Dii mi tekli olan dah güzel gibi geldi bana da.Tekli olanı daha güzel bence :) Kısası varmış daha ucuzMalzemeye göre iyi bence fiyatları da :)
Kuzu oda beyaz ağırlıklı zaten, haricinde de henüz emin olamasam da pudra vs olacak.Maviyi beğendim :) Koyacağın oda ne renk olacak
Aa masa beyazsa şamdan sönük kalır doğru, tabi uğraşırım dersen evde kendin boyarsın :) Metalik de olabilir ama bence cam şamdan daha şık durur :) Pudra ağırlıklıysa da mavi yerine pembe daha uyumlu durabilirDii mi tekli olan dah güzel gibi geldi bana da.
Kısası da var ama uzunlar daha şık gibimsii
Kuzu oda beyaz ağırlıklı zaten, haricinde de henüz emin olamasam da pudra vs olacak.
Ama bu şamdanların masası da beyaz ya renkli bişi daha iyi olabilir gibi di mi, ya da metal gümüş bişey
http://www.ikeamarket.biz/index.php?route=product/product&path=46&product_id=174 bumu yaniiiiiAa masa beyazsa şamdan sönük kalır doğru, tabi uğraşırım dersen evde kendin boyarsın :) Metalik de olabilir ama bence cam şamdan daha şık durur :) Pudra ağırlıklıysa da mavi yerine pembe daha uyumlu durabilir
O da güzelmişş, benim aklıma direk renkli gelmişti
O da güzelmiiiş, tükenmiş ..O da güzelmişş, benim aklıma direk renkli gelmişti
http://www.englishhome.com.tr/romano-cam-mumluk.html
Evet şuzun daha şık, cam olmasını şu açıdan söyledim, çoğunluk pastel olacak renkelr, masa beyaz gerçi masa örtüsü de eklenir ama cam ufak bi ışıltı katar masaya, o aklıma gelerek söyledim yani :)O da güzelmiiiş, tükenmiş ..
Bir de ben yemekte falan masaya koymak için istiyorum o yüzden ince uzun bişey arıyorum sanırım
İyi düşündün kuzu, camı sen söylemeden önce hiç düşünmemiştim .Evet şuzun daha şık, cam olmasını şu açıdan söyledim, çoğunluk pastel olacak renkelr, masa beyaz gerçi masa örtüsü de eklenir ama cam ufak bi ışıltı katar masaya, o aklıma gelerek söyledim yani :)
Haha yok kuzu bitermi aşk olsun sanaaYine mi alışverişşş :) maşallah alınacaklar bitmiş şamdana geçilmiş oh ne güzel
Bencede aksesuar kısmı daha eğlenceli :)Haha yok kuzu bitermi aşk olsun sanaa
İhtiyaç bitmeyince eğlenceli kısma sarayım biraz dedim
İnşallah gönlüne göre bulursun canım :)İyi düşündün kuzu, camı sen söylemeden önce hiç düşünmemiştim .
Senin yazını görmeden o ikedakileri gördüm. Ama haklısın zaten şuan cam arayışındayım baya baya
KAtılıyorummBencede aksesuar kısmı daha eğlenceli :)
EveeetBencede aksesuar kısmı daha eğlenceli :)
İnşallah bebiiiş :)İnşallah gönlüne göre bulursun canım :)
İnşallah gönlüne göre bulursun canım :)
KAtılıyorumm
Ay içim sıkıldı benim bugün yaaa havada da bi kasvet var zatenEveeet
İnşallah bebiiiş :)
Kuzu valla ben de hallettiğimden değil zaten üzülmeAy içim sıkıldı benim bugün yaaa havada da bi kasvet var zatenrahatlıktan da ölücem ayy ben öbürlerini halletcemde böyle aksesuara geçicem daha
Senin mobilyalar belli en azından canım :) ben onlara göre seçerim diyorum ama o da yokKuzu valla ben de hallettiğimden değil zaten üzülme
Araya bunları katıp nefes almaya çalışıyorum yoksa çekilmiyoor
Çok şık görünüyoo vallahi alt kısmından bahsediyosun dimi? :)Senin mobilyalar belli en azından canım :) ben onlara göre seçerim diyorum ama o da yokama yatak odasında yatak kısmı kafada oturdu az çok :)
Evet yatak kısmı canım başlıkla birleşik ya bide böyle havada duruyomuş gibi hoşuma gidiyo komodinleri de yerden kopuk başlığa monte yaparsak hoş olur :)Çok şık görünüyoo vallahi alt kısmından bahsediyosun dimi? :)
Havada gibi duruşunu çok sevdim ben de... Evet çok güzel olur cidden yapmalısıın :)Evet yatak kısmı canım başlıkla birleşik ya bide böyle havada duruyomuş gibi hoşuma gidiyo komodinleri de yerden kopuk başlığa monte yaparsak hoş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?