- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 30
yeni ask evine yeni guzel seyler almak kadar guzel bisey yok canimAaa aşk olsun sana heyecanlanmıştım şuradaa
Neyse yarını bekleyeceğiz artık..
Harcıyoruz daa ne güzel mi onu bilemiyorum canım
Mecburiyetten işteee, sen de başla valla ne alsan kar.
Öyle zaten çok güzel ve keyifli.yeni ask evine yeni guzel seyler almak kadar guzel bisey yok canim
sevdicegim al diyor yavastan....
Çok dimii biliyoruumSelamm kızlar :) H happyNow sendemi fotoğrafçı arıyosun canım :) sevdicek bulmuş bizimkinii düğünden önce olucak çekim tüm gün bide düğün günü kuaför olucak yine işte fotoğraflar albümler falan var pakette. ama senin dediğin 2200 çok diğerini 1200 olanı düşünebilirsin ama bizimde yaklaşık öyle bişey daha uygunu yok
Akşama atayım beybiAaa aşk olsun sana heyecanlanmıştım şuradaa
Neyse yarını bekleyeceğiz artık..
Hhaha zaten almadan da demliğine vurulmuştunAkşama atayım beybiDemliğini çok beğendim yaa
O zaman da mı demiştim hahahHhaha zaten almadan da demliğine vurulmuştun
Kuzuu albümden görebilirsin takipteyim seni :)
Benimkideeee
Dur kafam çorba oldu hangisi hangisiydi karıştırdım ama şimdi bakıp göndercem özelden hem yorum yap fotoları beğencekmisin. Ben beğendim bayaa.
Albümden bak kuzum oraya eklediimm :)
Bencede iiyi tüm gün için canım.. Dediğin gibi bakıncada fotoğraflara bi güzelliği olsun yaniÇok dimii biliyoruumAma fotoğrafları çok güzeldi ve paket çok zengindi .
Ama zaten olmaz veremicez foto.ya o kadar para
1200 iyi dimi artık daha ne yapayım
Ortalaması bu zaten.
750ye de buldum mesela ama fotoğraflarını hiç beğenmedim ki düz fotolar yanii. Ne manası kaldı öyle olduktan sonra
Güle güle kullan canımsss :)O zaman da mı demiştim hahahElime alınca daha bi beğendim. Tabakları da büyükmüş ben küçük bekliyordum kahvaltı tabağını. Maşallah servis tabağı kadar var
Oh oh maşallahO zaman da mı demiştim hahahElime alınca daha bi beğendim. Tabakları da büyükmüş ben küçük bekliyordum kahvaltı tabağını. Maşallah servis tabağı kadar var
Teşekkürler kuzuuu :)çok güzelmiş güle güle kullan canım :)
Canım detayları hatırlayamıyorum ama dün yanlış anlamadıysam trash days çekim için verdi bana fiyatı.Bencede iiyi tüm gün için canım.. Dediğin gibi bakıncada fotoğraflara bi güzelliği olsun yanipaket nasıl onun bide adı ne fotoğrafcının bakiim internetten nasıl çekimleri :)
TEşekkürler canımm :)Güle güle kullan canımsss :)
Kız sen nerdesinnMerhaba kızlar uzak kaldım napıyosunuz?
Demek geldin kaçaaak :)Merhaba kızlar uzak kaldım napıyosunuz?
Biz bugün burada başbaşayız anlaşıldıDemek geldin kaçaaak :)
Nerelerdesin bakiiim?
Haha sormaaa baya başbaşa bir gün geçirdik seninle :dBiz bugün burada başbaşayız anlaşıldı
Hahaha ölebilirim şuan ciddenYolla yolla ben de fotoğraf araştırıyorum zaten şu andaGerçi meyve fotoğrafı ama olsun yani o da fotoğraf sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?