2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*

Herkesler gitti mi yaaaaaaa, Bizim meraklılar nerde

Eklentiler

• 20150317_175457.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 69
Benimki de minik, gercek pırlanta alsn diye bende model fln yolluyordum cok eskiden bunu begenmis canm nişanlım benim bende hic ckarmyorum parmagmdaan. *.*

burdayım ya kahveyi döktüm poliçelerin üstüne gülücem diya harika canım ve geliyor hazır mısın PARMAĞINDAN CIKMASIN İNŞALLAH

Gül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet ideal öbürleri taş olmuyo zaten kaya

Ben de tasarım yapamıyorum onu napıcaz Neyse felekten bi gün çaldık, yarın artık hırpalar kendimi bitiririm ne yapalım
aynen ya heryer leş gibi kahve oldu sordular ben içmiycem dedim getirmişer bari içiyim dedim gülücem diye heryer kahve

burdayım ya kahveyi döktüm poliçelerin üstüne gülücem diya harika canım ve geliyor hazır mısın PARMAĞINDAN CIKMASIN İNŞALLAH

Sen ne olma emiiiiii yaaaaaaaa :) :) koptum yemin ediyorummm
Bende onu yapmıştım bi kere :) :)

Burdayımmm Çok güzel canım seninkiler de, mutlu günleriniz olsun hep

Amin canım çok saol

Gül güle tak kuzumm :) ne güzelmiş seninkide kız pırlanta o ne miniği gayet ideal öbürleri taş olmuyo zaten kaya

Saol canımmm,
Demi doğru ama bana minik gelior da çok seviyorum o ayrı

Güle güle tak canım inşallah çok güzelmiş

Saol canım benim

Kızlar hazırlıklar son sürat devam etmekte o sebepten giremedim hiç.
Nasılsınız?

Sen ne olma emiiiiii yaaaaaaaa :) :) koptum yemin ediyorummm
Bende onu yapmıştım bi kere :) :)

Amin canım çok saol

Saol canımmm,
Demi doğru ama bana minik gelior da çok seviyorum o ayrı

Saol canım benim
ayy napıyım ya koptum ben iyice bügün felekten calıstık yarın hallaederiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…