2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

amanın 21 mi 25 mi yeri beğenmenize sevindim inşallah olur

ya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin biraz
gelinlik için zaten düşündüğüm bir foto vardı onu göstererek sipariş verdim. oyzüden şuan üzerimde fotosu yok. dikilecek inş ve ilk provamız 25 martta

Günaydın kızlar , güzel bir hafta olur inşallah

Günaydın gelincikler

Günaydınlar hepinize :)

Günaydınn hayırlı haftalar :)

Günaydın kızlaaarrr Hayırlı güzel bir hafta dileği ile

günaydınlar hayırlı haftalar kızlar

Günaydın kızlarrr inşallah güzel bir hafta olurr bu hafta hiç üzülmeyelim çok güzel geçsin

21 Aslan gibi boğayım. Yükselenim de aslan ayıptır ssöylemesi. İki uyuz burç damarlarımda akıyor

Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği ama
benimde ikizler başa bela ikizler yükselenimde ikizler erkek arkadaşımda ikizler feleğimiz sasıyor bazen dengesizlikler yüzündensenin ikizlerde akıyordur damarından

benimde ikizler başa bela ikizler yükselenimde ikizler erkek arkadaşımda ikizler feleğimiz sasıyor bazen dengesizlikler yüzündensenin ikizlerde akıyordur damarından
Evet bazı yerlerde ikizler diye geçiyorum ama bariz boğayım ben ya Azıcık da aslan Nişanlım da aslan düşün halimizi Sizin işiniz zor ya ikizler de çok karmaşık oluyor

Balayı yerlerini tutanlar gelinliklerini alan veya sipariş eden tüm gelinlerimize hayırlı olsunnnn
benim o benimmm tşkler
günaydın kızlarr oo balayılar gelinlikler havada ucusuyo
aynen
Günaydın kuzulaaar!
Mutlu haberler vereceğimiz çook güzel bi hafta olsun İnşallah :)

Kuzuuu ay maşallah sana ya süper bi haber. Çok merak edicez şimdiiii
inş canım
Günaydın kızlarrr inşallah güzel bir hafta olurr bu hafta hiç üzülmeyelim çok güzel geçsin
inşşş
ya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin biraz

Hadi bakalım hayırlı olsun nasıl bişey :)

21 Aslan gibi boğayım. Yükselenim de aslan ayıptır ssöylemesi. İki uyuz burç damarlarımda akıyor

Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği ama
kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim

Eklentiler

• kz8f.jpg_580.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2015-02-26-11-17-22.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 63
Evet bazı yerlerde ikizler diye geçiyorum ama bariz boğayım ben ya Azıcık da aslan Nişanlım da aslan düşün halimizi Sizin işiniz zor ya ikizler de çok karmaşık oluyor
seninde zor ikinizde dediğim dedik bizde bazen kayış kopuyor zaten bazen öyle ruh hallerine bürünüyoruz ki Allah kurtarsın

çok güzel bende böyle yaka düşünüyorum zaten her yer straplez

Canım uzun kollu mu düşünyosun ben görmüştümde yazmamıştm :) Bu model mi olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…