2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Beceriksiz ben albüm yapamadım ay yüklüyorum buraya artık sanki daha öncede yüklemiştim ama
Hayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallah Taşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz

Nolur bu cümleyi kurmayın bana çok pis gülme geliyor ahaha Kendi yazış tarzım geldi aklıma hiç çıkmasın inşallah parmağından yazdım ya sanki beddua ediyorum ay niye güldüm bu kadar
ayyy komik oldu gercekten koptummmetrafta kız kafayı kırdı bakısları var

Hahaha cok hossun valla. Aminnnnn derim oyle bedduaya ben

Hayırr ben ilk kez görüyorumm. Çok güzel canım senin de parmağından çıkmasın inşallah Taşlı model nasıl kullanışlı oluyor mu, ben düşer diye de çekinmiştim biraz
Amin hepimizin inşallah maşallah henüz sorun çıkarmadı ama dediğin gibi bi çok arkadaşımın yüzüğünün taşı düşmüş. Ay bu yüzükleri alıcak diye bizimki kendini paraladı resmen bu olsunda bu olsun diye

Hahaha ya ne delisin minibusten devam ediyorim gulmekten oldum insanlar tuhaf bakiyo banaa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…