Aa o da çok şirin hediye oluncada daha da şirin oluyo tabiievet canım herşeyim pembe oldu zaten.ben n11den takım satan biyerden aldım.biraz geciktirdiler ondan mı yoksa takım aldığım için mi bi de çay kaşığı hediye koymuşlar.bak gösteriyim onuda
Çok şıkmış da çok pahalı yaa yazık o kadar paraya neler alacağını düşünKızlaaar,
Bardak setlerine çok karşı olan bendeniz bunu neden çok beğendim anlamış değilim.
Ne sevimli yaaa
http://www.n11.com/korkmaz-bardak-set-37-parca-a9202-P48786277
evett bütün planlar yine çöp. Kardeşim sağolsun bu ay da yine bana patlattı bütün kirayı. Yaptığım bütün bütçe hesabı yalan. Kredi kartımı ödeyemiycem. Hiçbir şey alamıycam. Beyfendi kendi borcunu ödemiş bitirmiş bana diyor ki 200tl param kaldı! Çok güzel valla. Kimse düşünmüyor bu kız ne yapsın. Olan bana oluyor kredi kartı borcum çığ gibi büyüyor.
Ah kuzu hiç göstermeyecektin o parayı. Ben de yapıyorum aynı şeyi. Köşeye koyup güya lazım olur diye tutup sornada çıkarıveriyorum bi manası kalmıyo. Senin kardeşe hiiç gösterilmemesi gerekir kaldı ki.Keşke canım keşke.
Yok kuzu anlattığım gibi, ben annemlere o isyanı yaptım. Dedim koca adam oldu öğrenmek zorunda artık, onun yaşında ben ev geçindiriyordum bir başımaydım dedim ama yok. Tamam biz yollarız biz kapatırız kalanı yavaş yavaş diyorlar. Böyle olunca da hep boşveriyor bizimki. Ama kapatmaları için babamın fazladan mesai yapması ya da borçları ödememesi gerek. Fazladan mesai yapacak zamanı bile kalmadı o kadar yırtınıyor adamcağız, ama yok bizim paşa anlamıyor. Bir de şöyle bir şey oldu. Ben çok çok acil durumlar için para saklarım 50tl falan. Bizimki de böyle sıkıştığımız zaman yok dediğim paranın birden ortaya çıktığını görünce vardır senin zulanda şunu alalım mı maaş yatınca öderim, bunu alalım mı maaş yatınca öderim sürekli bu modda geziyor. (He bu arada kız arkadaşıyla dışarı çıktı onu ödeyecekti sözde ama yok ortada.. Ceket almaktan bahsediyordu allahtan ki yok dedim). O zulayı öğrendiği için de onun bitmeyen bir para olduğunu sandı, benim de paramı sakındığımı düşünüyor muhtemelen.
Dimi çok pahalı 550 ye de buldum ama yine pahalıÇok şıkmış da çok pahalı yaa yazık o kadar paraya neler alacağını düşün
Aa o da çok şirin hediye oluncada daha da şirin oluyo tabii
Benimde herşeyim pembe , nişanlı isyanlardaAma alıştı garibim.
Ben hangisi nerede daha uygunsa oradan toparlıyorum uyguna getirmek için :))
Evet kuzu aslında büyük bir fark yok ama şuan kar etmek en büyük hobimhahah aynen öyle sanki aldıklarımı bedava yollamışlar gibi sevindim.bende öyle düşünmüştüm ama aynı fiyata geliyodu hemen hemen.
evett bütün planlar yine çöp. Kardeşim sağolsun bu ay da yine bana patlattı bütün kirayı. Yaptığım bütün bütçe hesabı yalan. Kredi kartımı ödeyemiycem. Hiçbir şey alamıycam. Beyfendi kendi borcunu ödemiş bitirmiş bana diyor ki 200tl param kaldı! Çok güzel valla. Kimse düşünmüyor bu kız ne yapsın. Olan bana oluyor kredi kartı borcum çığ gibi büyüyor.
Hayırlı olsun canım
Ya bir de bana sinir yapıyor. Sabah sabah tepesini attırmışım. Ya ben asgari maaşla kirada oturup ev geçindirimişim. Nasıl bu kadar çok harcarsın, nasıl yetiremezsin o maaşı. 7 aydır bu evdeyiz sadece geçen ay yardımcı oldu. Evin sabit 1200 tl gideri var. Benim nişandan kalma borçlarım var. Bitemiyor bu yüzden. O elindeki bütün borcu kapatıp param kalmadı diyor. Al o zaman kalanı da sana atayım diye bana sinir yapıyor, ailem deseniz ben laf ettiğim an beni kötü ilan ediyor. Çıldırıcam artık ya. Bıktım bu çocuğun fuzuli harcamalarının hesabını ödemekten. Ya hesabını bilse inanın dert etmem. Ama kız arkadaşıyla lüks restoranlarda yemek yemekten bahsediyor karşıma geçip. Ben de isterim nişanlımla çıkayım güzel yemekler yiyeyim ama olmayan parayı biliyorum, harcamıyorum. Elindeki paraya göre hayat sürmek zorundasın, o parayı alır almaz yiyip lüks yaşayıp hesabı ablana kesmek değil!
Evet kuzu aslında büyük bir fark yok ama şuan kar etmek en büyük hobimBir de çaycıyı ablama aldıracağım için set bakmadım.
Bu ara vazliz e taktım bir de kafayı ya. Migros da çok güzel valizler vardı pembişlisi de vardıı aldırmadı nişanlıcıım.
Herşey tamam da valizimiz eksik sanki diye
ay okudukça sinir oldum. okadar iyi anlıyorumki. şuan bende kardeşime gidip saydrıasım var. bukadarmı birbirlerine benzerler. nedir bunlardan çektiğimiz. deidğin gibi banada vardır senin zulanda seni ters çevirip sallamak lazım der. allah akıl fikir versin bizide kurtarsın bunlar.
