2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet canım herşeyim pembe oldu zaten.ben n11den takım satan biyerden aldım.biraz geciktirdiler ondan mı yoksa takım aldığım için mi bi de çay kaşığı hediye koymuşlar.bak gösteriyim onuda
Aa o da çok şirin hediye oluncada daha da şirin oluyo tabii
Benimde herşeyim pembe , nişanlı isyanlarda Ama alıştı garibim.
Ben hangisi nerede daha uygunsa oradan toparlıyorum uyguna getirmek için :))

canım ne desek boş.çok düşüncesizler sen evlilik hazırlığı yapıyosun ne kadar masraflı olduğunu anlamaları gerek.bundan sonra sende cebimde 100 lira param kaldı borcum birikti ona yatırdım diyerek yardım etmelerini iste.yardım beklemesen bile en azından senden bi beklentileri olmasın.her sıkıştıklarında sana güvenmesinler.

Ah kuzu hiç göstermeyecektin o parayı. Ben de yapıyorum aynı şeyi. Köşeye koyup güya lazım olur diye tutup sornada çıkarıveriyorum bi manası kalmıyo. Senin kardeşe hiiç gösterilmemesi gerekir kaldı ki.
Babacığın da ne yapsın adam zaten çabalıyomuş. Bişey diyemezsin tabi ki. Ama nasıl toparlanır ki senin kardeş acaba?
Böyle böyle enreye kadar yani.
Hem öğrensin nasıl geçiniliyor, hem de anlasın biarz halinden. Sana da günah. Elini eteğini çekeceksin üstünden.
Maaşı aldı mı da elinden almak lazım cidden onun ihtiyaç kadarını

Aa o da çok şirin hediye oluncada daha da şirin oluyo tabii
Benimde herşeyim pembe , nişanlı isyanlarda Ama alıştı garibim.
Ben hangisi nerede daha uygunsa oradan toparlıyorum uyguna getirmek için :))

hahah aynen öyle sanki aldıklarımı bedava yollamışlar gibi sevindim. bende öyle düşünmüştüm ama aynı fiyata geliyodu hemen hemen.

hahah aynen öyle sanki aldıklarımı bedava yollamışlar gibi sevindim. bende öyle düşünmüştüm ama aynı fiyata geliyodu hemen hemen.
Evet kuzu aslında büyük bir fark yok ama şuan kar etmek en büyük hobim Bir de çaycıyı ablama aldıracağım için set bakmadım.
Bu ara vazliz e taktım bir de kafayı ya. Migros da çok güzel valizler vardı pembişlisi de vardıı aldırmadı nişanlıcıım.
Herşey tamam da valizimiz eksik sanki diye

ay okudukça sinir oldum. okadar iyi anlıyorumki. şuan bende kardeşime gidip saydrıasım var. bukadarmı birbirlerine benzerler. nedir bunlardan çektiğimiz. deidğin gibi banada vardır senin zulanda seni ters çevirip sallamak lazım der. allah akıl fikir versin bizide kurtarsın bunlar.

ikisini ne kadara aldın sen canım.valixi bende düşünüyorum balayı için pembe ama o kadar çok eksik varki sıra grlmedi daha

N Nyks01 canım çok üzüldüm bende şimdi bu duruma kardeşinle birlikte yaşıyorsun anladığım kadarıyla ama biraz onunda sorumluluk alması lazım.

Bazı ödemeleri direk maaş hesabına bağlasananız mesela mecburen ödemek zorunda kalacak ozaman

bende bu hikayeyi bi yerden hatırlıyorum diyodum şimdi hatırladım canım.aynı şeyleri yaşıyosunuz.

ikisini ne kadara aldın sen canım.valixi bende düşünüyorum balayı için pembe ama o kadar çok eksik varki sıra grlmedi daha
Canım N11 indiriminden de faydalanarak ikisine 190 lira vermişim. Çaycıyı da 129 a alıcam Sen ne akdara aldın?

Kardeşim düşüncesiz, annem babam da kıyamıyor işte. On kere dedim 1 sene sonra ne yapacak bu çocuk diye. Zor cidden zor. Allah yardımcısı olsun hepimizin.
Haklısın yapmak şart bunu artık. Bir de sabah sabah sinirleri zıplamışmış. Ama öyle bir durumda bırakıyor ki şu an kirayı ödemezsem ne olacak. Ben de hiçbir şeyi ödememe kararı aldım bakalım ne olacak. Kapansın elektrik doğalgaz su internet o zaman göreyim.
Dimi çok pahalı 550 ye de buldum ama yine pahalı
Aman ya çok param olsun istiyoruuuum
Şu an onu ben de çok istiyorum :)
Evett çok güzel o valizler ben de çok beğendimm
Nefes alamıyorum artık. Bıktım herkesten kaçasım var sorun yaşamaktan bıktım. Yaşlandırdı herkes beni artık. Sorumluluk sahibi olmak da istemiyorum.

curlygirl ve N Nyks01 ikinizin kardeşlerini alıp bir eve kapatacaksın! bu ne yaa ablalarının tüm derdi sanki onların borçları! ayy çok sinir oldum!
Sorma sorma.. Bir de ataerkil toplumdayız ya hani erkek çocuk yapar eder. Al sana erkek işte geçindir o evi ben kadınbaşıma bakıyorum her şeye. Gerçi ailem hiç kız erkek ayrımı yapmadı ama sanki sorumluluk konusunda ben biraz fazla ezildim. Sen büyüksün sen zekisin sen okursun sen yaparsın, yapacaksın. He yaptık da ne oldu işte..
Evet canım o maaş hesabına bağlı olan ödemeler onun telefonu ve kredi kartı, onları ödeyip kalanı ne yapıyor hiçbir fikrim yok. Zaten o ödemeler de yetmez, kiramız çok yüksek bizim. Ve ben o eve ona güvenerek çıktım. Eski evimde kalmayı da bilirdim yarı kiraya

Ayy ben artık bişey almicam ya her yer tabak çanak nevresim doldu napıcam bunları hiç bilmiyorum bi ütü masasıyla çamaşır askısı alıcam heralde başka bişey almamam lazım içim sıkıldı resmen düşünmekten

Valla canım yapmak lazım onu da cidden. Ama işe yarar mı yoksa umursamayıp eve yatma saatinde gelip kafayı vurur yatar mı diye düşündüm nedense. Ama şöyle baya zor durumda kalmasını sağlamak şart yan
Şu an onu ben de çok istiyorum :)
:)
Evett çok güzel o valizler ben de çok beğendimm
Sen de gördün di mi onlarıı. Hala var mıdır acaba. Laciertini nişanlıya pembesini bana alsak çok cici olurdu vallahi.
Bizim burda bi çarşı var uyguna başka markada böyle model varmı bakmak lazımm
Valla bulursan söyle kuzu içim gitti bunaa. Para olsa hiç düşünmicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…