim yuzuklere bakip bakip sag elinde milyarlar tasiyosun bee gozumuzu kor ettin o nasil parlama diyo haha gorgusuzlukte sinir yok
buraya takılmaya başladığımdan beri işi boşladımsizin yüzünüzden kovulacam
Bir daha bu lafı canlı olarak birinden duyduğumuz an kahkahayı basıp rezil olucaz biliyosunuz değil micok hos canım CIKMASIN PARMAĞINDAN İNŞALLAH
teşekkür ederim canımHaha benim nisanlicigimin laflari bunlar hep. Benim yuzuklere bakip bakip sag elinde milyarlar tasiyosun bee gozumuzu kor ettin o nasil parlama diyo haha gorgusuzlukte sinir yok
Bekliyorummm canımTelefondan giremiyorum ben canım çok yavaş akşam atarım buraya resmini
Hem yaklaşmasınlar işte on metreden daha ne
Çok güzel canım seninkiler de hiç çıkmasın inşallah
Gidemedim ya
Güle güle kullan canım otantik çok hoş :)
Haha benim nisanlicigimin laflari bunlar hep. Benim yuzuklere bakip bakip sag elinde milyarlar tasiyosun bee gozumuzu kor ettin o nasil parlama diyo haha gorgusuzlukte sinir yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?