Olsun yahu nolacak bi kere daha fazladan eğlenmiş olursunuz kimsenin hevesi kırılmasın :) Fiyatları iste bence canım en önemlisi o. Sonra beğenip oranın bütçeyi aştığını görünce üzülüyor insan. Tabi bütçe sıkıntısı yoksa ayrıyüyük yazmısım bide elim ayağıma dolaştı dün konuştuk nişan olacak gibi
yüyük yazmısım bide elim ayağıma dolaştı dün konuştuk nişan olacak gibi
mayısta canım bakınıyorum öyle burayı severdik zatenE çok sevimliii. Fiyat kapasite konum olarak uygnsa gayet sevimli olur ama hangi mevsim de tabii
Seni gidi görümcecik
Yok değil tabi ki ama biz nasıl kendi nişanımızda-düğünümüzde kendi isteklerimize göre hareket ediyorsak o kızda onu düşünüyordur
teklif alıyorum henüz geri dönmediler 10bintl bütçe ayırdım fazlasına yetmez gücümOlsun yahu nolacak bi kere daha fazladan eğlenmiş olursunuz kimsenin hevesi kırılmasın :) Fiyatları iste bence canım en önemlisi o. Sonra beğenip oranın bütçeyi aştığını görünce üzülüyor insan. Tabi bütçe sıkıntısı yoksa ayrı
evet sana yakın kuzu yok mu tanıdık falanaa burası bana çok yakın canım :) biliyorum :)
hehehehh senide görelim hatun
elbette kendi isteklerine göre hareket edilmeli, kullanmayacağın hiç bir şeye para vermenin anlamı yok..karşındaki insanı da düşünmelisin ama..yolunacak kaz gibi görürsen eğer, orada işler değişiyor maalesef
Valla evde olmasına rağmen biz de bi yarısı kadar masraf yaptık galiba en azteklif alıyorum henüz geri dönmediler 10bintl bütçe ayırdım fazlasına yetmez gücüm
evet sana yakın kuzu yok mu tanıdık falan
Güzelmiş yer canım :)yüyük yazmısım bide elim ayağıma dolaştı dün konuştuk nişan olacak gibi
Bende onu diyorum karışmamak lazım yarın öbür gün kardeşim evlense bende karışmam yani kötü olmaktansa kendi haline bırakmak daha iyi.. 1000 tl muhabbeti çok saçmaydı zaten çeyizi bırak yenisini al daha iyi :)
benim kardeşimde kapıda 1000tl vereceksin yoksa çıkarmam diyorayy daha neler var da , unutmaya çalışıyorumben para istesem babam beni camdan atardı heralde
ayy daha neler var da , unutmaya çalışıyorumben para istesem babam beni camdan atardı heralde
aynen indirimliymiş suanda mekan uygunbir fiyata cıkartabilirsemValla evde olmasına rağmen biz de bi yarısı kadar masraf yaptık galiba en az
Bizimki bana gözlerini çevirir sandığıda benide atardı evdenayy daha neler var da , unutmaya çalışıyorumben para istesem babam beni camdan atardı heralde
Evet haklısın canım
Erkek kardeşim bakalım birini karşımıza getirince ne yapacaz :)
bazı kızlar işi abartıyor zaten ben utanırım birşey istemeye bi kere ya
bide neden benim makyaj malzememi çamaşırımı alsınlar aayyyy
Ohoo nişan için fazla bile geldi bana bütçe gayet iyi. Bulursun gayet iyi bi yer canım .eklif alıyorum henüz geri dönmediler 10bintl bütçe ayırdım fazlasına yetmez gücüm
sağol kuzu bide uygun olursa güzel olurKuzum bende beğendim :)
sağol canım anlasırsak muhtesem olacakGüzelmiş yer canım :)
benim kardeşimde kapıda 1000tl vereceksin yoksa çıkarmam diyorsürekli kavga ediyorum sana noluyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?