Canım N11 indiriminden de faydalanarak ikisine 190 lira vermişim. Çaycıyı da 129 a alıcam Sen ne akdara aldın?ikisini ne kadara aldın sen canım.valixi bende düşünüyorum balayı için pembeama o kadar çok eksik varki sıra grlmedi daha
Bayıldımmm ya :) ama çok pahalıKızlaaar,
Bardak setlerine çok karşı olan bendeniz bunu neden çok beğendim anlamış değilim.
Ne sevimli yaaa
http://www.n11.com/korkmaz-bardak-set-37-parca-a9202-P48786277
Di mi ya bakıp duruyorum ben de ama çok pahalı ciddenBayıldımmm ya :) ama çok pahalı
Kardeşim düşüncesiz, annem babam da kıyamıyor işte. On kere dedim 1 sene sonra ne yapacak bu çocuk diye. Zor cidden zor. Allah yardımcısı olsun hepimizin.canım ne desek boş.çok düşüncesizler sen evlilik hazırlığı yapıyosun ne kadar masraflı olduğunu anlamaları gerek.bundan sonra sende cebimde 100 lira param kaldı borcum birikti ona yatırdım diyerek yardım etmelerini iste.yardım beklemesen bile en azından senden bi beklentileri olmasın.her sıkıştıklarında sana güvenmesinler.
Haklısın yapmak şart bunu artık. Bir de sabah sabah sinirleri zıplamışmış. Ama öyle bir durumda bırakıyor ki şu an kirayı ödemezsem ne olacak. Ben de hiçbir şeyi ödememe kararı aldım bakalım ne olacak. Kapansın elektrik doğalgaz su internet o zaman göreyim.Ah kuzu hiç göstermeyecektin o parayı. Ben de yapıyorum aynı şeyi. Köşeye koyup güya lazım olur diye tutup sornada çıkarıveriyorum bi manası kalmıyo. Senin kardeşe hiiç gösterilmemesi gerekir kaldı ki.
Babacığın da ne yapsın adam zaten çabalıyomuş. Bişey diyemezsin tabi ki. Ama nasıl toparlanır ki senin kardeş acaba?
Böyle böyle enreye kadar yani.
Hem öğrensin nasıl geçiniliyor, hem de anlasın biarz halinden. Sana da günah. Elini eteğini çekeceksin üstünden.
Maaşı aldı mı da elinden almak lazım cidden onun ihtiyaç kadarını
Şu an onu ben de çok istiyorum :)Dimi çok pahalı 550 ye de buldum ama yine pahalı
Aman ya çok param olsun istiyoruuuum
Evett çok güzel o valizler ben de çok beğendimmEvet kuzu aslında büyük bir fark yok ama şuan kar etmek en büyük hobimBir de çaycıyı ablama aldıracağım için set bakmadım.
Bu ara vazliz e taktım bir de kafayı ya. Migros da çok güzel valizler vardı pembişlisi de vardıı aldırmadı nişanlıcıım.
Herşey tamam da valizimiz eksik sanki diye
Nefes alamıyorum artık. Bıktım herkesten kaçasım var sorun yaşamaktan bıktım. Yaşlandırdı herkes beni artık. Sorumluluk sahibi olmak da istemiyorum.ay okudukça sinir oldum. okadar iyi anlıyorumki. şuan bende kardeşime gidip saydrıasım var. bukadarmı birbirlerine benzerler. nedir bunlardan çektiğimiz. deidğin gibi banada vardır senin zulanda seni ters çevirip sallamak lazım der. allah akıl fikir versin bizide kurtarsın bunlar.
Bizim burda bi çarşı var uyguna başka markada böyle model varmı bakmak lazımmDi mi ya bakıp duruyorum ben de ama çok pahalı cidden
Sorma sorma.. Bir de ataerkil toplumdayız ya hani erkek çocuk yapar eder. Al sana erkek işte geçindir o evi ben kadınbaşıma bakıyorum her şeye. Gerçi ailem hiç kız erkek ayrımı yapmadı ama sanki sorumluluk konusunda ben biraz fazla ezildim. Sen büyüksün sen zekisin sen okursun sen yaparsın, yapacaksın. He yaptık da ne oldu işte..
Evet canım o maaş hesabına bağlı olan ödemeler onun telefonu ve kredi kartı, onları ödeyip kalanı ne yapıyor hiçbir fikrim yok. Zaten o ödemeler de yetmez, kiramız çok yüksek bizim. Ve ben o eve ona güvenerek çıktım. Eski evimde kalmayı da bilirdim yarı kiraya
Valla canım yapmak lazım onu da cidden. Ama işe yarar mı yoksa umursamayıp eve yatma saatinde gelip kafayı vurur yatar mı diye düşündüm nedense. Ama şöyle baya zor durumda kalmasını sağlamak şart yanHaklısın yapmak şart bunu artık. Bir de sabah sabah sinirleri zıplamışmış. Ama öyle bir durumda bırakıyor ki şu an kirayı ödemezsem ne olacak. Ben de hiçbir şeyi ödememe kararı aldım bakalım ne olacak. Kapansın elektrik doğalgaz su internet o zaman göreyim.
:)Şu an onu ben de çok istiyorum :)
Sen de gördün di mi onlarıı. Hala var mıdır acaba. Laciertini nişanlıya pembesini bana alsak çok cici olurdu vallahi.Evett çok güzel o valizler ben de çok beğendimm
Valla bulursan söyle kuzu içim gitti bunaa. Para olsa hiç düşünmicem :)Bizim burda bi çarşı var uyguna başka markada böyle model varmı bakmak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?