evet canım çıkarmamda çıkarmam diyorduerkek kardeşin mi
Bizimki bana gözlerini çevirir sandığıda benide atardı evden
evet sana yakın kuzu yok mu tanıdık falan
ne güzel hayırlı olsun ben tutmadım hala tutsam iyi olacak amaAyy mekan demişken kına mekanı arayanlar tuttu mu mekan ? geçen gün zar zor bi yer buldum ben tuttuk gitti artık
inşallah canımfazlasına cıkamam suanOhoo nişan için fazla bile geldi bana bütçe gayet iyi. Bulursun gayet iyi bi yer canım .
Bakalım dönsünler de ne diyecekler
Adetler güzeldir hoştur tamam da adetleri çıkara çevirmek hiç hoş olmuyo gerçektenBiz ailecek depresyona girdik resmenBizi ne hale getirdiler diye ..
tatlım çok merak ettim. gelininizle şimdi aranız nasıl. bazıları öyle yaparsa daha kıymetli oluyor ya. sizde durum nasılBiz ailecek depresyona girdik resmenBizi ne hale getirdiler diye ..
evet canım çıkarmamda çıkarmam diyorduama eve borç getirmeden önceydi tabi şimdi bi yoklamak lazım sesi çıkacakmı bakalım
süper kuzu konus ne olur dön ben sana numaramıda yazarım orasıda olur orasıda güzel nişan olacakbabamın yok ama belki sözlüm tanıyo olabilir bi soruyum canım.biraz ilerisinde de biz düğünümüzü yapıcaz.neresi olduğunu anlamışsındır geldiysen bu tarafa eğer.orayı tanıyoduk konuştuk.kişi başı 30 liradan 25e düştü.bizim biraz kalabalık yalnız davetli onunda etkisi var.1000 kişi olabilir diye düşünüyoruz.
Yer bulmakta zorlandımm resmen yaa kafelere bakamıyorum çok küçükler yetmiyo e salonlar çok pahalıydı ufak bi salon bulduk uygun oldu öyle perşembe kına cumartesi düğün artık.. Bi an önce bulmaya çalış canımne güzel hayırlı olsun ben tutmadım hala tutsam iyi olacak ama
Bencede nişan için fazla bile canım rahat rahat halledersninşallah canımfazlasına cıkamam suan
evet bizdede kapıyı kapatıyorlar gelini vermiyorlaronu bana gönder sen1000tl cik veririm Bak hele cengavere sen kuşak bağlama da erkek kardeşe para verilir bizde
Adetler güzeldir hoştur tamam da adetleri çıkara çevirmek hiç hoş olmuyo gerçekten
ben cafe düşünüyorum az kişi olacak. düğün pazra olduğu için ben cumartesi yapıcam kınayı. arada gün olmaması lazım misafirler açısından inş bulurz.Yer bulmakta zorlandımm resmen yaa kafelere bakamıyorum çok küçükler yetmiyo e salonlar çok pahalıydı ufak bi salon bulduk uygun oldu öyle perşembe kına cumartesi düğün artık.. Bi an önce bulmaya çalış canım
kesinlikle yaa biz de kız tarafıyız şu an ama ne bi adet ne bişey valla .. sen baya baya bişeyler yaşamışssın canım Allah kolaylık versincanım bak bizde kısmetse evlenicez,
Adetler varsa iki taraf için vardır..Ama sen kız tarafı sadece işine gelen adetleri uygularsa cıvkı çıkar yaniolanlar acayip etki bıraktı bende ya, çeyiz v.s çıkarmayı düşünmüyorum ben
tatlım çok merak ettim. gelininizle şimdi aranız nasıl. bazıları öyle yaparsa daha kıymetli oluyor ya. sizde durum nasıl
olması gerektiği gibi demekki. yazık ama işte herşey daha güzel olabilecekken boşuna sıkıntı stres huzur bozma Allah beterinden saklasın diyelim genedeCanım yaşananlar unutulmuyor elbette, ama konuşmuyoruz o konuları da..yani öyle kıymete binme durumu yok ..mesafeliyiz
Bende cuma istiyodum kınayı ama dediğim gibi yer bulamadım bulduklarımda 3 - 4 binden başlıyodu o yüzden perşembe tuttumben cafe düşünüyorum az kişi olacak. düğün pazra olduğu için ben cumartesi yapıcam kınayı. arada gün olmaması lazım misafirler açısından inş bulurz.
Ayy halletin mi ne güzel ya , hayırlı olsun kuzuu..Ayy mekan demişken kına mekanı arayanlar tuttu mu mekan ? geçen gün zar zor bi yer buldum ben tuttuk gitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?