2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa aşk olsun sana heyecanlanmıştım şuradaa
Neyse yarını bekleyeceğiz artık..

Harcıyoruz daa ne güzel mi onu bilemiyorum canım
Mecburiyetten işteee, sen de başla valla ne alsan kar.
yeni ask evine yeni guzel seyler almak kadar guzel bisey yok canim
sevdicegim al diyor yavastan....

merhaba gelin adaylari adiniza hazirlanan size ozel tasarim ayakkabilar icin bize ulasin

Selamm kızlar :) H happyNow sendemi fotoğrafçı arıyosun canım :) sevdicek bulmuş bizimkinii düğünden önce olucak çekim tüm gün bide düğün günü kuaför olucak yine işte fotoğraflar albümler falan var pakette. ama senin dediğin 2200 çok diğerini 1200 olanı düşünebilirsin ama bizimde yaklaşık öyle bişey daha uygunu yok

Çok dimii biliyoruum Ama fotoğrafları çok güzeldi ve paket çok zengindi .
Ama zaten olmaz veremicez foto.ya o kadar para
1200 iyi dimi artık daha ne yapayım
Ortalaması bu zaten.
750ye de buldum mesela ama fotoğraflarını hiç beğenmedim ki düz fotolar yanii. Ne manası kaldı öyle olduktan sonra

çok güzelmiş güle güle kullan canım :)

Son düzenleme:
Bencede iiyi tüm gün için canım.. Dediğin gibi bakıncada fotoğraflara bi güzelliği olsun yani paket nasıl onun bide adı ne fotoğrafcının bakiim internetten nasıl çekimleri :)

O zaman da mı demiştim hahah Elime alınca daha bi beğendim. Tabakları da büyükmüş ben küçük bekliyordum kahvaltı tabağını. Maşallah servis tabağı kadar var
Oh oh maşallah
Benim kahvaltı takımının bi servis tabağı var bi de üstünde pasta tabağı gibi küçük bi tabağı var ilginç ama gerçek
çok güzelmiş güle güle kullan canım :)
Teşekkürler kuzuuu :)
Bencede iiyi tüm gün için canım.. Dediğin gibi bakıncada fotoğraflara bi güzelliği olsun yani paket nasıl onun bide adı ne fotoğrafcının bakiim internetten nasıl çekimleri :)
Canım detayları hatırlayamıyorum ama dün yanlış anlamadıysam trash days çekim için verdi bana fiyatı.
Özelden göndereyim bak bi fikir ver sende beğenecekmisin vs diye

N Nyks01 boş duranı sevmezmiş Allah bilirsin, o zaman sana da göndereyim de şu fotoğrafçıları bir bakıver bir fikir ver gözünü seveyim hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…