canım işte bendede nişanı ben yaptım düğünü nişanlımın ailesi yapacaktı. ama ister istemez bizimkiler şundan aşağı olmaz şöle olmaz falan diye kriterler koymuşlardı. etrafındaki insanlar bile nişan böyleyse düğünde ne olcak bakalım falan gibi laflar diyorlardı. nişanlımın aileside maddi anlamda çok lükse kaçmak istemedikleri için sıkıntı oldu biraz bizde.canım düğün yeri belli gibi ona karar vermiştik yemekli falan ama doğru söylüyosun bide şu var nişanı biz yapıyoruz düğünü erkek arkadasım onun seçtiği yerde cok güzel ama doğru diyosun beklenti artar
doğru söylüyosun kuzum ne bileyim araştırıyorum daha ailemle konuşacağım kafamda karıstı masrafda bayağı oluyorcanım işte bendede nişanı ben yaptım düğünü nişanlımın ailesi yapacaktı. ama ister istemez bizimkiler şundan aşağı olmaz şöle olmaz falan diye kriterler koymuşlardı. etrafındaki insanlar bile nişan böyleyse düğünde ne olcak bakalım falan gibi laflar diyorlardı. nişanlımın aileside maddi anlamda çok lükse kaçmak istemedikleri için sıkıntı oldu biraz bizde.
kesinlikleBitmeyen gün yapmışlar
kesinlikle
Puuuffff
bdv ye baksakmıdedikodu malzememiz de yok bugün
bdv ye baksakmı
yok anacım oraya bakınca benim dengelerim şaşıyor
herkes kim bilir nerelerde neler yapıyorlarKimse de yokki
herkes kim bilir nerelerde neler yapıyorlarpazratesi bol hareket olur :)
herkes kim bilir nerelerde neler yapıyorlarpazratesi bol hareket olur :)
ben zaten bir yandan çalışıyorum bir yandan doğum günü partisi var yarına ona süsler hazırlıyorumheheheh dimi , az kaldı zaten son yarım saat
ben zaten bir yandan çalışıyorum bir yandan doğum günü partisi var yarına ona süsler hazırlıyorumgözlerim ağrıdı
ben zaten bir yandan çalışıyorum bir yandan doğum günü partisi var yarına ona süsler hazırlıyorumgözlerim ağrıdı
bizdede yağmurdan doğru düzgün çalışan olmadı ama ofiste olunca hava şartları etkilemiyor sinir oluyorumsabah kimse çıkmadı sahaya o yüzden iş de yok ki
ne süsleri hazırlıyorsun sen ?
hadi iyisin :)Direeeennn
:) :) hayırdır kimin doğum günüsü
Ayyy babam aradı yoldaymış o da işten çıkmış alırım seni dediiyihuuu
bizdede yağmurdan doğru düzgün çalışan olmadı ama ofiste olunca hava şartları etkilemiyor sinir oluyorum
hadi iyisin :)
kızlar yarına 1. yaş günü için pasta siparişim var. onun yanında hediye olarak iyiki doğdun barnerı hazırlıyorum. birde şöle birşey yaptım
normalde şantiyede çalışıyorum canım. ama butik pasta-kurabiye yapıyorum ya bu süsler onun için.Sen ne iş yapıyosun ki canım :) Çok güzel olmuş bu arada ellerine sağlık
normalde şantiyede çalışıyorum canım. ama butik pasta-kurabiye yapıyorum ya bu süsler onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?