2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ah kuzu yaaa valla ne senin bu çektiğin anlamadım ben de..
Kolayına kaçıyo kardeşin tabi nasılsa sen varsın...
Hem hazırlık hem kira çok zor. Ben eve 1 kuruş bişey almadan kendi kendime yetemiyorum resmen. Seni düşünemiyorum
Allah yardımcın olsun

Bence de kuzu. O yüzden misafir için başka bakıyorum ben de

Hahah
Kızlaaar, bakın misafir geldiiii Eki Görüntüle 1479262 Eki Görüntüle 1479263 Eki Görüntüle 1479264
Hayırlı olsun canım
Ya bir de bana sinir yapıyor. Sabah sabah tepesini attırmışım. Ya ben asgari maaşla kirada oturup ev geçindirimişim. Nasıl bu kadar çok harcarsın, nasıl yetiremezsin o maaşı. 7 aydır bu evdeyiz sadece geçen ay yardımcı oldu. Evin sabit 1200 tl gideri var. Benim nişandan kalma borçlarım var. Bitemiyor bu yüzden. O elindeki bütün borcu kapatıp param kalmadı diyor. Al o zaman kalanı da sana atayım diye bana sinir yapıyor, ailem deseniz ben laf ettiğim an beni kötü ilan ediyor. Çıldırıcam artık ya. Bıktım bu çocuğun fuzuli harcamalarının hesabını ödemekten. Ya hesabını bilse inanın dert etmem. Ama kız arkadaşıyla lüks restoranlarda yemek yemekten bahsediyor karşıma geçip. Ben de isterim nişanlımla çıkayım güzel yemekler yiyeyim ama olmayan parayı biliyorum, harcamıyorum. Elindeki paraya göre hayat sürmek zorundasın, o parayı alır almaz yiyip lüks yaşayıp hesabı ablana kesmek değil!

Sağol canım teşekkür ederiim.
Vallahi çok haklısın kuzu gerçekten.
Sen ev giderlerindenkendine bişey alamıyorsun, hazırlık yapamıyorsun hatta borçlarını bile ödeyemiyorsun. Onun böyle lüks yaşaması zoruna gider haliyle. Ne diyeyim bilemedim. Ailelerde erkek çocuk diye hep bir tık önde tutuyorlar sanki kızıyorum.
Maaşını alır almaz alman lazım ihtiyaç kadarını. Kalanıyla da yaşasın lüksünü yaşayabildiği kadar yani nasıl yapacaksa.
Oof off valla sıkıntı bitmez!

Hala daha annemin kardeşinin arkasında dur demesi sinirmi bozuyor. Benim arkamda duran yok ama. Dediği de biz senin borçsuz evlenmeni istiyoruz. Tamam sen bi taraftan ona çalışıyorsun iyi güzel ama yanlış yol izliyorlar anlatamıyorum. Şu boşa harcanan paralarla onların bütün kredi borçları kapatılırdı. Tamam biz yollarız onun ödemediğini demekle bitmiyor hiçbir şey. Onu ödeyince borcu ödemiyorlar. Boka sardı iyice her şey. Düşündükçe fıttırıyorum gerçekten. Ne hesap ne kitap hiçbir şey kalmıyor. Bir an önce evlenip kurtulasım geliyor şu durumdan.

Kıyamam ya sakin olmaya çalış canım
Olamıyorum artık gerçekten. 7 ay geçti ya 7 aydır hiç mi kimsenin aklı başına gelmez. Bana kendimi acımasız parasını sakınan gibi hissettiriyorlar bir de. Ama bıktım yani ben hiç maaşımın sefasını süremedim. Ya çok az kazanıyordum ucu ucuna yetiyordu ya da işte şu anki durumda oldum. Kaç yıl oldu çalışıyorum bu hep böyle mi olacak ya. Azıcık da o sıksın dişini, biraz da o zorluk çeksin, onun borcu biriksin. Erkek çocuğu ya o hani o kaldırsın bu yükü! Hep söylüyorum hala diyorum fuzuli harcamasa tamam ben seve seve bakarım ben idare ederim. Ama şu an o aldığı telefonu da ben ödüyorum, kredi kartını da ben ödüyorum bakınca. Direk olmasa da dolaylı olarak bana geçmiş oluyor.

