- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kapanmış canım artık alışveriş yapılmıyomuşKızlar ya evim net e ne olmuş, blog kısmı açılıyo sadece.
Alışveriş kısmına girenediim
İnşallah bakalım neyseki bi o da bitti kafadaHavada gibi duruşunu çok sevdim ben de... Evet çok güzel olur cidden yapmalısıın :)
Yaa hayallerim yıkıldı şuan.Kapanmış canım artık alışveriş yapılmıyomuşgeçen gün öğrendim bende
Yaa ben de beğenyorum bunları, hatta komple iyiymiş. Bir tek baza çok iyi oluyor depolama açısından, böyle de daha şık oluyor, çelişkim bu yani :)Senin mobilyalar belli en azından canım :) ben onlara göre seçerim diyorum ama o da yokama yatak odasında yatak kısmı kafada oturdu az çok :)
Ben de yıllar sonra limangoya gireyim dedim bugün kapanmışKapanmış canım artık alışveriş yapılmıyomuşgeçen gün öğrendim bende
Yaa ben de beğenyorum bunları, hatta komple iyiymiş. Bir tek baza çok iyi oluyor depolama açısından, böyle de daha şık oluyor, çelişkim bu yani :)
Ben de yıllar sonra limangoya gireyim dedim bugün kapanmış
Modeli nasıl yatağın merak ettim :) Göstermişsindir belki de hatırlayamıyorum şimdi baza diyince daha bi dikkatle bakasım geldiYaa evet baza da lazım işte yorgan aystık koymak için en azından..
Yoksa bunlar daha şık ama hiç bakmadım bile aklımı kurcalamasın diye direkt bazalı alıverdim .
Çünkü bakıyorum bazaların içi herkesin evinde dolu tıklım tıklım, olmasa ne yaparlardı acaba
Ay çok komiğiz ben de ilk defa bişey almak istedim başka sitede gösterdi evim.net de diye. Heyecanla girdim ama hüsranla çıktım
Şamdan mı bakıcaktın canımYaa hayallerim yıkıldı şuan.
Kırk yılda bir işe yayacaktı yaniii
Bunların altını depolama için kullanmak istiyosan yapılıyo canım biz çok yaptık yani benimkide öyle olucak tabikiii en sevdiğim şeyy yatak altı depo alanıYaa ben de beğenyorum bunları, hatta komple iyiymiş. Bir tek baza çok iyi oluyor depolama açısından, böyle de daha şık oluyor, çelişkim bu yani :)
Ben de yıllar sonra limangoya gireyim dedim bugün kapanmış
Ay koymuştum buraya kuzu evet ama şuan bulamıyorum resmenModeli nasıl yatağın merak ettim :) Göstermişsindir belki de hatırlayamıyorum şimdi baza diyince daha bi dikkatle bakasım geldiHer yer alışveriş sitesi kuzu bulursun ya :)
güzeller ama bulursun bunlardan var bauhaus baktın mıAy koymuştum buraya kuzu evet ama şuan bulamıyorum resmen
Üzülme ama zaten baza kısmı görünmüyodu
Ama bak benim evim.net de aradığım buydu. Hiçbi yerde göremedim
Ağlamak istiyorum!
canım işyerinde denetim var. başımı kaşıyamıyorum birkaç gündür.curlygirl nerelerdesin ?
Ayy buldum kuzuuu.güzeller ama bulursun bunlardan var bauhaus baktın mı
canım seni göremiyordum bende sık göremedim dünde geldi aklıma dedim nerelerde yoğunsuncanım işyerinde denetim var. başımı kaşıyamıyorum birkaç gündür.
güzel yatak odan ne renk?Ayy buldum kuzuuu.
Gittigidiyorda var şuan çığlık atabilirim.
60TL iki tane alıcam.
Nasıl sence moru? :)
Beyaz kuzum.güzel yatak odan ne renk?
Maliyeti çok artıyor mu pekiBunların altını depolama için kullanmak istiyosan yapılıyo canım biz çok yaptık yani benimkide öyle olucak tabikiii en sevdiğim şeyy yatak altı depo alanı
Oo kimleri görüyorumselam kızlarr napıyosunuz?
Çok hoş olur diyorumBeyaz kuzum.
Mor bişilerle renklendireyim istiyodum ana ne dersiiniiz?
CanımsıınÇok hoş olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?