- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
canım işyerinde denetim var. başımı kaşıyamıyorum birkaç gündür.
Ay koymuştum buraya kuzu evet ama şuan bulamıyorum resmen
Üzülme ama zaten baza kısmı görünmüyodu
Ama bak benim evim.net de aradığım buydu. Hiçbi yerde göremedim
Ağlamak istiyorum!
İki tane alıp yatak odasında kuzu.Mor olan ne şeker öyle yaa, hangi odada kullanmayı düşünüyorsun sen
Yok abartılcak bi fark olmaz canım makas ücreti olur ekstradan :)Maliyeti çok artıyor mu pekiher şey duygusal biliyorsun ki
Oo kimleri görüyorum
Kolay gelsinncanım işyerinde denetim var. başımı kaşıyamıyorum birkaç gündür.
Kim bayılmaz kiiCanımsıın
Aynı şeyleri düşündüğüm insanlara bayılırım haha
İki tane alıp yatak odasında kuzu.
Komdnlerin üstündee
güzel oluyor beyaz olduğu için güzel şık dururBeyaz kuzum.
Mor bişilerle renklendireyim istiyodum ana ne dersiiniiz?
Çok şekerlerrr ben mavi olanı da beğendim :)Ayy buldum kuzuuu.
Gittigidiyorda var şuan çığlık atabilirim.
60TL iki tane alıcam.
Nasıl sence moru? :)
İyi iyi sevindim buna :)Yok abartılcak bi fark olmaz canım makas ücreti olur ekstradan :)
ancak gelebildim aklımda burda bir yandan:) meraklının hali başka ama iş güç gelebildim sonundaMaliyeti çok artıyor mu pekiher şey duygusal biliyorsun ki
Oo kimleri görüyorum
Ekle ortakkbenim yatak odasını eklesem bana da fikir verseniz
gönder gelsin kuzummbenim yatak odasını eklesem bana da fikir verseniz
Di mi amaaKim bayılmaz kii
Hemen koy kuzu durduğun kabahat :)benim yatak odasını eklesem bana da fikir verseniz
Eh o zaman alayım ben bunu uygunda geldi baya :)güzel oluyor beyaz olduğu için güzel şık durur
Evet o da güzeel.Çok şekerlerrr ben mavi olanı da beğendim :)
evet fiyat olarak çok uygunDi mi amaa
Hemen koy kuzu durduğun kabahat :)
Eh o zaman alayım ben bunu uygunda geldi baya :)
Evet o da güzeel.
Ama beyaz ya mor düşündüm hep :)
şüphesiz maviyle dekor edersin yaka örtünmavi ve abajurun söyle olabilir model olarak değil renk olarak bak bir kaç resim ekleyeceğim dahaEki Görüntüle 1474798
Ben çok beğendim gayet güzel bi seçim canım :) abajur dersen bu tarz derim http://urun.gittigidiyor.com/ofis-k...atik-abajur-krom-efekt-govde-2-renk-157319083 ama ben olsam böyle şeylerde düşünürdüm ben çok beğeniyorum. fotodakilerin daha kibarlarıda oluyoEki Görüntüle 1474791
Yatak örtüsü v.s almadım ki zaten böyle bir şeye nasıl örtü serilir kiayyy biraz daha renkli bişey mi alsaydım yatak odasını
Yatak odan gayet güzel canım, kahverengi herşeyden uzak durdum ben bizim ev hep kahverengi diye :)Eki Görüntüle 1474791
Yatak örtüsü v.s almadım ki zaten böyle bir şeye nasıl örtü serilir kiayyy biraz daha renkli bişey mi alsaydım yatak odasını
Kesinikle olur mavi turkuaz acık tonları olmalı mavininbenimde aklımda turkuaz renk var aslında ..herkese fikir veren ben kendime gelince kitlendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?