2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tekli olanı daha güzel bence :) Kısası varmış daha ucuz Malzemeye göre iyi bence fiyatları da :)
Dii mi tekli olan dah güzel gibi geldi bana da.
Kısası da var ama uzunlar daha şık gibimsii
Maviyi beğendim :) Koyacağın oda ne renk olacak
Kuzu oda beyaz ağırlıklı zaten, haricinde de henüz emin olamasam da pudra vs olacak.
Ama bu şamdanların masası da beyaz ya renkli bişi daha iyi olabilir gibi di mi, ya da metal gümüş bişey

Aa masa beyazsa şamdan sönük kalır doğru, tabi uğraşırım dersen evde kendin boyarsın :) Metalik de olabilir ama bence cam şamdan daha şık durur :) Pudra ağırlıklıysa da mavi yerine pembe daha uyumlu durabilir

O da güzelmiiiş, tükenmiş ..
Bir de ben yemekte falan masaya koymak için istiyorum o yüzden ince uzun bişey arıyorum sanırım
Evet şuzun daha şık, cam olmasını şu açıdan söyledim, çoğunluk pastel olacak renkelr, masa beyaz gerçi masa örtüsü de eklenir ama cam ufak bi ışıltı katar masaya, o aklıma gelerek söyledim yani :)

İyi düşündün kuzu, camı sen söylemeden önce hiç düşünmemiştim .
Senin yazını görmeden o ikedakileri gördüm. Ama haklısın zaten şuan cam arayışındayım baya baya

Ay içim sıkıldı benim bugün yaaa havada da bi kasvet var zaten rahatlıktan da ölücem ayy ben öbürlerini halletcemde böyle aksesuara geçicem daha
Kuzu valla ben de hallettiğimden değil zaten üzülme
Araya bunları katıp nefes almaya çalışıyorum yoksa çekilmiyoor

Kuzu valla ben de hallettiğimden değil zaten üzülme
Araya bunları katıp nefes almaya çalışıyorum yoksa çekilmiyoor
Senin mobilyalar belli en azından canım :) ben onlara göre seçerim diyorum ama o da yok ama yatak odasında yatak kısmı kafada oturdu az çok :)

Eklentiler

• Beyaz-Yatak-Odası-Dekorasyonu-5.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
Senin mobilyalar belli en azından canım :) ben onlara göre seçerim diyorum ama o da yok ama yatak odasında yatak kısmı kafada oturdu az çok :)
Çok şık görünüyoo vallahi alt kısmından bahsediyosun dimi? :)

Evet yatak kısmı canım başlıkla birleşik ya bide böyle havada duruyomuş gibi hoşuma gidiyo komodinleri de yerden kopuk başlığa monte yaparsak hoş olur :)
Havada gibi duruşunu çok sevdim ben de... Evet çok güzel olur cidden yapmalısıın :)

Kızlar ya evim net e ne olmuş, blog kısmı açılıyo sadece.
Alışveriş kısmına girenediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…