2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kötü olmuş kiranın yüksek olması ama düğüne bi sene varsa daha uygun bi yere gec canım her ay böyle tek başına baş edemessin

Hahah isyeaan
Valla hepimiz isyanları oynuyoruz :)

Merak etme uyguna denk getirirsem hemen söylerim sanada o çarşıda bi çok şey uygun alıyo ben çok şey almıstım

Of taşınmak da ayrı masraf ya yoksa valla git başka eve.
Zaten geçici olarak kalacaksın ne de olsa. Günah sana da yarı ayrıya kira versen rahatlarsın biraz

deli ediyor beni o erkektir mevzuları zaten.. peki sen seneye gidince senin kardeş ne yapacak?

Zaten eve çok geç geliyor iş saatleri saçma ama hiç mi duşa girmiycek tuvaleti kullanmıycak. Su yoksa nasıl yapacak?
Ben geçen hafta görmüştüm bir sürü vardı o valizlerden. Sarısı da vardı
Kötü olmuş kiranın yüksek olması ama düğüne bi sene varsa daha uygun bi yere gec canım her ay böyle tek başına baş edemessin
Canım başka yere geçersem çok kötü tepki alırım ortada bıraktın onu diye. Zaten kardeşim için eve çıkmıştık beraber. Onun işine uygun olan ucuza kira yok ne yazık ki. Benim eski evim de allahın unuttugu yerdeydi zaten. Oraya gidemem bir daha, 1 sene için de ev taşınmaz.
Of taşınmak da ayrı masraf ya yoksa valla git başka eve.
Zaten geçici olarak kalacaksın ne de olsa. Günah sana da yarı ayrıya kira versen rahatlarsın biraz
Yok canım onun masrafına girilmez şimdi. Ortak ödeyince daha merkezi ne güzel masrafsız ev olacaktı da işte gel gör ki durum böyle. Her ay stres yaşamak zorunda mıyım ben üzerime yük kalmasın diye

Anladım canım haklısın çok zor istanbuldaydın dimi orada kiralar yüksek..
Allah yardımcın olsun. Ailenin kardesine dur demesi lazım sanırım.

deli ediyor beni o erkektir mevzuları zaten.. peki sen seneye gidince senin kardeş ne yapacak?
Hiçbir fikrim yok. Ben bir süre bizle kalabilir demiştim ama artık o iş yaş. Bulsun bir arkadaş çıksın eve hayatı öğrensin. Ya bi de bizimkinin kötü yanı parasını tutmuyor, hep birilerine bişey ısmarlayayım bişey alayım derdinde. Önce kendine yetsene çocuk yani.

curlygirl ve N Nyks01 ikinizin kardeşlerini alıp bir eve kapatacaksın! bu ne yaa ablalarının tüm derdi sanki onların borçları! ayy çok sinir oldum!

bencede ikisni bir eve kapatmak lazım ama nasıl çıkarlar bilemiyorum. ben babamla çok tartışıyorum kardeşim yüzünden babama saymadığım laf kalmadı nerdeyse. en son bana ne dedi napıyım ikinizde evladımsınız sen hata yapsan seni atabilirmiyim onuda atamıyorum işte. hata yapıyor ama yapacak bişi yok keşke yapmasa dedi. ne denirki şimdi buna. bende hala nişanlımdan aldığı parayı versin diye bekliyorum ama nerde. gene bana kalacak o para. o gidecek sevgiliyle keyif yapacak. ben burda evlenecem diye beş kuruşun hesabını yapıcam. offf. kuzu sende ödeme kirayyı ya bende 300 tl kaldı de. bence hiç üstüleeme annenlerle de tartışma.oğlunuzda 200 bende 300 var hadi bakalım napcaz die onalra sor bırak onlar düşünsün.

Bir de çok şükür ailem o erkektir lafını hiç yapmadı. Evde temizlik varsa ikimiz de yaptık, anneme yardım ettik. Yemekse yine öyle. Ama o küçük yargısı hiç değişmedi. Bir şeyleri yapabildikçe kaldırabildikçe hep daha fazlası beklendi. Normalde davranmam gerektiği gibi davrandığımda suçlandım.

ay sakın ama sakın. kendi evine alıştırma. eşinle sorun yaşarsın bak. ne kadar kötüde olursa olsun eşin birşey dediğinde zoruna gider. onunla kötü olursun.

Onlar biz ödeyelim diyorlar canım zaten ama borçları bir türlü bitmiycek öyle. Bir de bana tribe girerek söylüyorlar. Bencil muamelesi görüyorum. Artık o kadar bıktım ki kendimi anlatmaktan. Bazen sadece kötü biri olmak istiyorum gerçekten düşüncesiz biri olayım o zaman görsünler.
ay sakın ama sakın. kendi evine alıştırma. eşinle sorun yaşarsın bak. ne kadar kötüde olursa olsun eşin birşey dediğinde zoruna gider. onunla kötü olursun.
Yok çok büyük hata olur bunu görüyorum. Zaten hayatı öğrenmek zorunda. Hani eli ayağı tutmaz kendine bakamayacak durumda olur tabi ki başımın üstünde yeri var, keza nişanlım için de öyle. Ama bu sağlıklı bir birey, birey olmak zorunda. Şu durumda bile laf etmiyor kalmasına, ama bizim de aramızda sorun olur, kardeşim için de kötü olur. Burada kendi eviyken böyle, misafir olunca hepten salar

Son düzenleme:
sen daha uyguna almışsın canım.ben 350-360 arası bi fiyata almıştım.
Çabalarım birazcık sonuç vermiş demek ki kzuu :)
Zaten eve çok geç geliyor iş saatleri saçma ama hiç mi duşa girmiycek tuvaleti kullanmıycak. Su yoksa nasıl yapacak?
Ben geçen hafta görmüştüm bir sürü vardı o valizlerden. Sarısı da vardı
Haha sarı çılgını seni. Ben de pembee O zaman bu hafta ben o işin icabına da bakmaya çalışırım belki.
Hangi birini alacaksam artık onu da bilemedim
Yok canım onun masrafına girilmez şimdi. Ortak ödeyince daha merkezi ne güzel masrafsız ev olacaktı da işte gel gör ki durum böyle. Her ay stres yaşamak zorunda mıyım ben üzerime yük kalmasın diye
Girilmez tabi canım. Çok zor iş taşınmak, masraflı da olur hayli...
Aynenn yaa herşeyi bu kadar çok düşünmek sıkıyo artık benim o değil saçlarıma aklar düştü
Ay benim gencecik nişanlım yaşlandı sen ne diyosun resmen birsürü beyaz çıktı kafasında saymıyorum çoğaşmasın diye haha
Geçen saçlarını kestirmeye gitmiş. Kuafördeki çocuk abi artık evlenceksen evlen sende beyazların çoğalmş içerde demiş

oooo paşaya bak sen, kız arkadaşı ile lüks restaurantlar da yemek yiyeceğine hayatı öğrensin..Bir baksın bakalım kira nasıl ödenir, markette neyi nereden en uyguna alınır..Biz evlenicez diye don bile almıyoruz ya tövbe tövbe

Ay yazık yaa Bende de beyazlar çıkıyor biliyor musun. Hiç yoktu şimdiye kadar kopkoyu saçlarım var hep, geçenlerde dikkat ettim moralim bozuldu

Aa öyle deme çocuk normal cipsi bile sevmiyor pringles yiyecekmiş diğeri çok yağlıymış

vallahi çok uyuz bir durum..Babanda haklı atsan atılmaz yani..Allah akıl fikir versin inşallah yaa..insan diyecek bir şey bulamıyor ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…