Hahah aynen vallabende onun karta yükklücem ne fenayız
Aynen öyle kuzu.
Balayını nişanlıcığıma yüklemiştim herşey gibi
Bunları da ben alsam iyi olurdu aslında. Dur bakalım ay başı bi çaresine bakmaya çalışayım bu işin.
bende onun karta yükklücem ne fenayız
çok güzel bir yer orası ve şuanki fiyatı çok yüksek iyi almışsınız :)antalya titanic beach hotel lara canım :)
Hahah aynen vallaNapalım hayat müşterek canııııım
hahhaah bende nişanlımın karta yüklemiştim
bu arada biletler bizim 800 tl tuttu küsürleri de vardır ama :S
çok güzel bir yer orası ve şuanki fiyatı çok yüksek iyi almışsınız :)
benim kartta limit yok ama tamamen ondan hahabiraz önce msj attım akşam tur şirketine gidiyoruz dimi dedim. sen nereye istersen tabiki gderiz demiş geçenki fırça işe yaramış anlaşılan
Off biletler çok fena pahalıymış yaaa..hahhaah bende nişanlımın karta yüklemiştim
bu arada biletler bizim 800 tl tuttu küsürleri de vardır ama :S
Hoşgeldin canıım.Selam kizlar
bugun nisanlimin dogum gunu
Sabahtan beri hediye aradim. En sonunda spor ayakkabi aldim. Zaten oyle bakiniyordu. Insallah begenir. Pek sanmiyorum ama degistiririz olmazsa
Siz ne yaptiniz bakim, biraz okudum, gelin gorumce muhabbetleri olmus
Selam kizlar
bugun nisanlimin dogum gunu
Sabahtan beri hediye aradim. En sonunda spor ayakkabi aldim. Zaten oyle bakiniyordu. Insallah begenir. Pek sanmiyorum ama degistiririz olmazsa
Siz ne yaptiniz bakim, biraz okudum, gelin gorumce muhabbetleri olmus
Off biletler çok fena pahalıymış yaaa..
EE o zaman normal o kada para vermeniz ama cidden çok para. Zaman yaklaştıkça çoğalıyo zaten iyi ki almışsınız.Sen almışsan beğenir canım ya hiç olmadı değişirsiniz :)
Evet ya
Adana - antalya
Antalya-istanbul
Tam sezonu olunca böyle uçuk oluyor fiyatlar ama şuan daha pahalı :S
EE o zaman normal o kada para vermeniz ama cidden çok para. Zaman yaklaştıkça çoğalıyo zaten iyi ki almışsınız.
En güzeli kuzuu, ne yapsan kar neticedeeEvet ya bian önce halletmek lazım,
bizde böyle şeyleri aradan çıkardık malum henüz pek birşey yapamıyoruz
merhabalar kızlar bende yeni katıldım aranıza 24 nisanda evde isteme faslının arkasına nişanım olacak düğün seneye Allah nasip ederse
nişan menüsü ayarlamaya çalışıyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim
menüye bunları düşündüm
börek kıymalı tavuklu karışık başka çeşit de olabilir
peynirli poğaça
yaprak sarması
yalancı çerkez tavuğu
kurabiye ( çatlak kurabiye veya elmalı kurabiye düşünüyorum)
mercimek köfte
belki patates topları yapmayı düşünüyorum patates salatası çok yer kaplayıp bulaştığı için patatesleri izim içine maydonoz yeşil soğan koyup top haline getirmeyi düşünüyorum servisi kolay olsun diye
ayrıca çocuklar için pop cake ve butik kurabiye olacak
sizce kek yapmalımıyım onunda serivisi kolay olsun diye cupcake kalıbında sadece kek yapmayı düşündüm
çok mu sıradan olmuş menü sizce
aklınızda güzel değişik tarifler varsa paylaşırsanız sevinirim
kızlar ikinizde hoşgeldiniz aramıza :) hiç stres yapmayın burda her derdinize çözüm destek olacak birileri mutlaka olacaktır. :)Tatlı Gelincikler;
Hepinize iyi akşamlar bende Ankaradayım yeniyim,bu forumda bende telaş oldu,stres oldu,ankaralı gelincikler,çeyizleri nerde alıyorsunuz,düğünü nerde yapacaksınız,telaş sardı bakalım nasıl olacak
Hepinize mutluluklar canlarım.
Aranıza katılmakta mutluluk duyarım.
Günaydın cumartesi madurları
günaydın cumartesi çalışanları... hiç kıskanmıyorum su cumartesileri calışmayıp su anda yatanları
ben bugün çok mutluyum balayını satın aldık ve üstümden büyük bir yük kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?