en güzelini yapmışsın ama düğün tarihi belli olmadan nasıl belirledin?oooo maşallahhh :) biz nişan olmadan almıştık balayını
en güzelini yapmışsın ama düğün tarihi belli olmadan nasıl belirledin?
hayırlı olsun canım darısı biz alamayanların basınaben bugün çok mutluyum balayını satın aldık ve üstümden büyük bir yük kalktı
Nişan olmadan düğün tarihide belliydi desem
amin canımhayırlı olsun canım darısı biz alamayanların basına
nereye gidiyosunuz balayınasüpermiş. salonuda tutmuştuk de de düşüp bayılım
amin canıminş halledersiniz. benim için artık çok sıkıtnı veriyordu gına gelmişti resmen büyük rahatladım.
çok güzel görünüyo canım
süpermiş. salonuda tutmuştuk de de düşüp bayılım
amin canıminş halledersiniz. benim için artık çok sıkıtnı veriyordu gına gelmişti resmen büyük rahatladım.
teşekkür ederim canım inş güzel geçerçok güzel görünüyo canım
farklı şehirde olunca normal oluyor bu tarz şeylerAnnesi tutmuştu , nişandan 2 hafta önce
teşekkür ederim canım inş güzel geçerdarısı başınıza
farklı şehirde olunca normal oluyor bu tarz şeyler
tşkler :) tanıdık olunca her iş kolay oluyor ne güzel :)hayırlı olsun canım çok güzelmiş otelcurlygirl .bizimde daha nişan yok düğün kına vs. tutuldu.balayını da ayarlıycaktık ama gerek yok 2 gün önceden haber vermeniz yeterli size yerimiz her zaman var demişler.daha önce sözlüm gittiği için.onuda ayarladık sayılır yani.
tşkler :) tanıdık olunca her iş kolay oluyor ne güzel :)
saol canım benimsenin adına mutlu oldım kız yazmadan geçmim dediminşallah gönlümüze göre geçiririz balayımızı
ben bugün çok mutluyum balayını satın aldık ve üstümden büyük bir yük kalktı
ay bende yaaaGünaydın güzellikler, bende bir cumartesi mağduruyum :S :S
Canım hayırlı olsun ay ben bu balayı için çok heycanlıyım :) :)
ay bende yaaabelkide oyüzdne okadar stres yaptım
ne güzel ya bencede kıymetini bil :) ben tepki gösterince benimki sadece bir saat baktı aaa ben altından kalkamıom çok zor karar vermek nolur sen bak diye yalvardı banaolabilir ama ben balayını tamamen nişanlım ayıktım onu da sen ayarla dedim ayarladı saolsun 1 hafta gece gündüz baktı ama kıyamam ya
ne güzel ya bencede kıymetini bil :) ben tepki gösterince benimki sadece bir saat baktı aaa ben altından kalkamıom çok zor karar vermek nolur sen bak diye yalvardı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?