2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ne güzel ya bencede kıymetini bil :) ben tepki gösterince benimki sadece bir saat baktı aaa ben altından kalkamıom çok zor karar vermek nolur sen bak diye yalvardı bana

Kıymetini biliyorum ki Ay canım nişanlıımm .p

bende hiç bakmadım , nişanlım ayarlamıştı..arkadaşı daha önce gitmiş , ama biz uçak biletlerini ayarlamadık ya

Canım uçak biletleri gün geçtikçe artıyor bian önce alın

Merhaba hoşgeldin aramıza yaklaşık 1 ay kalmış sözüne bence güzel menün ne eksik ne fazla göremedim inşallah hayırlısı olur

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Ankaralı değilim ama Ankaradan arkdşlar var topikte yardımcı olurlar sana İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Günaydın cumartesi madurları

günaydın cumartesi çalışanları... hiç kıskanmıyorum su cumartesileri calışmayıp su anda yatanları

ben bugün çok mutluyum balayını satın aldık ve üstümden büyük bir yük kalktı

Günaydınnnnnn güzeller

Günaydın güzellikler, bende bir cumartesi mağduruyum :S :S

Tünaydın kızlarr, yine iş yine iş

iyi yaptın ozman :) nişan için seçenekler nedir bizlerle de paylaşsana
kır düğünü yapan mekanları ayarlıyorum sabah biriylr görüştüm kokteyl menü yeşil zeytin havuc salatalık dilimleri kanepeler tavuk patates kroket kaşar pane pattes cips tavuk şiş tabaklar hiç boş kalmayacak sınırsız servis kişi başı 30tl dahada anlaşabileceklerini söylediler resimlere bi bakın kızlar

çok güzel. kaç kişilik tutmayı düşünyorsun

çok güzel. kaç kişilik tutmayı düşünyorsun
400 kişi ok yaydan cıktı net tarih almalıyım ben doğum günümde isterdim 23 mayıs ama cumartesiye denk geliyor cumartesi erkek arkadaşım çalısıyor ben biliyorum o rahat edemez istanbula gidiyor cumadan cumartesi dönüyor pazar olsun dedim24 mayıs yada 31 mayıs ben beğendim burayı yoğun düsünüuorum

evet çok güzel bir yer bütçen nasıl bilmiyorum ama 400 kişide az para tutmuyor hani. 31 mayıs daha iyi olabilri ne kadar geç olursa havanın güzel olma ihtimali okadar çok olur canım

evet çok güzel bir yer bütçen nasıl bilmiyorum ama 400 kişide az para tutmuyor hani. 31 mayıs daha iyi olabilri ne kadar geç olursa havanın güzel olma ihtimali okadar çok olur canım
benimde aklıma o geldi kişi sayısı azaldıkça fiyat artıyor daha konusuruz dedik 8bin 9 bin tl kapamayı düşünüyorum ama yer cok güzel madem kalktık bi işe güzel olsun dedim tabi daha ailelerle konusulacak gerci ben karsılayacağım masrafları ama onay gerek

sana bir uyarıda bulunayım başıma geldiği için. nişanda bende böyle kendim karşıladım ettim. düğüne sıra gelince. bizimkiler hep dedi nişandan aşağı bir yer olmamalı. buda düğün yeri ararken bizi zora sokmuştu. bütçe olarak. sende şimdi böyle bir mekanda yaparsan düğün için olan beklentiyi arttırırsın. altından kalkabilirmisiniz iyi düşün

canım düğün yeri belli gibi ona karar vermiştik yemekli falan ama doğru söylüyosun bide şu var nişanı biz yapıyoruz düğünü erkek arkadasım onun seçtiği yerde cok güzel ama doğru diyosun beklenti artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…