Bu tabaklar 5 çayında flan yapılan salataları flan koymak icin mi kaça ve nerden aldım canım

iSTEDİĞİN ŞEKİLDE KULLANABİLİRSİN CANIM BÖREK DİZMEYE PATATES KIZARTMAYI FELAN KOYMAYA DÜŞÜNDÜM ONCA TABAKLARIM VAR BUNLARI BÖREĞE AYIRDIM15 TL YE ALDIM

SAOL CANIM TEŞEKKÜRLER

Ya tam lokumluk bu kuzu varya :)
Tamam canım fiyatını bildir bende bakayım :) geri ne söz ne nişan var almasam daha iiyi sanki:)

Haklısın canım yani defalarca konuşmana rağmen hala aynı olması tuhaf ama bu böylede gitmez senin belli ihtiyaçların var artık anlayıslı olması lazım

Ya tam lokumluk bu kuzu varya :)
Tamam canım fiyatını bildir bende bakayım :) geri ne söz ne nişan var almasam daha iiyi sanki:)
Tamam canım bildiririm tabi ki :)
Olsun sen al, olacak elbet. Bak 5 ay kaldı düğüne sıkıştım kaldım al al bitmiyor valla

Off ne dicemi bilemedim gerçekten kuzu.
Sen çok haklısın ama sakin ol lütfen. Kızgınlığın bir faydası yok yine sana zararı ne ayzık ki
Bir şekilde sorumluluğunu bilmesi lazım kardeşinin ama kolayı varken yanaşmaz tabi ki..
Ailene çok abartmadan bi isyan yollayabilirsin bence. yetişemiyorum diye. Tek başıma evi mi diare edeyim , olan borçları mı kapatayım yoksa borçsuz mu evlenmeye çabalayayım diye. Belki onlar kardeşine biraz telkinde bulunurlar ne bileyim.

Aaa pembesi mii :)
Kahve makinası da yolda, çaycı da ablamın ellerinden öpecek takım olacak yani benimki de:)

evet canım herşeyim pembe oldu zaten.ben n11den takım satan biyerden aldım.biraz geciktirdiler ondan mı yoksa takım aldığım için mi bi de çay kaşığı hediye koymuşlar.bak gösteriyim onuda

Eklentiler

• image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 47
Haklısın canım yani defalarca konuşmana rağmen hala aynı olması tuhaf ama bu böylede gitmez senin belli ihtiyaçların var artık anlayıslı olması lazım
Keşke canım keşke.
Yok kuzu anlattığım gibi, ben annemlere o isyanı yaptım. Dedim koca adam oldu öğrenmek zorunda artık, onun yaşında ben ev geçindiriyordum bir başımaydım dedim ama yok. Tamam biz yollarız biz kapatırız kalanı yavaş yavaş diyorlar. Böyle olunca da hep boşveriyor bizimki. Ama kapatmaları için babamın fazladan mesai yapması ya da borçları ödememesi gerek. Fazladan mesai yapacak zamanı bile kalmadı o kadar yırtınıyor adamcağız, ama yok bizim paşa anlamıyor. Bir de şöyle bir şey oldu. Ben çok çok acil durumlar için para saklarım 50tl falan. Bizimki de böyle sıkıştığımız zaman yok dediğim paranın birden ortaya çıktığını görünce vardır senin zulanda şunu alalım mı maaş yatınca öderim, bunu alalım mı maaş yatınca öderim sürekli bu modda geziyor. (He bu arada kız arkadaşıyla dışarı çıktı onu ödeyecekti sözde ama yok ortada.. Ceket almaktan bahsediyordu allahtan ki yok dedim). O zulayı öğrendiği için de onun bitmeyen bir para olduğunu sandı, benim de paramı sakındığımı düşünüyor muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…