- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
ne güzel ya bencede kıymetini bil :) ben tepki gösterince benimki sadece bir saat baktı aaa ben altından kalkamıom çok zor karar vermek nolur sen bak diye yalvardı bana
bende hiç bakmadım , nişanlım ayarlamıştı..arkadaşı daha önce gitmiş , ama biz uçak biletlerini ayarlamadık ya
Kıymetini biliyorum kiAy canım nişanlıımm .p
Canım uçak biletleri gün geçtikçe artıyor bian önce alın
merhabalar kızlar bende yeni katıldım aranıza 24 nisanda evde isteme faslının arkasına nişanım olacak düğün seneye Allah nasip ederse
nişan menüsü ayarlamaya çalışıyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim
menüye bunları düşündüm
börek kıymalı tavuklu karışık başka çeşit de olabilir
peynirli poğaça
yaprak sarması
yalancı çerkez tavuğu
kurabiye ( çatlak kurabiye veya elmalı kurabiye düşünüyorum)
mercimek köfte
belki patates topları yapmayı düşünüyorum patates salatası çok yer kaplayıp bulaştığı için patatesleri izim içine maydonoz yeşil soğan koyup top haline getirmeyi düşünüyorum servisi kolay olsun diye
ayrıca çocuklar için pop cake ve butik kurabiye olacak
sizce kek yapmalımıyım onunda serivisi kolay olsun diye cupcake kalıbında sadece kek yapmayı düşündüm
çok mu sıradan olmuş menü sizce
aklınızda güzel değişik tarifler varsa paylaşırsanız sevinirim
Tatlı Gelincikler;
Hepinize iyi akşamlar bende Ankaradayım yeniyim,bu forumda bende telaş oldu,stres oldu,ankaralı gelincikler,çeyizleri nerde alıyorsunuz,düğünü nerde yapacaksınız,telaş sardı bakalım nasıl olacak
Hepinize mutluluklar canlarım.
Aranıza katılmakta mutluluk duyarım.
Günaydın cumartesi madurları
günaydın cumartesi çalışanları... hiç kıskanmıyorum su cumartesileri calışmayıp su anda yatanları
ben bugün çok mutluyum balayını satın aldık ve üstümden büyük bir yük kalktı
Günaydınnnnnn güzeller
Günaydın güzellikler, bende bir cumartesi mağduruyum :S :S
nerelerdesin :)kızlarrr napıyosunuz iki gündür gelemiyorum pek
sorma işlerin peşinden koşuyorum vakit kaldıkça nişan mekanı için koşturuyorum sıkıldım bunaldım nefes almak istedimnerelerdesin :)
kızlarrr napıyosunuz iki gündür gelemiyorum pek
hoşbulduk kuzum napıyosunuz bakalım ?Hoşgeldin kuzum :)
iyi yaptın ozman :) nişan için seçenekler nedir bizlerle de paylaşsanasorma işlerin peşinden koşuyorum vakit kaldıkça nişan mekanı için koşturuyorum sıkıldım bunaldım nefes almak istedim
hoşbulduk kuzum napıyosunuz bakalım ?
kır düğünü yapan mekanları ayarlıyorum sabah biriylr görüştüm kokteyl menü yeşil zeytin havuc salatalık dilimleri kanepeler tavuk patates kroket kaşar pane pattes cips tavuk şiş tabaklar hiç boş kalmayacak sınırsız servis kişi başı 30tl dahada anlaşabileceklerini söylediler resimlere bi bakın kızlariyi yaptın ozman :) nişan için seçenekler nedir bizlerle de paylaşsana
bende saldım bu haftazor toparlıyorum iki gündür aynı moddayımÇalışmaya çalışıyorum bi proje var bitmesi lazım ama çalışan yok
çok güzel. kaç kişilik tutmayı düşünyorsunEki Görüntüle 1463315 Eki Görüntüle 1463313 Eki Görüntüle 1463314 Eki Görüntüle 1463315 Eki Görüntüle 1463316
kır düğünü yapan mekanları ayarlıyorum sabah biriylr görüştüm kokteyl menü yeşil zeytin havuc salatalık dilimleri kanepeler tavuk patates kroket kaşar pane pattes cips tavuk şiş tabaklar hiç boş kalmayacak sınırsız servis kişi başı 30tl dahada anlaşabileceklerini söylediler resimlere bi bakın kızlar Eki Görüntüle 1463314 Eki Görüntüle 1463313 Eki Görüntüle 1463313
400 kişi ok yaydan cıktı net tarih almalıyım ben doğum günümde isterdim 23 mayıs ama cumartesiye denk geliyor cumartesi erkek arkadaşım çalısıyor ben biliyorum o rahat edemez istanbula gidiyor cumadan cumartesi dönüyor pazar olsun dedim24 mayıs yada 31 mayıs ben beğendim burayı yoğun düsünüuorumçok güzel. kaç kişilik tutmayı düşünyorsun
evet çok güzel bir yer bütçen nasıl bilmiyorum ama 400 kişide az para tutmuyor hani. 31 mayıs daha iyi olabilri ne kadar geç olursa havanın güzel olma ihtimali okadar çok olur canım400 kişi ok yaydan cıktı net tarih almalıyım ben doğum günümde isterdim 23 mayıs ama cumartesiye denk geliyor cumartesi erkek arkadaşım çalısıyor ben biliyorum o rahat edemez istanbula gidiyor cumadan cumartesi dönüyor pazar olsun dedim24 mayıs yada 31 mayıs ben beğendim burayı yoğun düsünüuorum
benimde aklıma o geldi kişi sayısı azaldıkça fiyat artıyor daha konusuruz dedik 8bin 9 bin tl kapamayı düşünüyorum ama yer cok güzel madem kalktık bi işe güzel olsun dedim tabi daha ailelerle konusulacak gerci ben karsılayacağım masrafları ama onay gerekevet çok güzel bir yer bütçen nasıl bilmiyorum ama 400 kişide az para tutmuyor hani. 31 mayıs daha iyi olabilri ne kadar geç olursa havanın güzel olma ihtimali okadar çok olur canım
sana bir uyarıda bulunayım başıma geldiği için. nişanda bende böyle kendim karşıladım ettim. düğüne sıra gelince. bizimkiler hep dedi nişandan aşağı bir yer olmamalı. buda düğün yeri ararken bizi zora sokmuştu. bütçe olarak. sende şimdi böyle bir mekanda yaparsan düğün için olan beklentiyi arttırırsın. altından kalkabilirmisiniz iyi düşünbenimde aklıma o geldi kişi sayısı azaldıkça fiyat artıyor daha konusuruz dedik 8bin 9 bin tl kapamayı düşünüyorum ama yer cok güzel madem kalktık bi işe güzel olsun dedim tabi daha ailelerle konusulacak gerci ben karsılayacağım masrafları ama onay gerek
canım düğün yeri belli gibi ona karar vermiştik yemekli falan ama doğru söylüyosun bide şu var nişanı biz yapıyoruz düğünü erkek arkadasım onun seçtiği yerde cok güzel ama doğru diyosun beklenti artarsana bir uyarıda bulunayım başıma geldiği için. nişanda bende böyle kendim karşıladım ettim. düğüne sıra gelince. bizimkiler hep dedi nişandan aşağı bir yer olmamalı. buda düğün yeri ararken bizi zora sokmuştu. bütçe olarak. sende şimdi böyle bir mekanda yaparsan düğün için olan beklentiyi arttırırsın. altından kalkabilirmisiniz iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?